Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nepadla tu zasadni iformace, a to jestli, do toho busi 2 hodiny a nic nebo prerusuje a natahuje to na ty 2 hodiny? Pokud prvni varianta, tak to zasadne meni situaci ![]()
@Lucius08 no co děláme… střídáme polohy, chvilku odpočíváme a pak si zas užíváme ![]()
Co se četnosti týče, tak obden. Na mě je to tedy dost, já bych se klidně spokojila s jednou týdně, ale zase to určitě není tak, že by mě do toho nutil a přemlouval
Sám říkal, že on na mě má chuť vždycky, ale ať si nemyslím, že ke mně jezdí jen kvůli tomu jednomu
Jo a že bych byla odřená na týden dopředu?
Na sucho nejezdíme, takže možná druhý den „něco“ cítím, ale nic strašnýho ![]()
@Anonymní píše:
Jeden bývalý to taky tak měl. Jestli nedokáže i rychlovku cca 10 minut a udělat se u toho, tak má problém s citlivosti. Mě tedy tak dlouhý sex nevyhovoval.
No jednou ráno to zvládl do 20 minut
tak právě nevím jestli špatná citlivost nebo co v tom může být… mě napadlo, jestli třeba nemá blbý návyk z masturbace, protože nejlíp se udělá když ho dělám rukou, ale když se blíží do finále (docela i rychle) tak mě „přepere“, že ještě nechce skončit ![]()
Příští týden mě čeká „kuřácký“ týden, tak jsem zvědavá jestli bude chtít abstinovat se mnou nebo jak se k tomu, že já z toho nic mít nebudu, postaví ![]()
Jako pro mě byl sex vždycky na posledním místě. Jasně, patří to ke vztahu a musí to klapat, ale rozhodně bych se nerada rozcházela „jen“ kvůli tomu, že já chci souložit poloviční dobu než on. Když ho třeba po mém prvním druhém orgasmu odmítnu, že chci spát, třeba se další den umoudří
To berte prosím s nadsázkou, je mi celkem jasný že by to mohla být cesta do pekel
![]()
Jinak všem děkuji za příspěvky ![]()
Autorka dotazu.
Já teda bych se s mužem kvůli neschopnosti souložit přijatelným způsobem rozešla. Předem bych důkladně prověřila, jestli teda je nebo není schopen to dotáhnout do konce v pro mně optimálním čase, protože si myslím, že ti celý sex akorát zhnusí. Jsem starší než ty, vycházím z toho, že už dávno dobře vím, že kde tohle nefunguje dobře, tam to dobře nekončí. Jestli je tvoje představa o 15-20 minutách tak akorát, tak je to na hony od té jeho dvouhodinovky. Tohle by totiž s každou dělat nemohl, jsi jako jeho matrace, po který skáče a ne a ne se udělat.
Stalo se vám, nebo někomu z vašich známých, že když vy, nebo ta vaše známá dosáhla toho svého orgasmu a už nechtěla pokračovat a třeba už chtěla spát, jak píše autorka dotazu. Tak jestli se někdy stává že prostě ten chlap s ní sleze a jestli se stihl udělat nebo ne, tak je to jeho problém. Prostě ženská řekne konec, už nepotřebuju a hotovo. Já znám minimálně dvě ženské, které tohle dělají úplně běžně. Popravdě i já jsem to několikrát, sice dobrovolně, ukončil v půlce a šlo se spát.
@LaPaloma píše:
Já teda bych se s mužem kvůli neschopnosti souložit přijatelným způsobem rozešla. Předem bych důkladně prověřila, jestli teda je nebo není schopen to dotáhnout do konce v pro mně optimálním čase, protože si myslím, že ti celý sex akorát zhnusí. Jsem starší než ty, vycházím z toho, že už dávno dobře vím, že kde tohle nefunguje dobře, tam to dobře nekončí. Jestli je tvoje představa o 15-20 minutách tak akorát, tak je to na hony od té jeho dvouhodinovky. Tohle by totiž s každou dělat nemohl, jsi jako jeho matrace, po který skáče a ne a ne se udělat.
Ostře napsáno, ale souhlasím…dvě hodiny sexu mě úplně děsí…to bych ve vztahu nedala. A ještě obden, mně je úplně zle
V extrémech musi být lidí za jedno, jinak to nemůže fungovat nebo on se to prostě musí naučit zkrátit…
@Pan Dan píše:
Stalo se vám, nebo někomu z vašich známých, že když vy, nebo ta vaše známá dosáhla toho svého orgasmu a už nechtěla pokračovat a třeba už chtěla spát, jak píše autorka dotazu. Tak jestli se někdy stává že prostě ten chlap s ní sleze a jestli se stihl udělat nebo ne, tak je to jeho problém. Prostě ženská řekne konec, už nepotřebuju a hotovo. Já znám minimálně dvě ženské, které tohle dělají úplně běžně. Popravdě i já jsem to několikrát, sice dobrovolně, ukončil v půlce a šlo se spát.
z tohoto důvodu ne, ale z jiného ano ![]()
Ale vždyť takhle je to správní! Dle řady uživatelek rodiny kvalitní sex trvá minimální 2 hodiny a o sex kolem 30 minut tu zadna nestojí a ani jejich muže něco takového neuspokojí. Takže ano, tvůj muž je v pořádku. Takhle to má vypadat.
@Pan Dan píše:
Stávalo se mi, že jsem se neudělal ještě a už nechtěla nebo nemohla (obvykle po orgasmu, někdy po několika). Však o nic nejde, většina žen nemá orgasmus pokaždé, jen ego některých hůř nese, když se neudělá chlap.
Občas mě dodělala, nebo jsem se dodělal sám rukou, aby nebolely koule, ale pokud je sex častěji, tak pak ani to ne - je fajn ušetřit energii. ![]()
@Venetia píše:
z tohoto důvodu ne, ale z jiného ano
A z jakého, jestli se můžu zeptat?
@Anonymní píše:
@Lucius08 no co děláme… střídáme polohy, chvilku odpočíváme a pak si zas užíváme![]()
Co se četnosti týče, tak obden. Na mě je to tedy dost, já bych se klidně spokojila s jednou týdně, ale zase to určitě není tak, že by mě do toho nutil a přemlouval
Sám říkal, že on na mě má chuť vždycky, ale ať si nemyslím, že ke mně jezdí jen kvůli tomu jednomu
Jo a že bych byla odřená na týden dopředu?
Na sucho nejezdíme, takže možná druhý den „něco“ cítím, ale nic strašnýho
No jednou ráno to zvládl do 20 minut
tak právě nevím jestli špatná citlivost nebo co v tom může být… mě napadlo, jestli třeba nemá blbý návyk z masturbace, protože nejlíp se udělá když ho dělám rukou, ale když se blíží do finále (docela i rychle) tak mě „přepere“, že ještě nechce skončit
Příští týden mě čeká „kuřácký“ týden, tak jsem zvědavá jestli bude chtít abstinovat se mnou nebo jak se k tomu, že já z toho nic mít nebudu, postaví
Jako pro mě byl sex vždycky na posledním místě. Jasně, patří to ke vztahu a musí to klapat, ale rozhodně bych se nerada rozcházela „jen“ kvůli tomu, že já chci souložit poloviční dobu než on. Když ho třeba po mém prvním druhém orgasmu odmítnu, že chci spát, třeba se další den umoudří
To berte prosím s nadsázkou, je mi celkem jasný že by to mohla být cesta do pekel
![]()
Jinak všem děkuji za příspěvky
Autorka dotazu.
V první radě si myslím, ze není třeba dělat hned závěry - jste na začátku, nemyslím si, ze je velká pravděpodobnost, ze takhle hodně budete soulozit i třeba za 5 let ![]()
Znovu je třeba si položit otázku, zda, pokud tobě stačí 1× týdne, budeš na jeho vlně obden v pohodě a nebo te to bude štvat… a chce to pak mluvit… když se jeden bude premahat a nic neřekne, je to o ničem a blbě to skončí.
@Pan Dan píše:
A z jakého, jestli se můžu zeptat?
dejme tomu z duvodu zabývání se jinou činností ![]()
A vlastně kdysi s ex i z toho co zminujes, ale to bylo zpusobeno alkoholem, a zatrhla jsem podobné radovánky ![]()
@Jahor píše:
Stávalo se mi, že jsem se neudělal ještě a už nechtěla nebo nemohla (obvykle po orgasmu, někdy po několika). Však o nic nejde, většina žen nemá orgasmus pokaždé, jen ego některých hůř nese, když se neudělá chlap.Občas mě dodělala, nebo jsem se dodělal sám rukou, aby nebolely koule, ale pokud je sex častěji, tak pak ani to ne - je fajn ušetřit energii.
Přesně tak to mám já. A já si myslím že na tohle musí mít chlap celkem pevnou vůli, protože když před tebou leží krásná, nahá žena, s nohama do praku, tak je to těžké z ní slézt a jít spát s tvrdým. Ale u těch dvou, o kterých jsem se zmínil výše, tak ty prý když dosáhly svého, tak toho chlapa nekompromisně shodily že sebe se slovy „běž se dodělat do umyvadla“ a borci mají smůlu.
To je fakt drsné, ale tam ve vztahu vládne žena.
@Pan Dan píše:
Přesně tak to mám já. A já si myslím že na tohle musí mít chlap celkem pevnou vůli, protože když před tebou leží krásná, nahá žena, s nohama do praku, tak je to těžké z ní slézt a jít spát s tvrdým. Ale u těch dvou, o kterých jsem se zmínil výše, tak ty prý když dosáhly svého, tak toho chlapa nekompromisně shodily že sebe se slovy „běž se dodělat do umyvadla“ a borci mají smůlu.To je fakt drsné, ale tam ve vztahu vládne žena.
A když žena nevládne, měla by s nohama do praku trpelivě vyčkat, až si to pán konečně dodělá
?
@Anonymní píše:
Krásný večer dámy a doufám, že i nějací pánové!Jsem dva měsíce s novým partnerem. Já 27, on 35. Po dlouhé době je to muž s velkým M
Na dnešní dobu neskutečný gentleman, až ho občas podezírám, že něco skrývá
Shrnu-li to, tak splňuje ve všech ohledech to, co jsem hledala. Navíc sex mě s ním konečně baví, nemám před ním takové zábrany jako s ex, vše je takové přirozené.
Dostávám dárečky pro radost, vyznává mi lásku a vážně se cítím jako středobod jeho vesmíru.Jediné co mi leží v hlavě je sex, respektive partnerova výdrž. Trvá to třeba 1,5-2 hodiny a během toho se udělá jen jednou - za to já? Do tolika snad ani neumím
![]()
Tvrdí, že se mu se mnou sex líbí tolik, že to nechce ukončit, že se snaží to oddalovat, že takhle dlouho s bývalýma nikdy nevydržel…a v mých uších po téhle větě slyším jenom „s tebou se nemůžu udělat tak rychle jako s bývalou“
Soustředí se jen na mě, prý je spokojený když se to líbí hlavně mě…líbí se mu, když vidí, že se mi to líbí (a že se mi to líbí hodně
) Jen občas mám chuť jen na rychlovku a to se bohužel moc nedaří
Ale jasně - tohle si musíme vyříkat sami.
Když jsem o tomhle „problému“ říkala kamarádce, tak se mi vysmála a řekla, že jsem pitomá, když tohle řeším.. že si to mám užívat, co by za to ona dala
A já nevím. Pořád mám v hlavě nějaký hlas, co mi říká, že vlastně nejsem schopná ho pořádně udělatProtože s bývalýma se mi tohle nikdy nestávalo… Vždy bylo hotovo do 15-30minut a pak se jelo třeba druhé kolo
Ale se současným přítelem, pokud bych chtěla aby se udělal alespoň dvakrát, museli bysme si na to asi vyhradit celou noc
Můžeš to řešit domluvou nebo to vzít jako výzvu.
Domluva: podej to tak, že tě jeho orgasmus vzrušuje, těší a uspokojuje a domluv se na nějakých signálech při sexu, že už chceš, aby se udělal (aby šel jakoby s tebou). S trochou opakování, motivace, chválení… dosáhneš svého.
Výzva: začni si hrát na to, zda a za jak dlouho ho dokážeš udělat. A žádné takové přepere, to je nefér hra, to mu zamítni.
) Podej to jako zábavnou hru kdo z koho, pokud máte oba tu povahu. No a hledej jeho slabiny - rytmus, rychlé a krátké nebo naopak dlouhé a přes celý penis, přídavnou techniku (lalůček, bradavky, stimulovat kořen penisu, chytit za koule, prst v zadku?), sevření, polohu, vzdychání, sprosťárny… Určitě něco najdeš nebo z něj vytáhneš jeho libůstky, kterými ho dokážeš udělat během pár minut, když budeš opravdu chtít. ![]()
@Pan Dan píše:
Přesně tak to mám já. A já si myslím že na tohle musí mít chlap celkem pevnou vůli, protože když před tebou leží krásná, nahá žena, s nohama do praku, tak je to těžké z ní slézt a jít spát s tvrdým. Ale u těch dvou, o kterých jsem se zmínil výše, tak ty prý když dosáhly svého, tak toho chlapa nekompromisně shodily že sebe se slovy „běž se dodělat do umyvadla“ a borci mají smůlu.To je fakt drsné, ale tam ve vztahu vládne žena.
Tak na začátku vztahu jen tak přestat nešlo, to by byla objednávka na prosouloženou noc.
Ale když je to už delší vztah, sex je často… tak se to dá sem tam.
No, kdyby to pojímala takhle jako standard, tak po pokusu o domluvu bych se udělal cíleně rychleji a poslal jí dodělat se na záchod.
Ale chápu - pokud ona má dominantní pozici a je třeba ještě takové chování vzrušuje nebo to chtějí snášet, tak ať si každý užívá podle své libosti. Pořád mírnější, než kdyby je rovnou zavírala do klece i klícky. ![]()