Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Mango_Lassi jelikož tyč je kompatibilní s androidy od 4.2.2. a já mám 4.2.1. tak asi dost.. mě to nebere.. a zkoušeli jsme s jiným telefonem co má android 4.2.2. a normálně funguje
@telezska píše:
My phone S-line… ale nevim no ale když se instaluje android tak asi pro všechny telefony je návod stejný nebo není?? :-/
A myslíš třeba, že se u všech aut stejně mění žárovka, ve všech pračkách stejně čistí filtr, stejně rozebírají všechny kuchyňské roboty…?
@Nina Filipi píše:
Já jsem asi trapka…musím teda na google co to je selfie tyč
Jsme dvě, taky jsem musela prohnat strýčka googla…
@telezska píše:
@Mango_Lassi jelikož tyč je kompatibilní s androidy od 4.2.2. a já mám 4.2.1. tak asi dost.. mě to nebere.. a zkoušeli jsme s jiným telefonem co má android 4.2.2. a normálně funguje
hledej na google update firmware a svoji znacku telefonu.
@j.a.n.i1 no tak to neříkám..
ale bude to všechno na stejným principu..
@telezska píše:
@j.a.n.i1 no tak to neříkám..ale bude to všechno na stejným principu..
Tak v tom případě je návod následující:
PS: a pokud se to nepovede, tak s tím nechoď do servisu neb si přišla o záruku
@Špuntice1986 píše:
Selfie tyč je staromódní, dneska frčí toto: http://mobil.idnes.cz/…ob_tech.aspx?…
A je to v prcicich… musim se naucit takhle poradne propinat nohu. Jdu trenovat
![]()
@krokodylka píše:
A je to v prcicich… musim se naucit takhle poradne propinat nohu. Jdu trenovat![]()
![]()
![]()
![]()
Muzes se u toho vyfotit? Zrovna tebe bych pri tom rada videla ![]()
@krokodylka píše:
A je to v prcicich… musim se naucit takhle poradne propinat nohu. Jdu trenovat![]()
![]()
![]()
![]()
tak to bych taky chtěla vidět - nácvik propínání nohy a v ruce selfie-tyč ![]()
@neumisa píše:
tak to bych taky chtěla vidět - nácvik propínání nohy a v ruce selfie-tyč
Neni to ve skutecnosti tak, ze zatimco propinas nohu, opiras se o tu selfie tyc, abys nespadla? ![]()
já myslím, že musíš mít selfie tyče dvě. O jednu se opíráš a druhou pořizuješ fotku, jak pěkně cvičíš propínání.