Silné škubání, trhavé pohyby v 26. týdnu těhotenství

Anonymní
25.1.17 13:45

Silné škubání, trhavé pohyby v 26.tt

Ahoj holky, jsem teď na začátku 27.tt, pohyby cítím od 20.tt, čím dál intenzivněji, přijde mi, že malá ani nespí, jsem štíhlá a placentu mám na zadní straně :-) Včera a dnes jsou ale pohyby jiné, ne kopání nebo šťouchání, ale spíše takové trhání sebou, prudké otáčení, které trvá i několik minut a pak znovu. Nikdy jsem takovýto druh pohybů neměla, vždy jen kopání, žďuchání, i když silné.
Měla jste to některá, je to normální?
Omlouvám se za anonym, mám strach..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1374
25.1.17 13:46

A neškytá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.1.17 13:48

Náhlá změna pohybů je důvod navštívit lékaře. Jela bych do nemocnice na kontrolu, hned. Dítě může mít nějaký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12328
25.1.17 13:49

Ahoj, já mám to samé a taky mám placentu na ZS. Už jsem se na to ptala doktorky v poradně a říkala, že to je normální, miminko si prostě hraje a uvelebuje. Navíc mi i řekla, že když se tak otřese, že se prý právě vyčůralo :mrgreen: Pokud nešpiníš, neteče ti krev, nemáš bolesti, tak buď fakt v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
25.1.17 13:49

Taky mě napadla škytavka. Pro klid duše zavolej na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.17 14:00

@Ketris A jak to míváš často? Bála jsem se, říkala jsem si, jestli je všechno v pořádku…

Holky, děkuju. Škytavka by bylo pravidelné ťukání, ne? Tohle je jako když tam malá dělá kotrmelce…

• Citovat
  • Upravit
17221
25.1.17 14:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem teď na začátku 27.tt, pohyby cítím od 20.tt, čím dál intenzivněji, přijde mi, že malá ani nespí, jsem štíhlá a placentu mám na zadní straně :-) Včera a dnes jsou ale pohyby jiné, ne kopání nebo šťouchání, ale spíše takové trhání sebou, prudké otáčení, které trvá i několik minut a pak znovu. Nikdy jsem takovýto druh pohybů neměla, vždy jen kopání, žďuchání, i když silné.
Měla jste to některá, je to normální?
Omlouvám se za anonym, mám strach..

Může to znamenat, že mimino má nějaký problém, jela bych co nejdřív na kontrolu. Mám známou, která jela koncem třetího trimestru kvůli neobvyklému škubání na kontrolu ultrazvukem, a pak jí okamžitě dělali císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
25.1.17 14:04
@Anonymní píše:
@Ketris A jak to míváš často? Bála jsem se, říkala jsem si, jestli je všechno v pořádku…Holky, děkuju. Škytavka by bylo pravidelné ťukání, ne? Tohle je jako když tam malá dělá kotrmelce…

Jestli dělá kotrmelce, tak prostě cvičí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
25.1.17 14:09

Dítě může mít nějaký problém, šla bych raději na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
25.1.17 14:10

Dojdi si na kontrolu nikdo ti do břicha nevidí, budeš mít jistotu že se neděje nic špatného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.17 14:11

Nevím, jak to popsat, takový jako silný bubnování na více místech

• Citovat
  • Upravit
303
25.1.17 14:31

Ahojky…citim to taky tak…nekdy kopannec..nekdy uvelebovani…nekdy skubance..kdy me cuka uplne bricho…dr.jsem se na to neptala. Ani me to nenapadlo…urcite je vse v poradku…lepsi citit vic nez nic podle me…samozrejme pokud bys mela rizikove..nebo problemy tipu bolest apod..tak je to jine…pro klid duse se dr. optej…ale urcite to bude dobre..mmchodem tez jsem ve 26.tydnu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
25.1.17 14:32

Já bych vyrazila na kontrolu, klidně na pohotovost do nemocnice. Lepší desetkrát zbytečně, než jednou pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
25.1.17 14:33

Rozhodne k doktorce. Nemusi to byt nic ale taky muze. Pro klid bych urcite vyrazila. Doktorka prekontroluje ultrazvukem zda se neco nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3561
25.1.17 14:55
@ZaziS píše:
Já bych vyrazila na kontrolu, klidně na pohotovost do nemocnice. Lepší desetkrát zbytečně, než jednou pozdě.

Přesně tak! Tak mi to rikal i dr, neobvyklé(a jak říkáš silnější) pohyby jsou duvod ke kontrole..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí