Separační syndrom vůči tatínkovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1025
16.7.13 13:07

@Ali-Ali To si piš, že je to na nervy daleko horší :) Neteř je o rok starší než Jakub a neexistuje, aby si ségra pochovala jeho nebo si nějak hrála s ním. Ela ho hned začne odstrkovat, hypat do něj apod. a maminku má prostě jen pro sebe. Nechci to pak vidět ve školce nebo nedej bože sourozenec… To budou mít teprve nervičky. To u nás školka bude myslím úplně v pohodě - teda když ho tam budu vodit já, nesmí tam s ním chodit babička :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.7.13 13:26

@Kamila Jakub
no my budem mit brzo druhe mimco, tak doufam, ze se to neotoci do te doby do opacneho extremu :D
ale zas toho nechci zneuzivat, ze na me prcek nevisi a odsunout ho na druhou kolej, to by mi bylo vubec lito…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
16.7.13 21:56

Holky, tak to vam zavidim! Nas malej je strasnej zavislak na me, nemuzu bez nej nikam, i kdyz jdu na zachod, tak stoji za dverma a rve, nejake hlidani nehrozi ani omylem :,( NEkdy me to fakt docela slusne stve a nadavam mu, jestli uz me nema dost, ze uz se mu musim protivit a on se na me zubi a mazli se se mnou, tak je mu hned odpusteno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
17.7.13 13:00

@Ali-Ali Já jsem tak RÁDA, že tohle není jen u nás. Malej 18m visí na tatínkovi teda neskutečně. Když je se mnou doma, tak dobrý, vezme mnou zavděk, ale jen vkročí tatínek do dveří, tak jsem vzduch, neviditelná. Stejný šílený scény venku, chlapi hráli venku nohejbal a šli jsme se podívat, jen malej zmerčil tatínka, tak začal tak šíleně ječet, že jsme museli odejít. A tyhle scénky se opakují často, lidi na mě koukají jak na krkavčí matku, pak vidím takové ty pochybnosti, zda je to dítě vůbec moje, když ke mě nechce… No zamrzí to občas, né že né. Ale říkám si, že to není soutěž, navíc jsem zase těhule a tak jsem v těhle vedrech celkem ráda, že se nelepí na mě. Ale teda taky by mě zajímalo, kdy a jestli se to srovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.7.13 15:03

@Lucella
Nedes me, ze mu to vydrzi do 18m 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
17.7.13 15:44

@Ali-Ali :D Řekla bych, že to vydrží ještě dloooouho :D Trochu zlepšení bych viděla nejdřív tak ve školce, až bude mezi lidima a navíc už mu budeš vzácnější i ty… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
17.7.13 15:56

@Ali-Ali Kdyz jsem byla v porodnici s nemladsim, tak prostredni mel 2 roky a pokazde odchazeli s placem, ze chce zustat s maminkou :x
Ted od zari nastupuje do skolky a uprrimne si to nedovedu predstavit.Uz to sice neni takova to obrovska zavislost jako pred rokem a pul, ale porad tam castecne je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.7.13 15:59

@Leknínek
tak u te porodnice ho docela chapu. prece jenom, kdyz najednou mama neni vubec doma, to podle me pohne i s detma, co mamanci nejsou…
hele, ve skolce mozna zapadne mezi deti a ani si nevzpomene ;) nekdy mam pocit, ze tam nejlip zapadnou deti, u kterych se to nejmin ceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
18.7.13 21:49

@Ali-Ali Ve skolce urcite bude v pohode, uz je zase o rok starsi a detti ma rad a je to navic jen na par hodinek, tak to verim, ze zvladne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí