Šílené chutě na sladké

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1043
16.11.15 19:16

Ja mám kluka, tak u nas to neplati :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
16.11.15 19:23

Udělám vše pro to, abych to omezila na minimum a zaukoluju i přítele aby na mě dohlidl a trochu mě zkrotil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
16.11.15 20:13
@Bibi239 píše:
Pockej, az te zacne palit zaha, te prejde chut :mrgreen:

Už aby to bylo. Aspoň bych dala pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
16.11.15 20:58
@LuciiiV píše:

Me nepalila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
16.11.15 20:59

@LuciiiV jo a zive si pamatuju Vanoce, upekla jsem.si vanocku, jako luxusní :lol: a bastila ji jeste namazanou maslem :zed:
No a ted na to budu mit chut :cert: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.11.15 22:15
@LuciiiV píše:

Me zacala s druhym palit v cca 30.tt, od te chvile jsem se na zakusky ani nemohla podivat. No a taky jsem od te chvile uz nepribrala ani gram, jsem mela diky tomu takovou dietku, ze jsem behem tech deseti tydnu shodila to, co zaroven nabiralo mimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.11.15 22:16
@LuciiiV píše:

Me zacala s druhym palit v cca 30.tt, od te chvile jsem se na zakusky ani nemohla podivat. No a taky jsem od te chvile uz nepribrala ani gram, jsem mela diky tomu takovou dietku, ze jsem behem tech deseti tydnu shodila to, co zaroven nabiralo mimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.11.15 22:26

Tak já taky žer. ru sladký na kila. A měla jsem to i v prvním těhu. Žáha mě sice pálí, ale to stejně nepomáhá, já to prostě nedokážu přemoct :zed:
Ale pomáhá mi jíst sladký ovoce a zeleninu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
16.11.15 22:56

Ahojky, já jsem 16+0tt a uplně vím, jak ti je..denně musím mít taky alespon dvě sušenky nebo čokoládu nebo alespon zmrzlinu a nejlíp od všeho něco :D Taky už mám nahoře 5kg, ale nejde to zastavit..ovoce mi v tom, aby chut přešla vůbec nepomáhá..kolem 12tt jsem se dokonce hlady v noci budila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
17.11.15 06:33

Tak jsem prave sezrala ke snidani jako dodatek pulku mlecne velke studentske peceti :zed: Normalne doma nic nemame, tohle byl „uplatek“. Budu muset koupit novy :lol:
A to uz mam 5 a pul mesice po porodu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
17.11.15 07:39

@LuciiiV Tak nevím, jestli to fakt má souvislost s tím, jestli, když je chuť na sladké, takže to bude hočička a naopak. Ale moje zkušenost je taková, že já, ač téměř vegetarián (ne ani tak z přesvědčení, ale maso mi prostě nejede), jsem se v těhotenství fakt mohla umlátit po masisku! Ale ne po zdravé rybě nebo kuřecím, ale já se musela cpát i tlačenkou, klobásama, salámem… No když si na to vzpomenu… :roll: Prostě každý den jsem toho sfutrovala mraky a narodil se nám zdravý chlapeček. :pankac: Takže možná na tom něco bude… :think:
Ovšem úplně ti rozumím, že se prostě neudržíš a to sladké si dát MUSÍÍÍŠ!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.11.15 08:49

@modrasek13 dlouhodobé nutkání na sladké značí, že něco tělu chybí. Ale co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.11.15 08:55

Já to ta měla taky, ale tak po 18. týdnu jsem se srovnala. Až jsem se držela, abych to nepřeháněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
17.11.15 08:58

@Netopirek to nevim, ja mam vcelku vyvazeny jidelnicek, krome tehu, kdy se mi spustila ta chut na sladke, jsem ho nikdy moc nemusela. Dokonce ani doma nemame cukr, pecu bez nej. A ted asi jak jsem tu procitala tu diskuzi, tak se to ve mne spustilo a coko do me zahucela :lol: Budu to muset jit hold vybehat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.11.15 09:05

@modrasek13 :mrgreen: to je jak když někdo začne zívat a nebo se škrábat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí