Sem tam kudrnatý vlas?

Makikki
12.11.14 00:20

Sem tam kudrnatý vlas??

Ahoj maminky, poslední dobou na hlavě nacházim trčící kudrnaté vlasy… jen podotýkám, nežehlím se, nefénuji se, nebarvím se a ani si vlasy nijak zvlášť krom culíku neupravuji. Vlasy mám přírodní jemné, ale ty trčavé kudrnaté jsou takové silné a kvalitní - silný jako vietnamský vlas…, dokonce i mají tmavší odstín, vůbec nevím co se to děje :lol: pořád je trhám a nacházím další a další… nevíte čím to může být? asi 2 měsíce beru kyselinu listovou, ale tím to asi nebude, že? :lol: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11750
12.11.14 00:23

Ja takovy mam taky, ve svych jinak normalnich rovnych… ale mam to tak uz od detstvi, puvodne jsem mela kudrny a jako malou me ostrihali, protoze jsem se nechtela cesat… kadernice rekla, ze jsou to podrosty, netusim proc jak a co s tim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
12.11.14 00:25

@Kaculatko Fakt? Ale já nikdy kudrnatá nebyla. :nevim: A hrozně mě to rozčiluje, to si udělám culík a teď mi z toho trčí 20 kudrnatých vlasů, vypadá to fakt divně a je to hodně vidět… :zed:

• Citovat
  • Upravit
11750
12.11.14 00:28

@Makikki no u me to nastesti tolik videt nejde, protoze jsou jakoby zespodu… jednou za cas nahoru jeden vykoukne, tak ho utrhnu a je to fakt kundrnaty vlas, jak pises - pevny, tmavsi…
Pochybuju, ze to muze byt tou listovkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
12.11.14 00:34

@Kaculatko Mně se dělají hlavně nahoře a u pěšinky, takže fakt děs, snažím se je trhat, ale druhý den tam jsou znova a znova, vždycky nějaký vyleze a zase to nechci trhat pořád, aby mi na tý kebuli něco zbylo… :lol: A ano je fakt úplně kudrnatý, pravidelný a dooost pevný, kdybych takovou měla celou hlavu, tak si pískám, ale tohle je fakt za trest… 8o

• Citovat
  • Upravit
413
12.11.14 00:34

Treba ti ta listovka dodava nejakej vitamin, tak ti dorustaj novy a pevnejsi.. :think: ja od ty doby, co ji berju, ctyri mesice, tak jsem taky vlasatejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
12.11.14 00:48
@LIEBEhexe píše:
Treba ti ta listovka dodava nejakej vitamin, tak ti dorustaj novy a pevnejsi.. :think: ja od ty doby, co ji berju, ctyri mesice, tak jsem taky vlasatejsi :lol:

fakt? to si ji musim zas koupit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
12.11.14 08:06

Já to mám od prvního těhotenství taky co jsem brala vytamíny. Rostou potvory nad čelem tam kde začínají vlasy. Krátký, pevný a trčí na všechny strany. Absolutně se nedají upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
12.11.14 09:07

Ja jsem to mela kdysi - nezavisle na nejacich lecich/vitaminech - ted uz nastesti ne, tak asi samy od sebe zmizely :palec: Taky mam normalne jemne, rovne vlasy a tam ty byly vylozene hodne vlnite, no a tmave a pevne, presne jako ten vietnamsky vlas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.11.14 10:20

A tak si ty trcici uhlad nejakym vlasovym kremem a mas pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
12.11.14 11:34

@Black Cat to fakt nejde, já jsem je i narovnávala fénem a kulatým kartáčem, ale stačilo aby venku bylo jen vlhko a hned se vrátily do původního stavu… :zed:

• Citovat
  • Upravit
6525
12.11.14 11:45

@Makikki A nezkusila jsi to zastriknout lakem na vlasy nebo gelem ve spreji? Ja mam teda vlnite vlasy… Taky se vzdycky hrozim vlhkeho pocasi venku… :mrgreen: Ale tohle pomaha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová