Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co víc by si potřebovala za důkaz než to, že ti sám řekl, že se mu to s tebou líbí? Myslíš, že by měl chlap sex 2 hodiny kdyby ho to nebavilo? A myslím, že by si to poznala i ty kdyby ho to nebavilo ![]()
My mivali taky sex 2 hodiny a ted po 15 letech treba jen 5 minut (za coz jsem ale se dvema detmi rada
, neni cas
).
Co bych i ja dala za rychlovku, muz to ma podobne, krajne neprakticke
, protoze kde najit s detmi ty minimalne 2 hodiny
.
@PeBa12 asi fakt hledám problém tam kde není ![]()
@Anonymní píše:
My mivali taky sex 2 hodiny a ted po 15 letech treba jen 5 minut (za coz jsem ale se dvema detmi rada, neni cas
).
No, to bych docela brala.. alespoň někdy
ale kvůli zhoršenému přetahování hrozí prý v budoucnu obřízka, tak se spíš bojím jestli to nebude trvat ještě dýl ![]()
Autorka dotazu.
@Anonymní píše:
@PeBa12 asi fakt hledám problém tam kde není![]()
No, to bych docela brala.. alespoň někdy
Autorka dotazu.ale kvůli zhoršenému přetahování hrozí prý v budoucnu obřízka, tak se spíš bojím jestli to nebude trvat ještě dýl
100% hledáš problém tam kde není
Jen si to pěkně užívej ať máš na stará kolena na co vzpomínat ![]()
Manžel ze zacatku taky vydrzel pres hodinu. Casem se to ustalilo do půl hodiny. Podle me to bylo tím, že jsme se jeste neznali. Ted uz vime, co se komu líbí a celkove je to takový uvolněnější. Nikdo se nepřetvaruje… Hlavne bych to nevztahovala na sebe, ze jsi horsi nez byvalka. Podle me chlapi jsou na sebe jeste pyšný, jakou maj výdrž, i kdyz zenskou uz boli pipka
To oni si jaksi neuvědomují.
@Anonymní píše:
Manžel ze zacatku taky vydrzel pres hodinu. Casem se to ustalilo do půl hodiny. Podle me to bylo tím, že jsme se jeste neznali. Ted uz vime, co se komu líbí a celkove je to takový uvolněnější. Nikdo se nepřetvaruje… Hlavne bych to nevztahovala na sebe, ze jsi horsi nez byvalka. Podle me chlapi jsou na sebe jeste pyšný, jakou maj výdrž, i kdyz zenskou uz boli pipkaTo oni si jaksi neuvědomují.
On se soustředí na tebe, užívá si, že se to tobě líbí, a tebe napadá jen to, že se s tebou nemůže dostatečně rrychle udělat? šmarjapannosedmibolestná…
@Anonymní píše:
Krásný večer dámy a doufám, že i nějací pánové!Jsem dva měsíce s novým partnerem. Já 27, on 35. Po dlouhé době je to muž s velkým M
Na dnešní dobu neskutečný gentleman, až ho občas podezírám, že něco skrývá
Shrnu-li to, tak splňuje ve všech ohledech to, co jsem hledala. Navíc sex mě s ním konečně baví, nemám před ním takové zábrany jako s ex, vše je takové přirozené.
Dostávám dárečky pro radost, vyznává mi lásku a vážně se cítím jako středobod jeho vesmíru.Jediné co mi leží v hlavě je sex, respektive partnerova výdrž. Trvá to třeba 1,5-2 hodiny a během toho se udělá jen jednou - za to já? Do tolika snad ani neumím
![]()
Tvrdí, že se mu se mnou sex líbí tolik, že to nechce ukončit, že se snaží to oddalovat, že takhle dlouho s bývalýma nikdy nevydržel…a v mých uších po téhle větě slyším jenom „s tebou se nemůžu udělat tak rychle jako s bývalou“
Soustředí se jen na mě, prý je spokojený když se to líbí hlavně mě…líbí se mu, když vidí, že se mi to líbí (a že se mi to líbí hodně
) Jen občas mám chuť jen na rychlovku a to se bohužel moc nedaří
Ale jasně - tohle si musíme vyříkat sami.
