Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
31.12.12 21:14
@MarieOVMUC píše:
Mě na silvestra bavil ohňostroj, teď tu od sedmi už buchaji jak opulnoci, volové, malá mi spí a furt se cuká, na prd. Pes, venkovní pes, je vevnitr a sedí na lustru… :cert:

malej jako 3m mimino ohňostroj zvládl nejlíp, ale čím je starší, tím se snadněji vzbudí. loni se vzbudil s brekem, ale pak koukal na světýlka.
Tady to taky občas bouchne, to říká, že je bouřka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181

Ani nevim, jestli slavim, nebo ne - par chlebicku a jednohubek mame, sampus a vino taky, ale ja jsem na pocitaci a manzel tupe zirajici na tv :mrgreen:. Starsi kluk letos poprve sel ven, ale v 23.30h ma navratku, na pripitek ho chci mit doma. Takze asi „slavime“.
Jen nechapu, proc je bordel z petard uz ted, na namesti se asi nekdo zblaznil :cert:.

Ja bych i slavila, nejsem nijak proti tomu, ale musi byt nalada - musi byt s kym, kde (treba hory se znamyma apod). Doma se to proste nerozjede :lol:, hadame se jindy, tak se pohadame klidne i na silvestra.

Manzel pujde do hospody po pulnoci, ja si postavila hlavu uz predloni, ze chodi porad nekde, a na Silvestra at s nejakym odjezdem nekam apod nepocita.

Takze tak. Preji vsem hodne stesti a hlavne ZDRAVI do noveho roku 2013!!!

Příspěvek upraven 31.12.12 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895

Tady to taky řádí…snad se malej nevzbudí, ale byl skoro celý den vzhůru, tak snad ho to nevzbudí a bude spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984

Přidávám se do klubu neslavících. Jedno dítko spí a druhý řve v postýlce. A manžel také spí. Já piju kafe a asi půjdu také spát. Tento rok nemáme ani chlebíčky, jednohubky. Přibrali jsme o vánocích dost, tak už začínáme hubnout :) Silvestra jsem slavila naposledy před 5 lety, když nebyly děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@tini píše:
Jo a jako vrchol večera jsem si jako kojící matka dopřála sklenku Coca Coly, páč budu kojit až k ránu a to už snad bude kofein pryč :pankac:

já si jako kojící koupila nealko Bohemku, a zachutnala mi, tak jí máme i letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 21:16
@nakukovatelka píše:
Ani nevim, jestli slavim, nebo ne - par chlebicku a jednohubek mame, sampus a vino taky, ale ja jsem na pocitaci a manzel tupe zirajici na tv :mrgreen:. Starsi kluk letos poprve sel ven, ale v 23.30h ma navratku, na pripitek ho chci mit doma. Takze asi „slavime“.
Jen nechapu, proc je bordel z petard uz ted, na namesti se asi nekdo zblaznil :cert:.

Ja bych i slavila, nejsem nijak proti tomu, ale musi byt nalada - musi byt s kym, kde (treba hory se znamyma apod). Doma se to proste nerozjede :lol:, hadame se jindy, tak se pohadame klidne i na silvestra.

Manzel pujde do hospody po pulnoci, ja si postavila hlavu uz predloni, ze chodi porad nekde, a na Silvestra at s nejakym odjezdem nekam apod nepocita.

:mavam: :mavam:
taky zdravíčko, a hodně splněných přání ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
31.12.12 21:16

Taky koukám na partičku - musím počkat do 10 na antibiotika pro malou, tak pak si ji vezmu k sobě a pustím si Anděl Páně - páč na tu jejich „zábavu“ fakt nejsem dostatečně naladěná (nebo nalitá) a snad to dneska všechny tři i s kočkou přežijem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
31.12.12 21:18

Já slavila silvestra snad naposledy jako malá holka. To u mě byli kamarádky a děně jsme se bavily. Od té doby co jsem s chlapem tak existuje jen televize a na to jsem alergická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11799
31.12.12 21:19
@Gladys píše:
@kacabus tak nám asi všechny tři pohlídá někdo těžko. Leda to rozdělit, ale trojka se blbě dělí :lol:

Ale jo, dá se rozdělit. ;) Buď se oddělí mimino jakožto nejnáročnější, nebo nejstarší může odcestovat a prcky někdo pohlídá doma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105

Ahoj, můžu se k vám taky přidat. Neslavím, protože jsem doma na antibiotikách a manžel je v práci. Myslíš, že si těch oslav užije až až, je hasič. Tak čekám jestli se vůbec ozve. No a malej nemůže zabrat jak tu pořád střílejí petardy a ohňostroje. Psa mám v obýváku a vůbec ho nezajímá, že se venku něco děje. Tak alespoň jeden je hodný. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
@nakukovatelka píše:

taky přeji hlavně hodně zdraví, štěstí a pohodu :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376

My máme sodastrem becherovku s tonikem a jinak nic, ležím v posteli s malou a nadávám na blbý venku. Čím menší nádobíčko a mozecek, tím víc a větší rachejtle… Manžel lepí ponorku:D kočky jsou za skříni a pes smrdí dole u rodičů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Já, lonijsemměla pětidenní mimi, letos nemámhlídání. A nemám ráda konce, ani konce roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 21:20
@bessi79 píše:
Ahoj, můžu se k vám taky přidat. Neslavím, protože jsem doma na antibiotikách a manžel je v práci. Myslíš, že si těch oslav užije až až, je hasič. Tak čekám jestli se vůbec ozve. No a malej nemůže zabrat jak tu pořád střílejí petardy a ohňostroje. Psa mám v obýváku a vůbec ho nezajímá, že se venku něco děje. Tak alespoň jeden je hodný. 8)

taky mám manžela v práci, ale ten pro změnu jezdí autobusem…má dnes noční…tak doufám, že bude klid…nesnáším jeho noční :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 21:21
@anoli30 píše:
Já slavila silvestra snad naposledy jako malá holka. To u mě byli kamarádky a děně jsme se bavily. Od té doby co jsem s chlapem tak existuje jen televize a na to jsem alergická.

jo, my s chlapem slavili dokud nebyl malej.
Poslední bezdětnej Silvest byl v v hezký restauraci, kde později v noci chytl rautový stůl 8o a chlap vyhrál v tombole skleničky na Martini, a měl z nich radost jak malej kluk 8o
Ale mám přání Silvestra někde v teple u moře, ale to si asi ještě nějaký pátek počkám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí