Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Udělám vše pro to, abych to omezila na minimum a zaukoluju i přítele aby na mě dohlidl a trochu mě zkrotil.
@Bibi239 píše:
Pockej, az te zacne palit zaha, te prejde chut
Už aby to bylo. Aspoň bych dala pokoj ![]()
@LuciiiV píše:
Už aby to bylo. Aspoň bych dala pokoj
Me nepalila ![]()
@LuciiiV jo a zive si pamatuju Vanoce, upekla jsem.si vanocku, jako luxusní
a bastila ji jeste namazanou maslem ![]()
No a ted na to budu mit chut
![]()
@LuciiiV píše:
Me zacala s druhym palit v cca 30.tt, od te chvile jsem se na zakusky ani nemohla podivat. No a taky jsem od te chvile uz nepribrala ani gram, jsem mela diky tomu takovou dietku, ze jsem behem tech deseti tydnu shodila to, co zaroven nabiralo mimino ![]()
@LuciiiV píše:
Me zacala s druhym palit v cca 30.tt, od te chvile jsem se na zakusky ani nemohla podivat. No a taky jsem od te chvile uz nepribrala ani gram, jsem mela diky tomu takovou dietku, ze jsem behem tech deseti tydnu shodila to, co zaroven nabiralo mimino ![]()
Tak já taky žer. ru sladký na kila. A měla jsem to i v prvním těhu. Žáha mě sice pálí, ale to stejně nepomáhá, já to prostě nedokážu přemoct ![]()
Ale pomáhá mi jíst sladký ovoce a zeleninu ![]()
Ahojky, já jsem 16+0tt a uplně vím, jak ti je..denně musím mít taky alespon dvě sušenky nebo čokoládu nebo alespon zmrzlinu a nejlíp od všeho něco
Taky už mám nahoře 5kg, ale nejde to zastavit..ovoce mi v tom, aby chut přešla vůbec nepomáhá..kolem 12tt jsem se dokonce hlady v noci budila ![]()
Tak jsem prave sezrala ke snidani jako dodatek pulku mlecne velke studentske peceti
Normalne doma nic nemame, tohle byl „uplatek“. Budu muset koupit novy ![]()
A to uz mam 5 a pul mesice po porodu ![]()
@LuciiiV Tak nevím, jestli to fakt má souvislost s tím, jestli, když je chuť na sladké, takže to bude hočička a naopak. Ale moje zkušenost je taková, že já, ač téměř vegetarián (ne ani tak z přesvědčení, ale maso mi prostě nejede), jsem se v těhotenství fakt mohla umlátit po masisku! Ale ne po zdravé rybě nebo kuřecím, ale já se musela cpát i tlačenkou, klobásama, salámem… No když si na to vzpomenu…
Prostě každý den jsem toho sfutrovala mraky a narodil se nám zdravý chlapeček.
Takže možná na tom něco bude… ![]()
Ovšem úplně ti rozumím, že se prostě neudržíš a to sladké si dát MUSÍÍÍŠ!!! ![]()
@modrasek13 dlouhodobé nutkání na sladké značí, že něco tělu chybí. Ale co ![]()
Já to ta měla taky, ale tak po 18. týdnu jsem se srovnala. Až jsem se držela, abych to nepřeháněla.
@Netopirek to nevim, ja mam vcelku vyvazeny jidelnicek, krome tehu, kdy se mi spustila ta chut na sladke, jsem ho nikdy moc nemusela. Dokonce ani doma nemame cukr, pecu bez nej. A ted asi jak jsem tu procitala tu diskuzi, tak se to ve mne spustilo a coko do me zahucela
Budu to muset jit hold vybehat ![]()
@modrasek13
to je jak když někdo začne zívat a nebo se škrábat ![]()