Sinsay internetový obchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27863
5.2.24 16:27
@FatherOfThree píše:
Nějak nechápu proč pořád kňučíš. Nikoho nezajímáš a jen se ztrapňuješ. Už nekdákej a utíkej k plotně. Mě tvoje výkřiky do tmy opravdu nezajímají. A když už mluvíš o úrovních tak mi můžeš vyčistit boty, když už tam jsi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac:

Ty ani nechápeš, že týmito hlúpymi rečami ma nemôžeš uraziť. V kolektíve musíš byť veľmi obľúbený a ani sa nečudujem, že nezarobíš viac ako na tričko za 50kč. Jediný, kto sa strápňuje, si ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.24 16:28
@vokishka píše:
@admin už jsem ho jednou hlásila. CHtěli jste to přes příspěvky a stejně se nic neděje

Nee, prosím neee. Bude to mít zásadní dopad na můj skutečný život :lol: :lol: :lol:

Na rozdíl od vás pí. Nemusím nikomu nic hlásit. Ale když už na to hrajeme tak tedy budiž. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.24 16:29
@ekira5 píše:
Ty ani nechápeš, že týmito hlúpymi rečami ma nemôžeš uraziť. V kolektíve musíš byť veľmi obľúbený a ani sa nečudujem, že nezarobíš viac ako na tričko za 50kč. Jediný, kto sa strápňuje, si ty.

Kdák kdák kdák. Se nedivím že nemáš chlapa. :lol: :lol: :lol: kdo by tě taky chtěl. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27863
5.2.24 17:04
@FatherOfThree píše:
Kdák kdák kdák. Se nedivím že nemáš chlapa. :lol: :lol: :lol: kdo by tě taky chtěl. :*

Ako vždy, sa opäť mýliš. Nič prekvapujúce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.24 17:35

Ale že se mýlíš ty sis nepřipustila ani na chvíli. Tak už nekdákej a ty svoje stupidní kecy si nechej pro svého chlapa. Aloha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20795
5.2.24 17:36

Dobrý den,

@FatherOfThree žádám vás o slušnou diskuzi. Přestaňte se navážet a urážet ostatní uživatelky. Berte jako poslední varováním před udělením banu.

Hezký den

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.24 18:11
@admin píše:
Dobrý den,

@FatherOfThree žádám vás o slušnou diskuzi. Přestaňte se navážet a urážet ostatní uživatelky. Berte jako poslední varováním před udělením banu.

Hezký den

Jana

Dobrý den,

bla bla bla, se prvně podívejte kdo se začal navážet do koho a pak mluvte. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Takže až se pí. uživatelky přestanou navážet do mě, tak se přestanu já navážet do nich.

Hezký den i vám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20795
5.2.24 18:23
@FatherOfThree píše:
Dobrý den,

bla bla bla, se prvně podívejte kdo se začal navážet do koho a pak mluvte. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Takže až se pí. uživatelky přestanou navážet do mě, tak se přestanu já navážet do nich.

Hezký den i vám. :kytka:

Dobrý den,

uživatel @FatherOfThree dostává ban za opakované porušení pravidel. O odblokování si můžete napsat za 7 dní.

Hezký den

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alomin
5.2.24 18:45
@admin píše:
Dobrý den,

uživatel @FatherOfThree dostává ban za opakované porušení pravidel. O odblokování si můžete napsat za 7 dní.

Hezký den

Jana :srdce:

Dobrý den, za mě by měly dostat ban uživatelky, které si začaly a pak neunesly když jim to uživatel vrátil. Celé jsem to četla a byla to čistá provokace ze strany uživatelek. Stačí si jen přečíst celé vlákno. Navíc byl uživatel upozorněn jen jednou. Zvláštní postup administrátorky Jany. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5571
5.2.24 18:49
@Alomin píše:
Dobrý den, za mě by měly dostat ban uživatelky, které si začaly a pak neunesly když jim to uživatel vrátil. Celé jsem to četla a byla to čistá provokace ze strany uživatelek. Stačí si jen přečíst celé vlákno. Navíc byl uživatel upozorněn jen jednou. Zvláštní postup administrátorky Jany. :nevim:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65003
5.2.24 18:53
@Alomin píše:
Dobrý den, za mě by měly dostat ban uživatelky, které si začaly a pak neunesly když jim to uživatel vrátil. Celé jsem to četla a byla to čistá provokace ze strany uživatelek. Stačí si jen přečíst celé vlákno. Navíc byl uživatel upozorněn jen jednou. Zvláštní postup administrátorky Jany. :nevim:

Tady to nefunguje na tři pokusy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alomin
5.2.24 18:57
@vokishka píše:
Tady to nefunguje na tři pokusy :mrgreen:

Mi je ale jedno jak to tady funguje. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
65003
5.2.24 19:11
@Alomin píše:
Mi je ale jedno jak to tady funguje. :mrgreen:

Tak proc si stezujes, ze byl upozorněn jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alomin
5.2.24 19:12
@vokishka píše:
Tak proc si stezujes, ze byl upozorněn jen jednou.

Aby ses mohla zeptat a brblat. Účel to splnilo :lol: :*

Příspěvek upraven 05.02.24 v 19:14

• Citovat
  • Upravit
65003
5.2.24 19:13
@Alomin píše:
Aby ses mohla zeptat a brblat. :*

Dik, ze na me tak myslis a dovolis mi nejake povyrazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák