Seznamka kolem 40ti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2324
9.1.22 14:45
@Kockazvysocan píše:No asi zůstanu sama :mrgreen:

Nepsala jsi tu nedávno, že máš nového partnera? Nabo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
9.1.22 14:48
@milami píše:
Nepsala jsi tu nedávno, že máš nového partnera? Nabo se pletu?

Tvůj nick mi sice nic neříká, ale určitě nepsala, že mám nového partnera, ale spíš, že jsem někoho potkala. Nooo, nevyšlo to, ukončila jsem to po cca 1,5 měsíci, a to jsme se scházeli jen o víkendech a věděla jsem, že to nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
9.1.22 14:49
@Prof. Farnsworth píše:
Tak já to spíš říkám. Ono to dost šetří peníze :)

Tak ideální je kombinace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.1.22 15:02
@Kockazvysocan píše:
Tak ideální je kombinace :mrgreen:

Říkat s poloviční intenzitou a dávat polovinu dárků, nebo říkat pořád a dávat stejně dárků jako bez říkání? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
9.1.22 15:03
@Prof. Farnsworth píše: Říkat s poloviční intenzitou a dávat polovinu dárků, nebo říkat pořád a dávat stejně dárků jako bez říkání? :think:
:mrgreen:
Nic se nemá přehánět ani jedním směrem :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.22 15:07

Je mi 97, holka v nejlepších letech, skotačit umím jako zamlada, za 80 let mám zkušeností habaděj panáčku. Tak kdy na to seznámení skočíme?

• Citovat
  • Upravit
22568
9.1.22 15:13
@outlier píše:
No a jakého partnera byste si představovaly? Po čem nejvíc toužíte?

No a jakou partnerku byd rád Ty? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
outlier
9.1.22 15:19

Těžká otázka, já to nemám tak pěkně zkategorizované… Tak řekněme milou, chytrou, přátelskou… kulturní… no radši si nebudu moc vymýšlet :)

• Citovat
  • Upravit
14751
9.1.22 15:23
@Kockazvysocan píše:

Já nejsem náročnej - mě stačí když má pipku a dejchá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
9.1.22 15:25
@outlier píše:
Těžká otázka, já to nemám tak pěkně zkategorizované… Tak řekněme milou, chytrou, přátelskou… kulturní… no radši si nebudu moc vymýšlet :)

Odkud jsi?
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
9.1.22 15:28
@Kockazvysocan píše: Žádný z mých ex nikdy neocenil to, jaká jsem, jak vypadám, myslím slovně. Činy sice ano, ale je potřeba to i slyšet. Nikdy jsem neměla oartnera, který by mi uměl říct, že mě miluje, šperky a dárky jsou krásná věc, ale někdy nestačí. Takže určitě muže, který tohle bude umět. Samozřejmě hodný, pozorný, chytrý, pracovitý, věrný, pravdomluvný, poctivý. Absence typů jako alkoholik, feťák, gambler.
Prostě pohodář i do nepohody, možná ukecaný, protože já si povídat potřebuju. Sportovně založený, nelíný, zdravě žárlivý, kulturně žijící, nelakomý.No asi zůstanu sama :mrgreen:

kocko, mne bylo receno opakovane, ze kdyz mam naroky typu: hodny, trpelivy, verny, rodinne orientovany a pod, takze to muzu rovnou zabalit, ze to nenajdu. Pritom, to je takovy zaklad, neprijde mi, ze bych toho chtela tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
9.1.22 15:33
@warita píše:
kocko, mne bylo receno opakovane, ze kdyz mam naroky typu: hodny, trpelivy, verny, rodinne orientovany a pod, takze to muzu rovnou zabalit, ze to nenajdu. Pritom, to je takovy zaklad, neprijde mi, ze bych toho chtela tolik.

Viď :mrgreen: no já to beru sportovně. Tady jsem to samozřejmě psala v módu ideál, ale slevit je kde, ale určitě ne všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
9.1.22 15:38

@outlier
No a tak se zdejším seznamkuchtivým dámám nejdřív představ, ne? Kolikrát rozvedený, kolik dětí, jak a kde bydlíš atd.
Jestli jsi očkovaný, jestli volíš Babiše nebo Bartoše, jaké máš vazby s maminkou a aspoň přibližná výše příjmu. Jaká je pro tebe akurátní sexuální frekvence, jestli sneseš doma psa nebo cizí dítě a co si myslíš o placení na prvním randeti :mrgreen:.
Prostě hoď sem to podstatné info, ať holky ví, jestli se mají snažit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
9.1.22 15:46
@bigl píše:
@outlier
No a tak se zdejším seznamkuchtivým dámám nejdřív představ, ne? Kolikrát rozvedený, kolik dětí, jak a kde bydlíš atd.
Jestli jsi očkovaný, jestli volíš Babiše nebo Bartoše, jaké máš vazby s maminkou a aspoň přibližná výše příjmu. Jaká je pro tebe akurátní sexuální frekvence, jestli sneseš doma psa nebo cizí dítě a co si myslíš o placení na prvním randeti :mrgreen:.
Prostě hoď sem to podstatné info, ať holky ví, jestli se mají snažit. ;)

Joooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.1.22 16:03
@bigl píše:
@outlier
Prostě hoď sem to podstatné info, ať holky ví, jestli se mají snažit. ;)

Protože @outlier nepíše, dovolil bych si za něj:

Je stále svobodný, přestože měl dlouholetou přítelkyni (kterou nikdy nepodvedl). Rozešli se, protože přítelkyně odjela do Afriky pečovat jako dobrovolnice o sirotky a on musí zůstat zde, pečovat o rodinný majetek.
Děti nemá, ale má k nim kladný vztah. Miminko ho vždy rozněžní. Má malý, stopadesátimetrový byt na Malé straně, farmu s vinicí ve Francii a „chatku“ v St. Moritz. Příjem přiměřený práce lékaře, modela a majitele několika středně velkých evropských společností. Sex tak pětkrát týdně, ale přizpůsobí se partnerce někde v rozsahu od třikrát denně po dvou hodinách do jedné rychlovky týdně. Psa snese, má vlastní koně a cizí děti přivítá (alespoň bude na koho napsat závěť). Na prvním, a všech dalších rande, platí za sebe i partnerku, a dokonce nosí malé dárky a květiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová