Šicí stroj overlock
- Fotoalbum (13)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Luciferda je to proto, že singer už není ta kvalita které bývala a hlavně se přestávají dovážet a tím pádem tu neseženeš ani náhradní díly. Ukazuje na to i to, že se prodávají jen v supermarketech, pořádné obchody už je ani nevedou. S Luznikem je to totéž, nikdo ti ho neopraví.
Jinak k tvému výběru, já mám Janome 774 a jsem moc spokojená. Doporučili mi ho nezávisle na sobě dva prodejci a nekecali. Brother je taky dobrý, vím o dost lidech co ho mají a taky bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markos píše:
Luci, prima, žes to oživila. Zajímá mě totéž.
já jsem na to koukala, tak jsem vznesla dotaz
jsme nějak sehraný
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
@Luciferda je to proto, že singer už není ta kvalita které bývala a hlavně se přestávají dovážet a tím pádem tu neseženeš ani náhradní díly. Ukazuje na to i to, že se prodávají jen v supermarketech, pořádné obchody už je ani nevedou. S Luznikem je to totéž, nikdo ti ho neopraví.Jinak k tvému výběru, já mám Janome 774 a jsem moc spokojená. Doporučili mi ho nezávisle na sobě dva prodejci a nekecali. Brother je taky dobrý, vím o dost lidech co ho mají a taky bez problémů.
já teda nelenila i zavolala servis kam dávám šicí stroj (mám veritas) a tam mi řekla že oni prodávají a opravují jen pfaff (nebo jak se to píše) a janome.
zajímá mě hlavně jaký overlock doporučí teď, janome, brother nebo nějaký jiný. ![]()
on se do výběru pustil i muž, ale jede na známý značky (singer) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luci, Singer má zastoupení v Pze Kobylisích, s tím nemám problém. Když se ohlížím na naší situaci, pomažu asi zítra ráno do Lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markos já bych si ten stroj z Lidlu nekoupila. To radši nejlevnější brother nebo janome. Ber to tak, že kvalita šla dolů a do supermarketů dají ještě horší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciferda ohledně Singeru je to jednoduchý, proč si myslíte, že se prodává v Lidlu??
nebudu to protahovat, oficiální zastoupení Singeru v ČR již není, neprodávají se v klasických kamenných obchodech, opraváři je nechtějí opravovat- nemáme na ně ND ani katalogy, manuály, takže si je sem dováží různé společnosti a prodávají se po marketech vedle rohlíků.
Takže je sice za slušnou cenu, ale nekoupíte k němu ani jehlu( Singer má jiné jehly než všechny ostatní stroje na světě) a ani ho v tom Lidlu nikdo neseřídí, neopraví. takže pozitivní reakce na netu jsou, ale ty reakce jsou od lidí, kteří si ho koupili nově( ty dotazníky chodí automaticky 10 dní po koupi, kdy lidé ještě žádný zásadní problém neřeší, ale co za rok, za dva…)
Tak a obdobné je to u Luczniku, dováží ho jediná společnost z Brna, a také pouze ono ho servisuje, žádný jiný prodejce či servis ho neopraví.
Proto bych doporučil cokoliv třeba od Brotheru, nebo Janome, ta je záruka kvality a toho, že kdykoliv seženete ND a servis v okolí. Pokud chcete co nejlevnější tak ten základní Brother 1034 vyjde levněji a ještě má i volné rameno:http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markos no právě, mometálně má Singer jeden jediný servis vˇČR, v Praze Kobylisích, a ten kdo není z Phy má smůlu, protože i běžné seřízení stroje ho pak kvůli vzdálenosti servisu přijde moc draho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@steeve super, díky moc. to o těch jehlách jsem nevěděla a je to dost velké mínus
brother chci, ale muž hledal cokoliv levnějšího (chápu, ale na kvalitě se šetřit nedá)
ještě se zeptám kde nejlépe koupit (prodejny v okolí asi nemám), má třeba brother to že si dojedou domů pro stroj, nebo to záleží na obchodu? teď jsem si smazala odkazy, ale někde bylo něco jako 5plus5 a to byla 5 let záruka a že si pro stroj přijedou až domů opraví a přivezoun(nebo tak nějak) to mi přišlo hodně dobrá kombinace ![]()
edit.
tím kde koupit myslím jestli je nějaký osvědčený internetový obchod
(třeba ten co dáváte link)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciferda 5+5- to je 5 let záruka a servis do 5 dnů to dává Veronica, vyzvednutí stroje do opravy to zase dělá Janome, pokud se zákazník registruje na Janome Clubu, Brother nabízí 3 letou záruku, ale stroj nevyzvednout, musíte ho poslat, takže pokud nemáte v okolí prodejnu, kde si ho můžete koupit, tak pak je to skoro jedno, u kterého Eshopu, dát jen na reference, kde je slušný prodejce, ten odkaz je na můj obchod, snad jsem zde dost známý, takže mnoho lidí mě na Emiminu zná, že jsem slušný prodejce, takže doporučím tento obchod, samozřejmě, všechny služby jak píšu výše poskutujeme i my.
