Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nepoznala. My jsme třeba do dvou let žili u moře, dcera chodila do školky a nepamatuje si z toho vůbec nic.
Dobrý den, také jsem měla sen o únosu, shodou okolnosti stejně staré 1,5r dcery. Bohužel s nejasným koncem a nenašla se nebo jsem se mezitím probudila, tak mám z toho docela nepříjemný pocit a zajímá co to může znamenat?
Příspěvek upraven 24.10.19 v 23:58
@Anonymní píše:
Dobrý den, také jsem měla sen o únosu, shodou okolnosti stejně staré 1,5r dcery. Bohužel s nejasným koncem a nenašla se, tak mám z toho docela nepříjemný pocit a zajímá co to může znamenat?
nic to neznamená, kromě toho že se bojíš o dítě a blbě ses vyspala.
@Ou píše:
nic to neznamená, kromě toho že se bojíš o dítě a blbě ses vyspala.
Tak to jsi mě uklidnila, takový výklad se mi líbí a je fakt, že se mi spalo divně, tatínek si ji občas půjčuje, naposledy před tím snem, tak to snášíme blbě a snad to bude tím nebo že jsem na ni převážně sama a nic vážného to tedy nebude, ale nebylo mi z toho dobře, neboť sen byl velmi reálný a je zajímavé, že jsem si na něj vzpomněla až druhý večer.
To se občas stává. Taky jsem jednou usnul, když byla dcerka u bráchy a než jsem se probudil a probral, tak jsem po ní málem vyhlásil celostátní pátrání.
![]()
Ahoj jak vyplívá z názvu diskuze, dnes jsem měl nehezky sen o únosu mě 1.5rok staré dcery, našel jsem ji po 3letech…myslíte že by mě poznala když jí byl rok a půl v době,, únosu,
Jen mě to zajímá jak si děti pamatuju