Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Barusak78 píše:
Jé, trošku mě děsíte. Malý je ještě tedy malý a občas zašilhá, ale ptala jsem se mé doktorky a ta mi zas řekla, že až pokud by šilhal i v roce, tak to teprve začne řešit, že do té doby má nárok šilhat…
Ano, přesně tak nám to také řekla doktorka. Našemu utíká jedno očko někdy.
¨Já teda nevím nám na šilhání přišli taky v 10m ale malá dostala brejličky a zatím čekáme na zlepšení myslím že u tak malého děcka je jeětě šance na zlepšení zkus si s doktorkou promluvit i o jiných alternativách.
No občas je sundává a žvyká nebo když je unavená a mžourá se tak jsou taky hned dole…ale jinak v nich vydrží celý den myslím že si uvědomuje že v nich vidí líp. Týden po tom co je dostala začala lézt takže já sem s nima max spokojená. Jen mě dostávají lidi co mě na ulici zastavujou a ptají se jestli je mít musí to mám pak chut odseknou a říct že samozřejmě ne že je má jen pro okrasu !!!
petjuska90 píše:
No občas je sundává a žvyká nebo když je unavená a mžourá se tak jsou taky hned dole…ale jinak v nich vydrží celý den myslím že si uvědomuje že v nich vidí líp. Týden po tom co je dostala začala lézt takže já sem s nima max spokojená. Jen mě dostávají lidi co mě na ulici zastavujou a ptají se jestli je mít musí to mám pak chut odseknou a říct že samozřejmě ne že je má jen pro okrasu !!!
Tak to se nedivím,někteří lidi jsou natvrdlí ![]()
bojjjko píše:To ano jako fakt si nedovedu představit že bych jí v 10m dávala brejličky jen ptz by mi to přišlo roztomilý !!!petjuska90 píše:Tak to se nedivím,někteří lidi jsou natvrdlí
petjuska90 píše:bojjjko píše:To ano jako fakt si nedovedu představit že bych jí v 10m dávala brejličky jen ptz by mi to přišlo roztomilý !!!petjuska90 píše:Tak to se nedivím,někteří lidi jsou natvrdlí
No to je jasný ![]()
Dobrý večer, naše vnučka má 6 měsíců a šilhá hodně v roce by měla jít na operaci, nevíte prosím kolik stojí. děkuji Liba
@Enynka3 Předpokládám, že u dětí, pokud je nutné operativní řešení, tak to hradí pojišťovna, ne?
@Enynka3
Nestojí to nic, tyto operace jsou u dětí plně hrazené pojišťovnou.
Moje holky (dvojčata)jdou na tu operaci obě dvě a pro děti je to plně hrazené pojištovnou ![]()
@Terezka1993 holky dostali brejličky až před druhým rokem, a jen jsme lepili do té doby
![]()