Sex - kamarád je po rozchodu jak utržený ze řetězu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40868
8.4.25 16:27
@Mango_Lassi píše: Více

zas jen troll…zakladatelka nadhodí a už se neukáže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
9.4.25 08:23

Taky sem se po dvacetiletem vztahu trochu urvala a ted uz jsem pet let zadaná, dva roky vdaná a věrná :mrgreen:
Nech ho žít, je dospelej, na nejake zasady bezpecnosti snad dbá, co bys jako chtěla řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
9.4.25 08:39

To je skoro jako já před patnácti lety… :mrgreen: To období (neříkám, že to byl denně jeden 8) ), trvalo dva, tři měsíce, pak jsem narazila na chlapce, který mě zaujal víc, než jen po sexuální stránce a teď už jsme spolu patnáct let a máme děti a klidný život :mrgreen: Je to asi jedna ze standartních porozchodových reakcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
9.4.25 10:11

A kde vsechny ty vdane, ve vztahu nespokojene, kamaradky shani? Ptam se pro kamarada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
9.4.25 10:21
@Fukitol píše: Více

Přesně, to je slovo do pranice. Existuje tady totiž nepatrná možnost, že kamarád pouze bájí, a pak se probudí s rukou v nočníku. S kamarádkama se bavím i o hodně osobních věcech a ony se mnou, ale asi bych jim nikdy nevyprávěl, jakou každý den klátím.

I když mé kamarádky mi přály ženy, sex, asi by se na mě dívaly jako na zhýralce, kdybych jim půl roku obden vyprávěl mé sexuální zážitky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15709
9.4.25 10:27
@Anonymní píše: Více

Zkušenost nemám, ale chápu tě, také mu trošku závidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...