Šikanuje mě kolegyně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak si na nemocenské může hledat práci nebo rekvalifikaci na ÚP?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sojkka Dostane vycházky… to na hledání práce stačí. Stejně se skoro vše řeší elektronicky… až na tu rekvalifikaci, tam se nedostane, když není hlášená.
@Attila8 Každopádně pokud máš opravdu myšlenky na to, že si ublížíš, tak to začni řešit okamžitě. Proberte možnosti s manželem ať hlavně ví co se ti děje v hlavě, podrží tě a podpoří. Hlavně na to nebudeš sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Attila8
Je to od těch slepic ubohé chování a zasloužily by pořádnou lekci. Normálně bych šla za psychiatrem, popsala bych mu celou situaci, i jaké stavy teď prožíváš, že jsi se kvůli tomu zhroutila, že chodíš s pláčem do práce i z práce. S nervami můžeš marodit opravdu dlouho. Mezitím můžeš napsat po poradě s nějakým právníkem stížnost přímo majiteli toho supermarketu s tím, že kvůli šikaně na pracovišti si ze psychicky zhroutila, k tomu bych přiložila vyjádření psychiatra. Něco podobného se stalo u známého ve firmě. Tam šikanoval vedoucí nějakého dělníka a ten marodil kvůli tomu s nervami asi rok a toho vedoucího vyhodili z práce. držím palce.
tak než posílat stížnost písemně bych to nejdřív zkusila osobně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EmmaAnna píše:
tak než posílat stížnost písemně bych to nejdřív zkusila osobně
co je psáno to je dáno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EmmaAnna no osobně to nevím jak by jsi udělala supermarkety mají majitele kdoví kde a výše postavení vedoucí taky bývají daleko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajímalo by mě, s čím ti nadřízení dlouhodobě marodí. Jestli tyhle čůzy náhodou na neschopenku neposlaly i je… Jinak držím palce, ať se vše vyřeší a dobro zvítězí. Boj s lidskou hloupostí je hodně těžký…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem a kdo ví, třeba je ten šéf v pohodě a vyhověl by jí. Zatímco nic neříct, dělat mrtvého brouka a pak najednou oficiální dopis sepsaný s právníkem? Popravdě, být ten šéf, tak se tak naser… že bych si pěkně pohlídala, aby tam dotyčná už nepracovala. A víme, kdo je silnější strana.
Normální je, když má někdo problém, ho nejdříve zkusit řešit osobně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka najdu si organizační strukturu a půjdu za přímým nadřízeným. Nevyjde to, klidně bych zkusila ještě jednoho nad…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EmmaAnna píše:
@jdukolem a kdo ví, třeba je ten šéf v pohodě a vyhověl by jí. Zatímco nic neříct, dělat mrtvého brouka a pak najednou oficiální dopis sepsaný s právníkem? Popravdě, být ten šéf, tak se tak naser… že bych si pěkně pohlídala, aby tam dotyčná už nepracovala. A víme, kdo je silnější strana.Normální je, když má někdo problém, ho nejdříve zkusit řešit osobně.
no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Attila8 píše:
Je to pech přemýšlím nad tou marodkou ale kam jít k obvoďákovi? S čím že jsou na mě v práci zlí? K psychologovi či psychiatrovi který mě objedná a veme třeba za měsíc? Už jsem uvažovala nad tím že si třeba zlomim ruku, neumím jezdit na in linech ale mám je doma, tak že se v neděli někde na nich vypleštím hlavně abych už tam v pondělí nešla![]()
Prosím Tě, přece se kvůli kravkám nebudeš mrzačit. Myslím, že šikanují lidi nevyrovnaní, méně inteligentní, zlí, co za spolek slepic může být v takovém hypermarketu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach jo, některé ženské jsou takové krůty.
Moc mě mrzí, co prožíváš. Přeji ti, ať se to brzo vyřeší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Attila8 Mrzi me, co zazivas. Jak tu nekdo psal, nejhorsi prostredi je v nejmene placenych oborech a jeste v zenskem kolektivu. Zkusila bych dojit za tou znamou se poptat, o co ji jde. A kvuli neuznane neschopence bych si zavolala o radu na urad prace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Attila8 A jeste rada, nikdy v praci nerikej, ze se vam nedari pocit potomka. Davas tim do ruky zlym lidem tu nejsilnejsi zbran.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Attila8 vím, jaké je to mít peklo v práci
Peníze určitě potřebujete, ale zdraví máš také jen jedno. Navíc se snažíte o miminko, tak to chce mít i psychiku v pohodě
S tím psychoplogem - psychiatrem ještě uvažuji, když řekneš obvoďákovi, že ses sesypala, zapíše to do karty a vždycky ti to tam bude figurovat. Já to píšu jen z toho důvodu, že tohle by třeba zajímalo budoucího zaměstnavatele - ti chtějí vždy všechny psychicky odolné. Já jsem potřebovala třeba tady tento údaj tam nemít. Myslím, že lepší by byly záda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Attila8 píše:
@Cuddy hm to je pozdě, když jsem řekla té prodavačce co je teď jako vedoucí že budu jezdit do caru do Zlína a že budu občas mimo práci na druhý den to věděli všechny včetně paní co prodává naproti v tabáku a je fakt že si mě skrz to neustále dobírají, jedna se mě dokonce zeptala jestli si nepřipadám jako kráva když jsem šla na inseminaci… To že jsem šla na iui jsem taky řekla jen „vedoucí“ protože mi to vyšlo na tu neděli jak jsem měla být v práci a neuznala mi tu propustku. Manžel mě sice podporuje ale zase chce ať jsem tvrdší jenže nikdy nebudu, holky mě šikanovali v MŠ a první celý stupeň ZŠ a bláhová jsem si myslela že mě to už nepotká
vem si papir a zacni psat. Tu vytucnenou vetu, tu ukazanou SMS a vse okolo toho („to by se ti libilo..“ = zamerne ukazano, aby te podusily), tu propustku, take to, ze vedouci vytroubila vsem o CARu = neni korektni… Treba jen to sepsani te uz zdrave nakrkne a doda odhodlani s tim zajit za sefem. Pak s tim na personalni: ze mas problem na pracovisti, tak jak by ti poradili ho vyresit, kdyz vedouci a jeji zastup dlouhodobe marodi. Ze chces byt loajalni ke svym nadrizenym, ale uz dale nemuzes cekat, nez se uzdravi, ze situace je neunosna. Ze jsi vzdy byla spolehliva pracovnice a chtela bys i tady byt prinosna, ale tu moznost ti upiraji. A take ze bys potrebovala poradit jak je to s omluvenkou od doktora, kterou ti nechteji uznat nebo co.. Nebo si to nejak zformuluj, jak ti to pujde lip pres pusu. Abys to na personalnim jen „naznacila“ a oni to z tebe vytahli. No a pokud je tam personalni, co za neco stoji, tak uz to pujde samo. Mej s sebou ten sepsany papir, abys mohla citovat. Protoze v takovych chvilich pamet zrazuje, abys nemektala a podlozila svoji krivdu. No a pokud personalni se bude vyhybat reseni problemu, pak ta firma opravdu nestoji za to abys tam zustala, protoze ryba hnije od hlavy.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit