Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
janinkaz píše:
Tak já už na výběr nemám, jeden méďa je doma, druhý objednaný. A František s Fanynnkou bude drahý.
Švagrové syn si oblíbil na mazlení a spaní, takový ten mantinel hadrový z postýlky, říkali tomu chika, chika nebo jak, když dojeli z Anglie na dovolenou do Česka, tak to vezli Davidovi sebou asi do 5 let.
IvkaH píše:janinkaz píše:Švagrové syn si oblíbil na mazlení a spaní, takový ten mantinel hadrový z postýlky, říkali tomu chika, chika nebo jak, když dojeli z Anglie na dovolenou do Česka, tak to vezli Davidovi sebou asi do 5 let.
Tak já už na výběr nemám, jeden méďa je doma, druhý objednaný. A František s Fanynnkou bude drahý.
Mantinely taky máme
Asi jim je napůl odvážu ![]()
Myslite? jsem si zapla film a je sakra dobrej, takovej ze zivota
Monjie píše:
Myslite? jsem si zapla film a je sakra dobrej, takovej ze zivota
Jakej? ![]()
To neznam, ja mam rada, takovy filmy, ktery cloveka strhnou… ze zivota, dramata:)
Já neznám to tvé, dáš odkaz na stažení?
Stmívání je taková romantika s upírama ![]()
http://www.ceskatelevize.cz/…mamasapapas/
http://www.ulozto.cz/…ama-2010-avi
Příspěvek upraven 10.07.11 v 00:31
Monjie píše:
Ja asi nepomuzu, u nas frci potkani a hadrova panenka:)
cece u nas taky sturi z ikey
ma ctyri a jednoho malickeho toho jsem kdysi nasla na zemi byl cely zablaceny tak jsem ho vyprala a je to takove sturi mimi
nejvetsi legrace vzdy je jak kazdy nakukuje do kocarku a anca v jedne ruce drzi cumel a v druhe za ocas stura
to jsou reakce:-D:-D
Adam má taky tu velkou myš doma. Ale teď koukám v nabídce na netu už není ![]()
kalimerko píše:Monjie píše:cece u nas taky sturi z ikey
Ja asi nepomuzu, u nas frci potkani a hadrova panenka:)ma ctyri a jednoho malickeho toho jsem kdysi nasla na zemi byl cely zablaceny tak jsem ho vyprala a je to takove sturi mimi
nejvetsi legrace vzdy je jak kazdy nakukuje do kocarku a anca v jedne ruce drzi cumel a v druhe za ocas stura
to jsou reakce:-D:-D
Monjie píše:
a jeden zivej:D![]()
to zas radsi smazu abych vas nepohorsila:D
Hustýýý
![]()