Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ka2ka Jsem soběstačný a ten pozemek je nevyužitý a jestli někomu pomůže, tak ať
Za mně je to super. Kolik rodin z města by chtělo zahradu a nemůžou si ji dovolit. ![]()
Pokud chybí sociální kontakt je spousta klubů, turistických, astronomických, kutilských, na co si kdo vzpomene.
@MamkaDouDou píše:
Za mně je to super. Kolik rodin z města by chtělo zahradu a nemůžou si ji dovolit.
Jj. A pak je to jen zahrada, vodu si musi treba vozit.
Pokud jim deda poskytne i zazemi a muzou si tam neco pestovat, za mne good deal
Jen bych to omezila o peci o zahradu, plus se podelit o urodu. Uklizet doma uz mi prijde prehnane
Já myslím, že by to nemusel být špatný nápad. Jsou rodiny s dětmi, které nemají vlastní babičku nebo dědu a rádi by třeba jezdili někam ven na zahrádku, kde by si třeba něco sami vypěstovali a tak. Ale má to jedno velké ALE. Nikdy nevíte na koho narazíte. Muselo by se to pořádně domluvit, co a jak. Aby vám pak nevadilo děti, že běhají po trávníku, že jsou hlučné, také jak byste si představoval tu výpomoc, a tak. Ale úplně bych to nezavrhovala. Jenom nevím, jak někoho takového, kdo by měl zájem, najít.
@PaníBovaryová píše:
Ne. K cizimu panovi bych sve deti nevodila.
no sám bych je ani nechtěl hlídat, tak asi ![]()
@Tarena píše:
Jj. A pak je to jen zahrada, vodu si musi treba vozit.
Pokud jim deda poskytne i zazemi a muzou si tam neco pestovat, za mne good deal
Jen bych to omezila o peci o zahradu, plus se podelit o urodu. Uklizet doma uz mi prijde prehnane
voda je k mání na zahradě, úrodu si můžou odnést, když si ji vypěstují, mně pozemek leží ladem, já se nerad vrtám v hlíně
, doma si udělám pořádek sám, občas mi paní umyje okna za úplatu, oběd si přinesu ze školy od vedle ![]()
@lucad77 píše:
Já teda nevím, nejste na to ještě mladý? [/c@Buba mara píše:
Já myslím, že by to nemusel být špatný nápad. Jsou rodiny s dětmi, které nemají vlastní babičku nebo dědu a rádi by třeba jezdili někam ven na zahrádku, kde by si třeba něco sami vypěstovali a tak. Ale má to jedno velké ALE. Nikdy nevíte na koho narazíte. Muselo by se to pořádně domluvit, co a jak. Aby vám pak nevadilo děti, že běhají po trávníku, že jsou hlučné, také jak byste si představoval tu výpomoc, a tak. Ale úplně bych to nezavrhovala. Jenom nevím, jak někoho takového, kdo by měl zájem, najít.no, zatím je to ve stádiu úvah
@annlady píše:
Pokud chybí sociální kontakt je spousta klubů, turistických, astronomických, kutilských, na co si kdo vzpomene.
no právě, já dlouho nikde nevydržím, pokecat hoďku-dvě a stačí. Tak samo procházka a rychle zpět, Já byl celý život moc akční, někde pořád pryč a teď to mám přesně opačně
Já nevím, ale představa, že se mi po pozemku a baráku prde.lej cizí lidi… nic moc.
Děláš to pro peníze, pro kontakt s lidmi, nebo proč?
Bacha na různé podvodníky s vykuky.
Mně na tyhle kejkle přijdeš mladý.
@Karamba2020 píše:
Já nevím, ale představa, že se mi po pozemku a baráku prde.lej cizí lidi… nic moc.
Děláš to pro peníze, pro kontakt s lidmi, nebo proč?
Bacha na různé podvodníky s vykuky.
Mně na tyhle kejkle přijdeš mladý.
kontakt s lidma, o peníze nejde, jde o občasné setkání a ne každý den