Sinsay internetový obchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11205
5.2.24 12:00
@FatherOfThree píše:
Nikde netvrdím že za to můžou prodavačky a ani si to nemyslím, je třeba číst co je psáno a ne si dosazovat svoje. Moc dobře vím že za to může vedení. Dle vyjádření ČOI je zdražení zboží a následné „zlevnění“ podvodná praktika. Tak si nepleť pojmy s dojmy. :roll:

Ale vzdyt oni nezdrazili a pak neslevnili. Dle tveho popisu chapu, ze normalne zdrazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.24 12:09
@Tarena píše:
Ale vzdyt oni nezdrazili a pak neslevnili. Dle tveho popisu chapu, ze normalne zdrazili.

Tak to se omlouvám za neúplné informace. Dcera si tričko vybrala (bylo ve výprodeji),sama zaplatila a doma jsme po odlepení ceny zjistili že původní cena byla nižší než cena za kterou zaplatila. To naplňuje definici podvodného chování dle ČOI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11205
5.2.24 12:15
@FatherOfThree píše:
Tak to se omlouvám za neúplné informace. Dcera si tričko vybrala (bylo ve výprodeji),sama zaplatila a doma jsme po odlepení ceny zjistili že původní cena byla nižší než cena za kterou zaplatila. To naplňuje definici podvodného chování dle ČOI.

To by bylo podvodne, pokud by byla puvodni cena napr 800 Kc, pak zdrazeni na 1000 a pak sleva z te zdrazene na 800 a avizovali by to jako 20% sleva.
A jeste je tam podle mne casovy test. Ze ta cena nesmi byt zvysena 30 dni pred slevou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.24 12:19
@Tarena píše:
To by bylo podvodne, pokud by byla puvodni cena napr 800 Kc, pak zdrazeni na 1000 a pak sleva z te zdrazene na 800 a avizovali by to jako 20% sleva.
A jeste je tam podle mne casovy test. Ze ta cena nesmi byt zvysena 30 dni pred slevou.

Procentuálně tam sleva udána nebyla. Ale principově to bylo tak jak říkáš. Původní cena byla nižší než cena „po slevě“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11205
5.2.24 12:21
@FatherOfThree píše:
Procentuálně tam sleva udána nebyla. Ale principově to bylo tak jak říkáš. Původní cena byla nižší než cena „po slevě“.

No ale to ti tam chybi ten krok uceloveho zdrazeni, aby to byl podvod.
Tohle je furt jen zdrazeni.
Normalne sleva ma starou cenu, preskrtnutou a pak novou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.24 12:32
@Tarena píše:
No ale to ti tam chybi ten krok uceloveho zdrazeni, aby to byl podvod.
Tohle je furt jen zdrazeni.
Normalne sleva ma starou cenu, preskrtnutou a pak novou cenu

A když je původní cena nižší než cena po slevě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11205
5.2.24 12:40
@FatherOfThree píše:
A když je původní cena nižší než cena po slevě?

To pak prece neni sleva :zed:
Kdyz v obchode neco stalo 100, ted je to 120, tak to neberes jako slevu, ne?

Pokud chce obchodník uvádět u ceny zboží slevu
Musí vždy uvést, kolik činila nejnižší předchozí cena zboží. Předchozí (referenční) cena nesmí být starší než 30 dnů (před poskytnutím slevy). Pokud je výrobek v prodeji méně než 30 dnů, je referenční cenou nejnižší cena od okamžiku první nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.24 12:44
@Tarena píše:
To pak prece neni sleva :zed:
Kdyz v obchode neco stalo 100, ted je to 120, tak to neberes jako slevu, ne?Pokud chce obchodník uvádět u ceny zboží slevu
Musí vždy uvést, kolik činila nejnižší předchozí cena zboží. Předchozí (referenční) cena nesmí být starší než 30 dnů (před poskytnutím slevy). Pokud je výrobek v prodeji méně než 30 dnů, je referenční cenou nejnižší cena od okamžiku první nabídky.

V praxi falešné slevy vypadají tak, že zákazník vidí produkt ve “slevě”, ale pokud neví, že jeho původní cena je v tu danou chvíli vyšší, než byla v posledních dnech, naletí prodejci a v uváděné slevě reálně nenakupuje. Lze se s touto praktikou setkat i v případě, že se zákazník podívá na konkrétní zboží a později mu přijde “výhodná” nabídka se slevou, pokud si nevšimne, že při první návštěvě byla základní cena nižší, opět naletí.

My jsme původní cenu zjistili až doma při odlepení. Slovům jako sleva nebo výprodej už moc nevěřím.

