Sex s nezletilou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116185
30.8.18 16:47
@AnnaNuvoletta07 píše:
@aiwwa Vlastní zkušenost, bohužel. 14let a 16let. Nejdříve si policie předvolala mě, zeptali se o koho šlo a poté si pozvali dotyčného klučinu. Zeptali se obou stran zda šlo o dobrovolný styk a více se neřešilo. Takže nepletu. Ale nejspíše hrálo roli, že mi mělo být za pár měsíců 15 - kdyby mi bylo třeba 12 tak by to samozřejmě problém byl ale předpokládám a doufám, že o tak mladinké holce tady není řeč. 8o

tak to je mi líto, ale trestní zákoník hovoří jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.18 16:49

@aiwwa mě to právě zajímá, protože známý má takovej problém. Chodí s holčinou, který ještě je 14, prý narozeniny slavý 23.9. a jemu je 18 a teď někdy v říjnu bude slavit 19. A teď je tady ta otázka. Prý prováděli pouze chráněný sex, jednou prý i nechráněný (co říkal, udělal se na ňu). A teď se holčině zpozdily o 2 dny menstruace. Tak nám to zdělil a teď jsme z toho vseci v šoku. A ptáme se, jaký trest by dostal. Když spolu chodí, takže by mělo dojít k dobrovolnému sexu. Takže se nejedná o žádný násilný čin, ani v opilosti, prostě klasika. Milují se a tak. Takže si říkala, že to je pouze na tvrdo? I když by se u soudu říkalo, že vše chtěla holčina?

• Citovat
  • Upravit
116185
30.8.18 16:51
@Anonymní píše:
@aiwwa mě to právě zajímá, protože známý má takovej problém. Chodí s holčinou, který ještě je 14, prý narozeniny slavý 23.9. a jemu je 18 a teď někdy v říjnu bude slavit 19. A teď je tady ta otázka. Prý prováděli pouze chráněný sex, jednou prý i nechráněný (co říkal, udělal se na ňu). A teď se holčině zpozdily o 2 dny menstruace. Tak nám to zdělil a teď jsme z toho vseci v šoku. A ptáme se, jaký trest by dostal. Když spolu chodí, takže by mělo dojít k dobrovolnému sexu. Takže se nejedná o žádný násilný čin, ani v opilosti, prostě klasika. Milují se a tak. Takže si říkala, že to je pouze na tvrdo? I když by se u soudu říkalo, že vše chtěla holčina?

to ti tady nikdo neřekne, záleží na soudci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
30.8.18 16:52
@Anonymní píše:

Pořád jste ale seznámeni s věkem a že je to trestné (neznalost zákona neomlouvá). Ať to chtěla hlavně slečna, problém máte oba dva. A potrat věc nemění. Trestná je soulož, jak již někdo psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.18 16:56

@AnnaNuvoletta07 ne to opravdu není.. Popsal sem to níže jak to s nimy je..

• Citovat
  • Upravit
4332
30.8.18 16:56

Ono je jedno, jestli to ta holka chtěla či nikoliv, on je dospělý a moc dobře ví, že sex pod 15 let je trestný.
Kdyby holka chtěla, aby ji podřízl nožem, tak to taky udělá? Neudělá, protože je to trestné.
Takže za mne, neměl s ní mít sex ani omylem, to že je to jeho přítelkyně bych mu přičetla spíše jako přitěžující, protože tam ani nemůže uhrát to, že by mu lhala a on to nevěděl.
Jde o to, že dívky pod 15 let jsou brány samozřejmě jako děti a dítě nedokáže posoudit následky svého konání.
Situaci nezávidím, ale tohle je opravdu zcela jasné a vědomé porušení zákona - pozdě bycha honiti.Snad dívka není těhotná, protože to mže mít ve finále ještě mnohem horší následky - pokud by musela na potrat, tak jednou může mít problém otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
30.8.18 17:00

A ona bude mít toho 23.9 15 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natt00
30.8.18 17:00

Nema mit vztah a spat s ditetem. Ze je souloz povolena od 15+ moc dobre vedel. Byt jejim tatou, hodne by ho to bolelo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.18 17:01

@Halamka ano, bude

• Citovat
  • Upravit
69235
30.8.18 17:03

Podmínka maximálně není tak úplně pravda. Hrozí mu i kriminál. Pokud je mu tedy také není pod 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
30.8.18 17:05

Tak pokud se dostaví MS má dá se říct bohužel klid. Na tvrdo jít nemusí bude to fakt na soudci a uvidí se co řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.8.18 17:05
@Anonymní píše:

jo, být to mé dítě, tak bych doufala, že ho zavřou, prasáka. Milovat se můžou, ale souložit s dítětem pod zákonem nemusel, že ne? A jo 19 je super, klidně může jít sedět natvrdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5079
30.8.18 17:08
@aiwwa píše:
podle tr.zákoníku odnětí svobody na 1-8 let, pokud je mu méně než 18, dostane poloviční trest než dospělý. Pokud mu bude pod patnáct, tak se mu nic nestane.
koukni třeba sem

Tak to prostě je. Proč to dále komentujete a rozvíjíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.18 17:12

@Luboš P protože lidi zajímá a chtějí k tomu říct svůj názor, chtějí se vyjádřit, napsat třeba nějakou zkušenost a tak, tak jim to, prosím, neberte. Pokud k tomu nemáte co říct, prosím, nereagujte.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.18 17:17

@terinka4444 prosim, proč ho nazýváte hned prasákem? Však vy o té rodině nic nevíte, nevíte nic o klukovi, ani nic o holčině a jejich vztahu. Řekl bych, že jsou mnohem horší věci, než tohle, aby mohl být nazýván prasákem.. Kluk je toho vědom a jen se ptá, co všechno by s tím šlo udělat a ptá se na názory. Jsou i tací, kteří když to zjistí, tak raději ju nechají a dělají, že se nic nestalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky