Šílená matka, co dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9879
19.8.10 11:15

pudla

Ale ne strach z autobusu nemám . Mám k tomu jiné pádnější důvody ale tohle je jeden z nich proč ne. Už jsem se prostě naučila dát si na všechno hodku rezervu a dojdu si kde potřebuju. Jsme pořád venku a mě to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
19.8.10 13:12

Emi ja mam ty svy robatka take nekdy jak cunatka :dance: ale tohle byli opravdu uz na pohled zanedbane deti ta rocni holcicka mela nehtiky pul cm a za nimi spiny jak monter :zed: A jak nadavate na cikany nebo romy tak ja jsem z Kladna a muzu jen rict taky jsou sprosty a pod, ale deti maj az na vyjimky oblekle jak panenky a kupodivu jsou k nim hodne.Toto byla ceska A jeste dnes je mi z ni na:poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
19.8.10 13:35
78mamina píše:
Emi ja mam ty svy robatka take nekdy jak cunatka :dance: ale tohle byli opravdu uz na pohled zanedbane deti ta rocni holcicka mela nehtiky pul cm a za nimi spiny jak monter :zed: A jak nadavate na cikany nebo romy tak ja jsem z Kladna a muzu jen rict taky jsou sprosty a pod, ale deti maj az na vyjimky oblekle jak panenky a kupodivu jsou k nim hodne.Toto byla ceska A jeste dnes je mi z ni na:poblion:

Taky jsem se s jednou mámou potkala u dr. Děti šmudly, máma šmudla, člověk se bál se k nim přiblížit, aby nechytl vši. Ale nebyla sprostá, spíš taková … naivní, dobrá, možná hloupá? Zaostalá? Možná tak. Strašně se chtěla přátelit, to bylo hrozný ..... :poblion: . prostě vypadala, že pochází z domácnosti, která ještě nebyla seznámena s vynálezy zvanými elektrický proud a automatická pračka … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
19.8.10 21:06

Byli jsme v Ikei a byla tam rodina se 4 dětmi- byli bílí. Otec tak 70 a matka tak 28. 2 Starší seděli ustolu jeden někam odběhl a malí mimčo bylo v kočáru jen v katastrofálně špinavim triku a úplně pročůraný. Pořád plakalo. Pak ta matka vstala seškrábala zbytky z talířů co byly na tácech a dala to těm dětem. Mimčo slíkla a bylo nahatý bez pleny asi jinou neměla nebo nevim. Byl to děs bylo nám šoufl a tak jsme ani nejedli a vypadli jsme pryč. A to tam miluju toho lososa. Nevim proč sakra tihle mají děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
20.8.10 21:37

To je děs, stejně jako Pandora to strašně špatně snáším od té doby, co máme Davídka :cry: ale asi bych aky nic neřekla a skoro to obrečela.

Pod námi bydlí taky jedna rodina.Sice úplně normálně taky nevypadají,ale chodí čistí, jsou tiší atd…ale mají 2 děti cca 2r a 10m…a ten chlapeček někdy jednou za čas, jindy několik dní a večerů plakal a plakal a jak se naučil mluvit,tak bylo slyšet:Au to bolí,maminko bolí,bolí, maminko to bolí…a nedávno: To bolí, já už to neudělám, au,au,au to bolí… :cry: :cry: :cry: :cry:
A pošlete tam sociálku, když nevíte o co jde.
Ale teď už bývá spíš klid,jak roste. A venku maminku obletuje,usmívá se na všechny strany a to by asi nedělal, být týraný. I když ten pláč mě ničil :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
24.8.10 10:56

a to ja si obcas pripadam jako krkavci matka moje mala ma 17m a taky ji sem tam placnu prez zadek nebo po ruce kdyz vezme neco co vzit nesmi tim se nechci zastavat one matky z autobusu ale jak rikam obcas si pripadam jako krkavci matka kdyz ji naplacam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí