Senioři učí lidi z kanclu řemeslo, bavilo by vás to?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16960
25.3.26 14:28

Já Ti nevím - moji kolegové jsou když tak už vyhořelí z práce, to jim jedno dopoledne nepomůže. Navíc nevím, jak si představuješ ajťáky, ale ti “naši” plavou, běhají, chodí po horách, mají rodiny, jeden má kapelu.. :think: takže žádní nudní patroni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10550
25.3.26 14:35

Hlavně, většinou znám mladé ajťáky a ti budou strašně odvaření z toho, že musí v práci vyřezat ze dřeva pejska, nebo vyrobit podkovu :roll:. Mladý kluky spíš zajímají PC hry a sport. Takže v rámci teambuildingu je nech pařit online Tanky nebo Call of Duty :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
25.3.26 14:53
@Bytsamsebou píše: Více

Já mám doma budoucího mladého ajťáka, těsně před maturitou. Kromě toho, že paří hry a věnuje se „počítačovým věcem“ (sestavování elektronických udělátek, programování a tisk 3D, drony a podobně), tak taky slepuje modely letadýlek a chodí pomáhat mému bráchovi do kovárny. A kdybychom nebydleli v bytě, ale měli k dispozici rodinný dům s dílnou, nejspíš by i ty pejsky ze dřeva klidně vyřezával. Alespoň zapomenutou lžíci si na vandru v lese vyřezal v pohodě. :mrgreen:

Na druhou stranu dělá to tehdy, kdy na to sám má náladu. Ne tehdy, když mu to někdo dá příkazem. A hlavně nevidím to tak docela jako teambuildingovou záležitost. To, že se každý pokouší poranit sám sebe při výrobě svého vlastního výrobku, podle mne tak úplně neodpovídá cílům teambuildingu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
25.3.26 15:14
@Ani123200 píše: Více

Tak nazveme hlidani deti volunteeringem. Klidne at se na tyden sejde skupina zamestnancu, vymysli deckam program a pojmou to stylem primestaku, nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
25.3.26 16:13
@Anonymní píše: Více

Kurz na vaření jsme měli taky, ale to si nepředstavuji jako učení se řemesla. A bylo to organizované profi firmou s profi kuchařem. V rámci pracovní doby. Přihlásil se jen ten, kdo chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5205
25.3.26 16:57

Mne by se to libilo. Ostatnim nevim, ale v praci mivame volunteering dny napric firmou a byva na nich naval. Ja jsem treba na sazeni stromku mesic pred akci ulovila posledni misto, a to jsme technologicka firma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
25.3.26 17:05

Jak již bylo zmíněno, jako člověk co má pravomoc rozhodovat o formě teambuildingu, bych týmu rozhodně nevybral aktivitu, která může skončit tím že mi někdo dá výpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
25.3.26 18:22
@Afrikana píše: Více

My úklid v pražské ZOO, termíny jsou rozebrané jako první a je o ně rvačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13089
28.3.26 16:04
@boruvkov píše: Více

Musím dočíst, ale co se reálně dá za půl dne naučit? Píšeš o předávání řemesla a vážených expertech. Asi by to chtělo úplně jiný koncept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
29.3.26 12:20

Neměla bych čas. Po práci mám zahradu, rodinu, koníčky. Co se týče manuální zručnosti, obávám se, že by mě každý lektor ze svého kurzu brzy vyrazil. Protože by na mě neměl nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat