Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ten přívěsek po tatínkovi už nemáš?
Jinak ano, kup si ho. Nemusíš hned po svátcích běžet do obchodu a cíleně vybírat, on si k tobě cestu najde. Najednou ho uvidíš a řekneš si: Jo, to je ono. Důvěřuj vnitřnímu hlasu.
@Romilda Děkuji za reakci. Přívěsek po taťkovi nemám, zeptám se mamky, jestli není u ní. Táta ho nenosil, měl ho uložený. Já ho jako dítě chodila obdivovat. Vzpomněla jsem si na něj dnes. Po x letech.
Sny jsou divne a nevysvetlene. Mi se kolikrat neco zdalo a po probuzeni se tak stalo. Uplne jak kdybych predvidala budoucnost. ![]()
Temto vecem nerozumim, ale sny beru jako predzvest a jako nejake znameni ci instinktivni napovedu, co robit. ![]()
At uz vypadas jako cvok nebo ne, kup si ten privesek. Nikdo nemusi vedet, na zaklade ceho sis ho koupila. Tobe to udela radost a mozna, ze to preci jen znameni je. Takhle budes mit babicku pri sebe, protoze to budes kupovat s myslenkou na babicku. ![]()
Měla jsem babičku. Zemřela před devíti lety. Měla už vysoký věk, ale smrt byla náhlá, nečekaná. Měla jsem ji moc ráda. Hodně mi chybí. Myslím, že od její smrti nebylo dne, kdy bych na ni alespoň krátce nepomyslela, nezavzpomínala. Před nějakou dobou, možná před rokem či rokem a půl, se mi o babičce zdálo. Ze snu si pamatuji přívěsek anděla. Nevím, jestli mi ho babička dala nebo ukazovala. Ale od té doby přemýšlím nad tím, jestli si ho nemám koupit. Kolikrát jsem už nalomená, že to udělám, pak si ale řeknu, že jsem cvok, když se budu řídit snem. Přívěsek s andělem kdysi míval můj táta, dostal ho ke křtinám. Byl zlatý. Ale ten anděl ve snu o babičce byl úplně jiný a stříbrný. Táta mi umřel před třemi lety. Není tu někdo, kdo rozumí věcem mezi nebem a zemí? Mám si ten přívěsek koupit a nosit ho? Běžně šperky nenosím.