Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak, zadej si Peněženka s kovovým zapínáním. Nebo i na tom Aukru je toho mrak.
Zatím jsem ji nesehnala. Ani k Vánocům jsem ji nedostala.
Kolikrát už jsem si říkala, že snad budu muset přejít na jiný typ. Jenže pak si říkám, že jsem už na ni strašně zvyklá a jinou prostě nechci. Neobjeví se tu někdo, kdo by věděl, kde se dá koupit?
Pořád hledám ten svůj typ peněženky. Zatím jsem narazila na nejpodobnější:
http://www. wayfarer. cz/produkt/damska-penezenka-umbrella#24687
Má někdo tuhle peněženku nebo podobnou?
Peněženku jsem si objednala. Je hezká. Ale… nevejde se mi tam občanka. A ještě ji nějakou dobu nebudu měnit. Takže opět sháním peněženku - ten typ, co jsem sem dávala. Kdyby někdy někdo náhodou, budu ráda.
@Saatine Ta, jak je v odkazu, má přihrádku na kovové peníze na zip a to v žádném případě nechci.
Vzdala jsem to a již nesháním stejný typ peněženky, jako jsem měla. Nesehnala jsem. Musím si vybrat jiný typ. Dneska jsem se na pár peněženek dívala a žádná mi nevyhovovala.
Jakou máte peněženku? Co vám vyhovuje nejvíce? Chtěla bych co nejjednodušší, nejrychlejší použití. Překvapily mě peněženky, které jsou poměrně velké, ale papírové peníze se tam nevejdou a musí se přeložit - to mi přijde zbytečně zdlouhavé a nepřehledné.
@zrcadlo píše:
@Sára 1 Nehledáš něco takového?
Už jsem se radovala. Vypadá podobně. Došla jsem si pro tu svou a bohužel je jiná. Zapínání na kovové peníze má stejné. Zbytek je jiný. Tahle je menší, takže se mi tam nevejde občanka. ![]()
Zkus na www.zboziprozeny.cz myslím, že jsem tam viděla takovou jakou popisuješ ![]()
@Sára 1 píše:
Už jsem se radovala. Vypadá podobně. Došla jsem si pro tu svou a bohužel je jiná. Zapínání na kovové peníze má stejné. Zbytek je jiný. Tahle je menší, takže se mi tam nevejde občanka.
Zadala jsem na google obrázky „peněženka tři části“ a tohle byl jeden z prvních obrázků, tak to zkus projít. Ale myslím, že za tu průsvitnou část se občanka musí vejít.
@mesiah píše:
Zkus na www.zboziprozeny.cz myslím, že jsem tam viděla takovou jakou popisuješ
Bohužel nemají. ![]()
@zrcadlo píše:
Zadala jsem na google obrázky „peněženka tři části“ a tohle byl jeden z prvních obrázků, tak to zkus projít. Ale myslím, že za tu průsvitnou část se občanka musí vejít.
Procházím, ale zatím nenacházím. Teď se dělají menší občanky a ty se tam vejdou, ale já mám ještě tu větší (a ještě ji pár let mít budu).