Ono u šicích strojů a overlocků obzvlášť nezáleží jen an tom prodeji, a více na poprodejních službách, v záruce to vyřeší každý Eshop, buď má svého mechanika, a nebo to posílá k výrobci, ale po záruce se na vás mnoho Eshopů, který nemá kamennou provozovnu s mechanikem už vykašle, proto je nejlepší koupit tam, kde je i kamenná prodejna se servisem- což třeba my jsme, tady je nějaký popisek o nás:http://www.sici-stroje.estranky.cz/ .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@steeve taky bych měla dotaz - co je zač Marrylock? přijde mi, že to je nějaká podskupina Brotheru? jak je na tom s kvalitou, srovnatelné, nebo je ten Brother jistější? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak argument s jehlama je zatraceně pádný. Takže budeme asi bez OL. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@steeve píše:
@Luciferda 5+5- to je 5 let záruka a servis do 5 dnů to dává Veronica, vyzvednutí stroje do opravy to zase dělá Janome, pokud se zákazník registruje na Janome Clubu, Brother nabízí 3 letou záruku, ale stroj nevyzvednout, musíte ho poslat, takže pokud nemáte v okolí prodejnu, kde si ho můžete koupit, tak pak je to skoro jedno, u kterého Eshopu, dát jen na reference, kde je slušný prodejce, ten odkaz je na můj obchod, snad jsem zde dost známý, takže mnoho lidí mě na Emiminu zná, že jsem slušný prodejce, takže doporučím tento obchod, samozřejmě, všechny služby jak píšu výše poskutujeme i my.
Ono u šicích strojů a overlocků obzvlášť nezáleží jen an tom prodeji, a více na poprodejních službách, v záruce to vyřeší každý Eshop, buď má svého mechanika, a nebo to posílá k výrobci, ale po záruce se na vás mnoho Eshopů, který nemá kamennou provozovnu s mechanikem už vykašle, proto je nejlepší koupit tam, kde je i kamenná prodejna se servisem- což třeba my jsme, tady je nějaký popisek o nás:http://www.sici-stroje.estranky.cz/ .
tak nějak mě to napadlo
díky
kouknu jestli v okolí není kamenná prodejna (pozáruční servis by asi byl dobrý) jinak kouknu i na vaše stránky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etcetera78 merrylock má s Brotherem společné jen to, že je do ČR dováží stejná společnost, jinak Merrylock je jiný výrobce, je to vlastně domácí podoba nějaké Fuji- výrobců průmyslových strojů, cenově ten Merrylock vyjde podobně jako Brother, velikostně je možná trošku robusnější, ale opět když se dostaneme na pozáruční servis, tak u toho Brotheru bude v ČR 50-70 opraven, u toho Merrylocku max. desítka, takže pokud nemáte prodejnu Merrylocku někde v okolí, šel bych do klasiky toho Brothera, bude snažší pozdější servis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciferda píše:
Zkusím oživit starou diskusi
@steeve jaký overlock na občasné šití úpletu ale i pevnější látky doporučíš? mám omezené finance (do 10 tisíc a spíš ještě míň)
teď je zrovna v lidlu akce na singer 14sh754, recenze jsem našla vesměs dobrý ale tady se píše že nekupovat, proč? a ještě jsem slyšela chválu na lucznik, ten je na tom jak?jinak jsem koukala na lucznik http://www.raj-siti.cz/…d-4/d-69105/
brother http://www.raj-siti.cz/…4-d/d-69791/
a janome http://www.raj-siti.cz/…0-d/d-69779/
který z nich mi doporučíš (nebo jiný)?
Ahoj, já mám ten Lucznik asi 5 let a nemůžu si ztěžovat a to na něm šiju i velké zakázky. A cenově se mi zdá taky dobrý já za něj tenkrát dala těch 8500.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit