Sinsay internetový obchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
25.9.21 15:30
@Petra Z píše:
@Sykorenka asi kus od kusu
Ale to už raději Sportisimo třeba

Hmm, asi máte pravdu, raději vsadit na „jistotu“…díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
25.9.21 17:55

@Sykorenka boty bych tam asi nekupovala..na tom nešetřim pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.9.21 18:03
@lucynka25 píše:
@Sykorenka boty bych tam asi nekupovala..na tom nešetřim pro děti.

Ano, jen jsem chtěla teď na přechod do školy kotníčkové tenisky, nic na žádné velké chození, máme školu za rohem. Díky za názor, pěkný zbytek dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.24 18:53

Zloději

Zloději, při koupi trička pro dceru byla cena 59,– Kč, na cedulce byla cena přelepená a původní cena byla 49,– Kč. U riflí pro přítelkyni původní cena 180,– Kč, přelepená cena byla 290,– Kč. Nedoporučuji ani vzhledem ke kvalitě, rychle se ošoupou obrázky, pánské trička po pár vyprání jako kus hadru. Už nikdy víc, raději Pepco kde už s tím člověk tak nějak počítá, ne sinsay kde si hrají na značku a přitom jen okrádají. :think

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
4.2.24 18:57

@FatherOfThree

Sinsax je naprosto to samé jako Pepco :nevim: jto snad všichni vědí že kvalita je tristní

• Citovat
  • Upravit
37124
4.2.24 19:01

@FatherOfThree oni si nehrajou na žádnou značku, každý vi, ze jsou to nekvalitní hadry, horší než pepco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
4.2.24 19:03
@FatherOfThree píše:
Zloději, při koupi trička pro dceru byla cena 59,– Kč, na cedulce byla cena přelepená a původní cena byla 49,– Kč. U riflí pro přítelkyni původní cena 180,– Kč, přelepená cena byla 290,– Kč. Nedoporučuji ani vzhledem ke kvalitě, rychle se ošoupou obrázky, pánské trička po pár vyprání jako kus hadru. Už nikdy víc, raději Pepco kde už s tím člověk tak nějak počítá, ne sinsay kde si hrají na značku a přitom jen okrádají. :think

A kde si Sinsay hraje na značku? :mrgreen: Od trička za 50 nebo 60 Kč neočekávám, že se mnou zestárne :lol: Sinsay a Pepco to je vpodstatě to samé v bledě modrém :D i oba ty obchody původem pocházejí ze stejné země.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
4.2.24 19:03

:mrgreen: mě je to fuk. Vždyť je to za pár korun. Nemůžu čekat extra kvalitu :nevim:. Účel to splní. Jen malá vsuvka. Oblečení od sinsay drží jak barvu tak obrázky, tvar. Zato Pepco. Bledne, loupe se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
4.2.24 19:29
@FatherOfThree píše:
Zloději, při koupi trička pro dceru byla cena 59,– Kč, na cedulce byla cena přelepená a původní cena byla 49,– Kč. U riflí pro přítelkyni původní cena 180,– Kč, přelepená cena byla 290,– Kč. Nedoporučuji ani vzhledem ke kvalitě, rychle se ošoupou obrázky, pánské trička po pár vyprání jako kus hadru. Už nikdy víc, raději Pepco kde už s tím člověk tak nějak počítá, ne sinsay kde si hrají na značku a přitom jen okrádají. :think

Původní cenu vyšší přelepují i jinde. Prostě zdražujou - jako všude. A že kvalita nebude nic moc je jasné - je to primárně móda pro teenagery, kteří nemají moc peněz a chtějí levné a trendy oblečení, které na sebe pravděpodobně stejně vezmou jen párkrát.

Mimochodem, já odtamtud mám džíny, které jsem ve stejném střihu a barvě jinde nesehnala a překvapivě drží tvar a barvu i po několika vypráních. Za těch pár korun určitě koupě nelituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
4.2.24 19:38

@R.E.M.I 98 úplně v pohodě, mají i prodejny, vše co se mi nelíbilo, tak šlo v pohodě vrátit :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.24 19:39
@FatherOfThree píše:

Oni nejsou zloději. Jen dodržují to co jim přikáže vedení. Prodavačky si sami ceny nepřelepí a rozdíl, který tím získají jim doopravdy nejde do kapsy… jak si myslíš
Prostě, tak jak jsou výprodeje - tedy některé zboží je zlevněno, tak některé zboží je zdraženo a pak se cena přelepuje a musí se zvednout.
Jinak problém mají prodavačky. Taky nám před nedávnem některé zboží zdražilo. Jenže nikdo nám to nedal vědět a lidé přišli se zbožím kde byla např. cedulka s cenou 120 kč, přes kasu mi to ale šlo za 180 kč.
Museli jsme jim to prodat za 120 kč a v rychlosti se zboží přelepilo.
Protože když se nám to stálo u 1 - 2 ks, tak to vedení u vyššího vedení obhájí, ale kdyby se nám to stálo u 10 ks. Tak problém máme my, že jsme neodvedli dobře svoji práci a firma je ztratná, protože místo za 180 kč jim prodáváme zboží za 120 kč.
Příp. problémy u čoi ani nemluvě.
Ale zajímavé, že když je původní cena dražší tak je to v pořádku… když je původní cena nižší tak je to velký problém pro některé :zed:

Anonym - pracují v jednom obchodě s oblečením

• Citovat
  • Upravit
400
4.2.24 19:54
@FatherOfThree píše:

:zed: asi se jim zvýšily náklady. Proto nejsou zloději..a 59 je furt super, to je levnější jak ze sekáče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5925
4.2.24 20:30

Hrají si na značku Jo?
Všichni snad ví, že Sinsay není žádná pecka.
Za mě lepší Pepco. Kupuji tam akorát 2 leté dceři občas legíny, nebo pyžama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
4.2.24 21:15
@Markéta188 píše:
Hrají si na značku Jo?
Všichni snad ví, že Sinsay není žádná pecka.
Za mě lepší Pepco. Kupuji tam akorát 2 leté dceři občas legíny, nebo pyžama :lol:

Kvalitativně o moc lepší nebudou jen jsou řadový nalestenejsi… Jiný marketing kvalita stejná

• Citovat
  • Upravit
27858
4.2.24 21:43

@FatherOfThree už len to, že sinsay považuješ za značku vysvetľuje to, že nechápeš zdražovanie. V potravinách beháš vykrikujúc, že sú zlodeji pretože pred týždňom to bolo lacnejšie? Nenakupuj v sinsay ani v pepco a nebudú ti tričká vyzerať ako handra a neošúpu sa ti obrázky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák