Šicí stroj overlock
- Fotoalbum (13)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@steeve Dobrý den, můžu se taky zeptat? Líbí se mi Brother (a Veronica, ten mám už 12 let klasický), co Vy na to? A co si myslíte o AEG - považuji to za kvalitní značku, co se spotřebíčů týče, ale šicí stroj??? (jsem překvapená, že je vůbec dělají)… a ještě se zeptám, jestli nevíte, kde koupit některý z těchlo overlocků v okolí Třebíče nebo Jihlavy?
Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 AEG žádné šicí stroje nevyrábí, ona jen prodává nějaké Noname pod svým jménem, pokud jste z Jihlavy, zajděte si do Texcentra- Srázná 20, je to přímo dovozce Brotherů, tam ho můžete vidět, koupit, servis, atd, prostě kompletní služby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych oživit diskuzi. Ježíšek nadělí overlock a je ochoten i připlatit ![]()
@steeve jaký je rozdíl mezi Brother 3034 a 4234? Využiju ty lepší funkce při běžném domácím šití, nebo stačí ten 3034 - overlock jsem ještě nikdy nepoužívala, takže ho budu muset terpve pořádně nastudovat a trochu se v těch všech termínech ztrácím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etcetera78 4234 má navíc tyto fuknce- šije i 2 nitný steh, má led oscvětlení, má navlíkač jehel a je možno si k němu dokoupit velký stolek
ostatní ty hlavní funkce mají oba stejné, tedy jsou 3i4 nitné, plynulá regulace délky i šířky stehu, diferenciál, volné rameno…
pro domácí použití pro člověka, který nikdy na overlocku nešil stačí 3034
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etcetera78 Řeknu ti příští týden… pojedu si ten svůj vybrat. Taky mám zálusk na Brother a rozhodně si radši připlatím za větší vybavenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@steeve Ještě se vloudím… prosím o názor na toto: http://texcentrum.cz/index.php?… - píšou overlock a coverlock v jednom. Moc se mi to nezdá, tam se nějak vypíná nůž? Ale hlavně si myslím, že to na doma (byť šiju hodně) nevyužiju.
Omlouvám se, že otravuju, příští týden se na něj jedu podívat… ale ať tam nejsem za blbce.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si můžu říct, který chci, ale přijde mi, že jediný zásadní rozdíl pro mě je to navlékání niti…což mi přijde zbytečné dávat za to o dva tisíce víc. Ale zase když ježíšek doráží, ať si řeknu, že klidně donese ten dražší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etcetera78 Jo jo, taky poslouchám, ať si to pořádně rozmyslím, že pak nebude poslouchat, že jsem si měla koupit ten druhý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 tam mají chybu, to je pouze coverlock, neumí šít jako overlock, nemá nůž…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@steeve píše:
@avm3 tam mají chybu, to je pouze coverlock, neumí šít jako overlock, nemá nůž…
Děkuji, myslela jsem si to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu
Ahoj te, prosím o radu. Nevím se rozhodnout u overkock: Brother 4234 nebo BabyLock Eclipse, nebo PFAFF2.5? Jaké máte zkušenosti? Dík. E
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elevína Ahoj, tak mám tento: http://www.texcentrum.cz/…her-1034.jpg, byli jsme ve specializovavném obchodě a pán mi sám doporučil tento, že je to starý typ, kterému obnovily výrobu, prootže byl velice oblíbený a kvalitní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elevína a na co ho máte? jen pro domácí šití, nebo do dílny? jak jste zkušená s overlockem? podle toho se dá posoudit, co bude vhodnější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit