Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ale ne strach z autobusu nemám . Mám k tomu jiné pádnější důvody ale tohle je jeden z nich proč ne. Už jsem se prostě naučila dát si na všechno hodku rezervu a dojdu si kde potřebuju. Jsme pořád venku a mě to vyhovuje.
Emi ja mam ty svy robatka take nekdy jak cunatka
ale tohle byli opravdu uz na pohled zanedbane deti ta rocni holcicka mela nehtiky pul cm a za nimi spiny jak monter
A jak nadavate na cikany nebo romy tak ja jsem z Kladna a muzu jen rict taky jsou sprosty a pod, ale deti maj az na vyjimky oblekle jak panenky a kupodivu jsou k nim hodne.Toto byla ceska A jeste dnes je mi z ni na:poblion:
78mamina píše:
Emi ja mam ty svy robatka take nekdy jak cunatkaale tohle byli opravdu uz na pohled zanedbane deti ta rocni holcicka mela nehtiky pul cm a za nimi spiny jak monter
A jak nadavate na cikany nebo romy tak ja jsem z Kladna a muzu jen rict taky jsou sprosty a pod, ale deti maj az na vyjimky oblekle jak panenky a kupodivu jsou k nim hodne.Toto byla ceska A jeste dnes je mi z ni na:poblion:
Taky jsem se s jednou mámou potkala u dr. Děti šmudly, máma šmudla, člověk se bál se k nim přiblížit, aby nechytl vši. Ale nebyla sprostá, spíš taková … naivní, dobrá, možná hloupá? Zaostalá? Možná tak. Strašně se chtěla přátelit, to bylo hrozný .....
. prostě vypadala, že pochází z domácnosti, která ještě nebyla seznámena s vynálezy zvanými elektrický proud a automatická pračka … ![]()
Byli jsme v Ikei a byla tam rodina se 4 dětmi- byli bílí. Otec tak 70 a matka tak 28. 2 Starší seděli ustolu jeden někam odběhl a malí mimčo bylo v kočáru jen v katastrofálně špinavim triku a úplně pročůraný. Pořád plakalo. Pak ta matka vstala seškrábala zbytky z talířů co byly na tácech a dala to těm dětem. Mimčo slíkla a bylo nahatý bez pleny asi jinou neměla nebo nevim. Byl to děs bylo nám šoufl a tak jsme ani nejedli a vypadli jsme pryč. A to tam miluju toho lososa. Nevim proč sakra tihle mají děti.
To je děs, stejně jako Pandora to strašně špatně snáším od té doby, co máme Davídka
ale asi bych aky nic neřekla a skoro to obrečela.
Pod námi bydlí taky jedna rodina.Sice úplně normálně taky nevypadají,ale chodí čistí, jsou tiší atd…ale mají 2 děti cca 2r a 10m…a ten chlapeček někdy jednou za čas, jindy několik dní a večerů plakal a plakal a jak se naučil mluvit,tak bylo slyšet:Au to bolí,maminko bolí,bolí, maminko to bolí…a nedávno: To bolí, já už to neudělám, au,au,au to bolí…
![]()
A pošlete tam sociálku, když nevíte o co jde.
Ale teď už bývá spíš klid,jak roste. A venku maminku obletuje,usmívá se na všechny strany a to by asi nedělal, být týraný. I když ten pláč mě ničil ![]()
a to ja si obcas pripadam jako krkavci matka moje mala ma 17m a taky ji sem tam placnu prez zadek nebo po ruce kdyz vezme neco co vzit nesmi tim se nechci zastavat one matky z autobusu ale jak rikam obcas si pripadam jako krkavci matka kdyz ji naplacam ![]()