Když jsem o tomhle „problému“ říkala kamarádce, tak se mi vysmála a řekla, že jsem pitomá, když tohle řeším.. že si to mám užívat, co by za to ona dala
A já nevím. Pořád mám v hlavě nějaký hlas, co mi říká, že vlastně nejsem schopná ho pořádně udělatProtože s bývalýma se mi tohle nikdy nestávalo… Vždy bylo hotovo do 15-30minut a pak se jelo třeba druhé kolo
Ale se současným přítelem, pokud bych chtěla aby se udělal alespoň dvakrát, museli bysme si na to asi vyhradit celou noc
Mozna vim o cem mluvis, mam pritele co taky rad protahuje pro zmenu oral sex u neho, miluke kduz nekonecne dlouho ho honim. I kourim a vubec vse..
Podle mě má chlapec problém. Není to normální. Typla bych si na nějaký problém s citlivostí, že nemůže dojít rychleji do finiše.
Si ujasni, jestli to takhle chceš a jestli to můžeš vydržet do konce aktivních let. Protože až byste měli děti, tak si to nějak neumím představit
.
Zlatých 15 minut i s predehrou. ![]()
Ty jo, já mám ráda sex, ale hodinu a víc, to už mě nebaví. Takže mně by to vadilo, asi bych mu řekla, ať to trochu zkrátí - tedy mluvím čistě za sebe. Pokud to tobě nevadí, tak neřeš ![]()
Já mám sex ráda ale když je delší než 30minut tak se nudím
já nechápu co třeba 2hodiny děláte?
je pravda, že jsem vdaná a mám dvě děti, ale i tak… ![]()
Jo, a zakladatelko, když ti řekl, že je to tím, že ho to prostě baví, tak za tím nic nehledej a užívej ![]()
2h? Jak často
To bych nedala a hlavně by mne přišlo že se nemůže udělat ![]()
Krásný večer dámy a doufám, že i nějací pánové!
Jsem dva měsíce s novým partnerem. Já 27, on 35. Po dlouhé době je to muž s velkým M
Na dnešní dobu neskutečný gentleman, až ho občas podezírám, že něco skrývá
Shrnu-li to, tak splňuje ve všech ohledech to, co jsem hledala. Navíc sex mě s ním konečně baví, nemám před ním takové zábrany jako s ex, vše je takové přirozené.
Dostávám dárečky pro radost, vyznává mi lásku a vážně se cítím jako středobod jeho vesmíru.
Jediné co mi leží v hlavě je sex, respektive partnerova výdrž. Trvá to třeba 1,5-2 hodiny a během toho se udělá jen jednou - za to já? Do tolika snad ani neumím
Tvrdí, že se mu se mnou sex líbí tolik, že to nechce ukončit, že se snaží to oddalovat, že takhle dlouho s bývalýma nikdy nevydržel…a v mých uších po téhle větě slyším jenom „s tebou se nemůžu udělat tak rychle jako s bývalou“
Soustředí se jen na mě, prý je spokojený když se to líbí hlavně mě…líbí se mu, když vidí, že se mi to líbí (a že se mi to líbí hodně
) Jen občas mám chuť jen na rychlovku a to se bohužel moc nedaří
Ale jasně - tohle si musíme vyříkat sami.
Když jsem o tomhle „problému“ říkala kamarádce, tak se mi vysmála a řekla, že jsem pitomá, když tohle řeším.. že si to mám užívat, co by za to ona dala
A já nevím. Pořád mám v hlavě nějaký hlas, co mi říká, že vlastně nejsem schopná ho pořádně udělat
Protože s bývalýma se mi tohle nikdy nestávalo… Vždy bylo hotovo do 15-30minut a pak se jelo třeba druhé kolo
Ale se současným přítelem, pokud bych chtěla aby se udělal alespoň dvakrát, museli bysme si na to asi vyhradit celou noc