Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@FatherOfThree píše:
Nějak nechápu proč pořád kňučíš. Nikoho nezajímáš a jen se ztrapňuješ. Už nekdákej a utíkej k plotně. Mě tvoje výkřiky do tmy opravdu nezajímají. A když už mluvíš o úrovních tak mi můžeš vyčistit boty, když už tam jsi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty ani nechápeš, že týmito hlúpymi rečami ma nemôžeš uraziť. V kolektíve musíš byť veľmi obľúbený a ani sa nečudujem, že nezarobíš viac ako na tričko za 50kč. Jediný, kto sa strápňuje, si ty.
@vokishka píše:
@admin už jsem ho jednou hlásila. CHtěli jste to přes příspěvky a stejně se nic neděje
Nee, prosím neee. Bude to mít zásadní dopad na můj skutečný život
![]()
Na rozdíl od vás pí. Nemusím nikomu nic hlásit. Ale když už na to hrajeme tak tedy budiž.
![]()
@ekira5 píše:
Ty ani nechápeš, že týmito hlúpymi rečami ma nemôžeš uraziť. V kolektíve musíš byť veľmi obľúbený a ani sa nečudujem, že nezarobíš viac ako na tričko za 50kč. Jediný, kto sa strápňuje, si ty.
Kdák kdák kdák. Se nedivím že nemáš chlapa.
kdo by tě taky chtěl. ![]()
@FatherOfThree píše:
Kdák kdák kdák. Se nedivím že nemáš chlapa.![]()
![]()
kdo by tě taky chtěl.
Ako vždy, sa opäť mýliš. Nič prekvapujúce.
Ale že se mýlíš ty sis nepřipustila ani na chvíli. Tak už nekdákej a ty svoje stupidní kecy si nechej pro svého chlapa. Aloha
Dobrý den,
@FatherOfThree žádám vás o slušnou diskuzi. Přestaňte se navážet a urážet ostatní uživatelky. Berte jako poslední varováním před udělením banu.
Hezký den
Jana
@admin píše:
Dobrý den,@FatherOfThree žádám vás o slušnou diskuzi. Přestaňte se navážet a urážet ostatní uživatelky. Berte jako poslední varováním před udělením banu.
Hezký den
Jana
Dobrý den,
bla bla bla, se prvně podívejte kdo se začal navážet do koho a pak mluvte. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Takže až se pí. uživatelky přestanou navážet do mě, tak se přestanu já navážet do nich.
Hezký den i vám. ![]()
@FatherOfThree píše:
Dobrý den,bla bla bla, se prvně podívejte kdo se začal navážet do koho a pak mluvte. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Takže až se pí. uživatelky přestanou navážet do mě, tak se přestanu já navážet do nich.
Hezký den i vám.
Dobrý den,
uživatel @FatherOfThree dostává ban za opakované porušení pravidel. O odblokování si můžete napsat za 7 dní.
Hezký den
Jana ![]()
@admin píše:
Dobrý den,uživatel @FatherOfThree dostává ban za opakované porušení pravidel. O odblokování si můžete napsat za 7 dní.
Hezký den
Jana
Dobrý den, za mě by měly dostat ban uživatelky, které si začaly a pak neunesly když jim to uživatel vrátil. Celé jsem to četla a byla to čistá provokace ze strany uživatelek. Stačí si jen přečíst celé vlákno. Navíc byl uživatel upozorněn jen jednou. Zvláštní postup administrátorky Jany. ![]()
@Alomin píše:
Dobrý den, za mě by měly dostat ban uživatelky, které si začaly a pak neunesly když jim to uživatel vrátil. Celé jsem to četla a byla to čistá provokace ze strany uživatelek. Stačí si jen přečíst celé vlákno. Navíc byl uživatel upozorněn jen jednou. Zvláštní postup administrátorky Jany.
@Alomin píše:
Dobrý den, za mě by měly dostat ban uživatelky, které si začaly a pak neunesly když jim to uživatel vrátil. Celé jsem to četla a byla to čistá provokace ze strany uživatelek. Stačí si jen přečíst celé vlákno. Navíc byl uživatel upozorněn jen jednou. Zvláštní postup administrátorky Jany.
Tady to nefunguje na tři pokusy ![]()
@vokishka píše:
Tady to nefunguje na tři pokusy
Mi je ale jedno jak to tady funguje. ![]()
@Alomin píše:
Mi je ale jedno jak to tady funguje.
Tak proc si stezujes, ze byl upozorněn jen jednou.
@vokishka píše:
Tak proc si stezujes, ze byl upozorněn jen jednou.
Aby ses mohla zeptat a brblat. Účel to splnilo
![]()
Příspěvek upraven 05.02.24 v 19:14
@Alomin píše:
Aby ses mohla zeptat a brblat.
Dik, ze na me tak myslis a dovolis mi nejake povyrazeni.