Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj Holky ![]()
Máte některá zkušenosti s růstovým sérem na nehty?
Děkuji za sdílení zkušeností ![]()
@kateka.1 píše:
@Scarlet 3003 a co si pod tim predstavujes?
Ahoj ![]()
Abych pravdu řekla, sama pořádně nevím, jenom jsem o tom četla. Údajně je to snad nějaký „lak“ který podporuje růst nehtů.
@Scarlet 3003 zadny lak ti nikdy nepodpori rust nehtu. Opravdu zadny neexistuje. Ja uz jsem vyzkousela snad uplne vsechno co existuje. Jak na sobe, tak na zakaznicich. Co „trochu“ funguje na zpevneni, je napr. Rescue rx od cnd-to pouziva i muj manzel a chvali si to
(nestepi se mu potom nehty).
Pak jeste muzu doporucit ibx. Ale na to uz potrebujes lampu na nehty a je to trochu slozitejsi na aplikaci. Opravdu to zpevni nehty, ale chce to cas-minimalne 2 mesice.
@kateka.1 píše:
@Scarlet 3003 zadny lak ti nikdy nepodpori rust nehtu. Opravdu zadny neexistuje. Ja uz jsem vyzkousela snad uplne vsechno co existuje. Jak na sobe, tak na zakaznicich. Co „trochu“ funguje na zpevneni, je napr. Rescue rx od cnd-to pouziva i muj manzel a chvali si to(nestepi se mu potom nehty).
Pak jeste muzu doporucit ibx. Ale na to uz potrebujes lampu na nehty a je to trochu slozitejsi na aplikaci. Opravdu to zpevni nehty, ale chce to cas-minimalne 2 mesice.
Děkuji, já jsem si říkala, že by to byl nějaký zázrak ![]()