Děkuji za duchaplnou konverzaci bez zbytečných urážek a bez zbytečných rádoby inteligentních výkřiků do tmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28285
5.2.24 14:18
@FatherOfThree píše:
Tak to se omlouvám za neúplné informace. Dcera si tričko vybrala (bylo ve výprodeji),sama zaplatila a doma jsme po odlepení ceny zjistili že původní cena byla nižší než cena za kterou zaplatila. To naplňuje definici podvodného chování dle ČOI.

To, že je tričko vo výpredaji neznamená, že je v zľave. Nebola tam preškrtnutá vyššia cena a potom zľava na nižšiu ( pôvodnú) cenu. Bol to len výpredaj tričká, ktoré predtým zdraželo. Zdražieť mohlo kľudne pred pol rokom. Nikto nikoho neokradol, len si dcéra nekúpila tričko v zľave. ČOI zrejme nechápali čo im píšeš, tu sa tiež po pár stránkach dozvedáme o čo vlastne išlo. Keď chceš nakupovat zľavnené, treba pozerať aby tam bola uvedená pôvodná cena a cena po zľave. Sinsay nemôžu za to, že máte problém s čítaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.24 14:31
@ekira5 píše:
To, že je tričko vo výpredaji neznamená, že je v zľave. Nebola tam preškrtnutá vyššia cena a potom zľava na nižšiu ( pôvodnú) cenu. Bol to len výpredaj tričká, ktoré predtým zdraželo. Zdražieť mohlo kľudne pred pol rokom. Nikto nikoho neokradol, len si dcéra nekúpila tričko v zľave. ČOI zrejme nechápali čo im píšeš, tu sa tiež po pár stránkach dozvedáme o čo vlastne išlo. Keď chceš nakupovat zľavnené, treba pozerať aby tam bola uvedená pôvodná cena a cena po zľave. Sinsay nemôžu za to, že máte problém s čítaním.

Už nekdákej ty kreaturo. ČOI už se k tomu vyjádřilo a tvé omezené názory prezentuj někde kde je budou mít za fakty podložené. Pac a pusu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11205
5.2.24 14:34
@FatherOfThree píše:
Už nekdákej ty kreaturo. ČOI už se k tomu vyjádřilo a tvé omezené názory prezentuj někde kde je budou mít za fakty podložené. Pac a pusu. :roll:

Vzdyt pise to same co ja. Jen ja uz to vzdala vice vysvetlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.24 14:41
@Tarena píše:
Vzdyt pise to same co ja. Jen ja uz to vzdala vice vysvetlovat.

To je sice možné ale styl psaní odpovídá její inteligenci a já se nerad bavím s lidmi, kteří si myslí, že sežrali moudrost světa. Proto jsem děkoval za normální duchaplnou konverzaci. ČOI už se také vyjádřila a to tak, že proběhne vyšetřování. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28285
5.2.24 15:49
@FatherOfThree píše:
To je sice možné ale styl psaní odpovídá její inteligenci a já se nerad bavím s lidmi, kteří si myslí, že sežrali moudrost světa. Proto jsem děkoval za normální duchaplnou konverzaci. ČOI už se také vyjádřila a to tak, že proběhne vyšetřování. :)

Presne, tvoj štýl vyjadrovania ukazuje tvoju inteligenciu. Máš pravdu, dohadovať sa s blbcom ma znižuje na tvoju úroveň. A vyšetrovanie pochybenie neukáže, pretože žiadne nebolo. Pac a pusu si dávaj sebe rovným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.24 16:02
@ekira5 píše:
Presne, tvoj štýl vyjadrovania ukazuje tvoju inteligenciu. Máš pravdu, dohadovať sa s blbcom ma znižuje na tvoju úroveň. A vyšetrovanie pochybenie neukáže, pretože žiadne nebolo. Pac a pusu si dávaj sebe rovným.

Nějak nechápu proč pořád kňučíš. Nikoho nezajímáš a jen se ztrapňuješ. Už nekdákej a utíkej k plotně. Mě tvoje výkřiky do tmy opravdu nezajímají. A když už mluvíš o úrovních tak mi můžeš vyčistit boty, když už tam jsi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66460
5.2.24 16:08
@FatherOfThree píše:
Nějak nechápu proč pořád kňučíš. Nikoho nezajímáš a jen se ztrapňuješ. Už nekdákej a utíkej k plotně. Mě tvoje výkřiky do tmy opravdu nezajímají. A když už mluvíš o úrovních tak mi můžeš vyčistit boty, když už tam jsi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac:

@admin už jsem ho jednou hlásila. CHtěli jste to přes příspěvky a stejně se nic neděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák