Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
MONJIE to nemaaaaz
to je suuuper
no pritel ma taky ale zatim jsme ho anci nepujcili mame obavu aby i jemu neonunala ocasek
bo tem plysovym je zuzla ..pockej najdu fotku a pridam ![]()
Monjie píše:
a jeden zivej:D![]()
to zas radsi smazu abych vas nepohorsila:D
Ježišimarja co to je?
To by byla moje smrt. Tohle mít doma.
IvkaH píše:Monjie píše:Ježišimarja co to je?
![]()
uz nemam, vsichni jsou po smrti:( nj to byly vystavni s PP tahle zrovna vyhrala par vystav ![]()
Monjie píše:
Myslím, že nikoho nepohoršíš. Jsem zastáncem toho, aby měly děti zvířata. Když se druhý den po porodnici přišla podívat dětská na Melisku, bydleli jsme ještě u našich, tak říkala, aby jejich pudlice Nikolka a Deniska malou olízaly a očichaly, aby si na sebe zvykly. V 16 měs. jsme jí koupili mimi jirkšíra, jako hračku živou, teď škemrám, aby se jí koupilo morče, ale taťka nechce a hlavně já bych se ho asi bála ![]()
kalimerko píše:
to rikam z nutriloonu rovnou na rizek!
![]()
pak dejte vedet jak se libil film
Monjie píše:IvkaH píše:uz nemam, vsichni jsou po smrti:( nj to byly vystavni s PP tahle zrovna vyhrala par vystavMonjie píše:
Jak to, oni jsou tak náchylní? Nebo ses jich zbavila dobrovolně? Asi těžko.
Ježišimarja co to je?![]()
sakrys to taky ne se picnu moment a omlouvam se … ted by to melo byt uz konecne dobre
![]()
Monjie píše:kalimerko píše:to rikam z nutriloonu rovnou na rizek!
pak dejte vedet jak se libil film![]()
no furt mlaskala a klapala pusou tak jsem ji trosku dala ..ho ozuzlavala mysakama ![]()
no vsak jo:D at si da:D to nase taky dostala u prababicky rizek:D aha uz ho ma sezranej
![]()
IvkaH píše:Monjie píše:Myslím, že nikoho nepohoršíš. Jsem zastáncem toho, aby měly děti zvířata. Když se druhý den po porodnici přišla podívat dětská na Melisku, bydleli jsme ještě u našich, tak říkala, aby jejich pudlice Nikolka a Deniska malou olízaly a očichaly, aby si na sebe zvykly. V 16 měs. jsme jí koupili mimi jirkšíra, jako hračku živou, teď škemrám, aby se jí koupilo morče, ale taťka nechce a hlavně já bych se ho asi bála
Na morce je celkem brzo, spis kralicka:) to myslim z eby onufnala lip:) morce tak az pro skolkovy deti:)