Sexuální výchova - kdy začít aneb jak jste na tom byly vy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24288
22.9.16 09:11
@Svistice píše:
Me, ale nachytalo me s vlozkou. Holt pri veku deti mych deti si jeste nemuzu dovolit luxus zavrenych dveri.Edit: když na to přijde, tak si s nima v kabince na veřejných wc vymenim i ten tampon, když budu muset.

jj, s přípravou na ženství jsem u dcery začala tak ve dvou letech, kdy mi pravidelně běhala do koupelny a na záchod, tak to bych se při menstruaci ani vysprchovat nemohla. Občas mi tam vletí i teď v 5 letech, ale už ví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
22.9.16 10:21
@elen-ka píše:
jj, s přípravou na ženství jsem u dcery začala tak ve dvou letech, kdy mi pravidelně běhala do koupelny a na záchod, tak to bych se při menstruaci ani vysprchovat nemohla. Občas mi tam vletí i teď v 5 letech, ale už ví :mrgreen:

jsou to prostě přirozené věci, k životu to patří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
22.9.16 13:47

Já jsem jen s osmiletou v rychlosti ve vaně probrala něco málo ohledně kluka a holky a začátkem jejich 9 let jsem s ní narovinu probrala případnou menstruaci a že až ten den příjde, ať se nelekne, nebojí, ať za mnou nebo nebo popřípadě za tatínkem příjde a řekne nám to a že jí dám k tomu potřebné věci. A ještě jsem se rozhodla, že např. ten další rok, ji přibalím někde dozadu do batohu do školy vložku. Vzala to úplně v pohodě a hlavně jsem ráda, že o tom ví, i když si myslím, že i přesto, že o tom ví, tak až to příjde, tak stejně možná bude z toho vyhukaná, ale už ne tak, kdyby o tom nevěděla vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí