Šicí stroj overlock

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
tws
10
7.6.14 23:42
@Cuddy píše:
By me zajimalo, co znamena, ze ma nejaky milion nasito. Vim, co znamena, ze ma auto xxx najeto, ale co to mute byt u stroje? :)

to znamená, že některé stroje (elektonické) počítají počet stehů, které mají za sebou… od nich se odvíjí servisní interval… navíc je to fajn, protože když kupuješ starší víš kolik má našito… podobné jako s autem najeto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.6.14 12:05
@tws píše:
to znamená, že některé stroje (elektonické) počítají počet stehů, které mají za sebou… od nich se odvíjí servisní interval… navíc je to fajn, protože když kupuješ starší víš kolik má našito… podobné jako s autem najeto ;)

Tak to je super, to by mě zajímalo, kolik jsem měla za ta léta já na staré Singrovce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tws
10
3.7.14 14:06

Tak Babylock imagine je doma. První dojmy jsou velmi pozitivní. Všechno od navléknutí nití po šití je jednoduché a intuitivní. Stroj je navléknutý za minutku a člověk může šít bez ohledu na to, aby řešil napnutí nití. Žena na overlocku nikdy nešila a hned na poprvé během toho co prcek spal ušila pěkné šaty… Pokud Vám nevadí vyšší cena mohu jen doporučit. Všem děkuji za rady a komentáře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
3.7.14 14:43

@tws Tak at se zene na nem dobre sije i v budoucnu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
8.10.14 16:16

Ahoj holky,
těší mě, že jste tu ty, které šijí na overlocku Veronice.
Právě mám dilema, jestli koupit Brother 3034 nebo tu Veroniku. A proč?
Doma mám rovnosteh Veroniku excelent 700 a jsem s ní nadmíru spokojená, ale nevím, jak je to s tím overlockem.. Nikdy jsem na žádném overlocku ani šít nezkoušela.
Možná by mi pomohl i názor @steeve jako odborníka, jestli jsem správně pochopila. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13737
8.10.14 16:34

@gabousek nevim, jakou myslis Veronicu (ted je pry nejaky novy OL, hodne vykonny), ale ja mám Brother 3034 a i hodne mych kamaradek a vsechny jsme velmi spokojene nekolik let. Ale Veronica také neni uplne spatna znacka, ale ja jsem taky jiny overlock nez svůj nikdy nevidela ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
8.10.14 16:55

@AnastazieB je aha, tak to jsem zas nevěděla já, že měla Veronica i nějaký jiný overlock než Profilock 800. Pro mě by byla Veronica výhodou v tom, že bych do servisu stroje dávala osobně, mám to blízko a najednou, protože jak už jsem psala, mám Veronicu. Ale chci se právě ještě zeptat těch, co s tím mají větší zkušenost, jestli právě není lepší si tisícovku připlatit a koupit Brothera, protože… a to je to, co bych chtěla vědět :D ;) Ale i tak ti moc děkuju za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.10.14 17:06

@gabousek oba ty overlocky udělají stejnou práci, z hlediska kvality jsou srovnatelné, Brother 3034 stojí o něco více, ale zase třeba náhradní nože má Brother levnější
pokud je to na doma a chcete ušetřit tak je v akci starší model Brotheru 1034: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… a opět udělá stejnou práci
( mmch Veronica má pouze jeden overlock, a to je model 800, to si Anastazie asi plete s nějakou jinou značkou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
8.10.14 17:18

Maji v lidlu singer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
8.10.14 17:19

@steeve ano, je to na pouze na doma.. ono už pro mě asi nehraje roli, jestli dát o tu tisícovku víc nebo míň. Koukala jsem že rozdíl mezi B. tisícovkou a tou třítisícovkou je spíš v designu a v dodávaném příslušenství. Ještě o tom popřemýšlím, pro Veronicu zas hraje pro i ta pětiletá záruka… každopádně děkuju za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
8.10.14 17:22

@luciekal ten mi právě všichni zatracují jako že není vůbec kvalitní :nevim:, původně jsem měla v plánu ho koupit, ale na radu fakt mraky lidí na různých fórech jsem ho zamítla a rozhodla se si připlatit za kvalitnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
8.10.14 20:43

@gabousek V prodejně, kde mají oba druhy mi Veronicu overlock rozmlouvaly. Že nebere látku hned od začátku. Brother je lepší. A vyrábí se jistý typ už spoustu let, snažily se vymyslet nový zlepšený typ, ale pro velký zájem se vrátily k tomuto typu. Kamarádka ho má už asi 10 let a já si ho kupovala loni :D
Cenově to vycházelo skoro stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
8.10.14 20:43

A je samozřejně rozhodující, jaký servis máš v dosahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13737
8.10.14 22:30

@gabousek aha, tak to ten OL Veronica není nový, jen jsem to nedávno četla v nějaké diskuzi a pochopila jsem to jako novinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
9.10.14 13:16

Díky holky, rozhodla jsem se pro bratra, teď už jen si rozmyslet, který typ :jazyk:
Servisy mám po ruce v podstatě oba. Možná proto to i pro mě byla tak těžká volba.. ale čím víc se pídím, tím víc jsem pro Brothera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat