Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@ludmilaadamkova píše:
Kvalitativně o moc lepší nebudou jen jsou řadový nalestenejsi… Jiný marketing kvalita stejná
V Pepcu nakupuje tchyně, já občas v tom Sinsay. Přijde mi, že Sinsay se tak rychle neopotřebí, ale třeba je to jen můj pocit.
Nicméně, pořád tyto obchody beru hodně s rezervou. Pro dceru na doma dobrý ![]()
@Markéta188 píše:
V Pepcu nakupuje tchyně, já občas v tom Sinsay. Přijde mi, že Sinsay se tak rychle neopotřebí, ale třeba je to jen můj pocit.
Nicméně, pořád tyto obchody beru hodně s rezervou. Pro dceru na doma dobrý
Mně to přijde kus od kusu… Elastaky pro malou se mi třeba některé začaly párat skoro hned jak z pepca tak ze siinsai Jdnou se udělala dírka hned po prvním nošení jak byly tenké. Naopak některé věci podobné kvality jako třeba z Tesca nebo hm. Na malé děti je to stejně jedno. Když ti z toho za 2 měsíce vyroste nebo si to zničí
@FatherOfThree píše:
Zloději, při koupi trička pro dceru byla cena 59,– Kč, na cedulce byla cena přelepená a původní cena byla 49,– Kč. U riflí pro přítelkyni původní cena 180,– Kč, přelepená cena byla 290,– Kč. Nedoporučuji ani vzhledem ke kvalitě, rychle se ošoupou obrázky, pánské trička po pár vyprání jako kus hadru. Už nikdy víc, raději Pepco kde už s tím člověk tak nějak počítá, ne sinsay kde si hrají na značku a přitom jen okrádají. :think
Kup si triko v obchodě s udržitelnou módou a nebudeš muset remcat. Fast fashion je zlo ![]()
@Anonymní píše:
Oni nejsou zloději. Jen dodržují to co jim přikáže vedení. Prodavačky si sami ceny nepřelepí a rozdíl, který tím získají jim doopravdy nejde do kapsy… jak si myslíš
Prostě, tak jak jsou výprodeje - tedy některé zboží je zlevněno, tak některé zboží je zdraženo a pak se cena přelepuje a musí se zvednout.
Jinak problém mají prodavačky. Taky nám před nedávnem některé zboží zdražilo. Jenže nikdo nám to nedal vědět a lidé přišli se zbožím kde byla např. cedulka s cenou 120 kč, přes kasu mi to ale šlo za 180 kč.
Museli jsme jim to prodat za 120 kč a v rychlosti se zboží přelepilo.
Protože když se nám to stálo u 1 - 2 ks, tak to vedení u vyššího vedení obhájí, ale kdyby se nám to stálo u 10 ks. Tak problém máme my, že jsme neodvedli dobře svoji práci a firma je ztratná, protože místo za 180 kč jim prodáváme zboží za 120 kč.
Příp. problémy u čoi ani nemluvě.
Ale zajímavé, že když je původní cena dražší tak je to v pořádku… když je původní cena nižší tak je to velký problém pro některéAnonym - pracují v jednom obchodě s oblečením
Nikde netvrdím že za to můžou prodavačky a ani si to nemyslím, je třeba číst co je psáno a ne si dosazovat svoje. Moc dobře vím že za to může vedení. Dle vyjádření ČOI je zdražení zboží a následné „zlevnění“ podvodná praktika. Tak si nepleť pojmy s dojmy. ![]()
@krecik.dzungarsky píše:
Kup si triko v obchodě s udržitelnou módou a nebudeš muset remcat. Fast fashion je zlo
A ty si najdi práci, dle počtu komentářů zde jde vidět že nemáš nic lepšího na práci když už si tedy tykáme.
![]()
@ivula86 píše:asi se jim zvýšily náklady. Proto nejsou zloději..a 59 je furt super, to je levnější jak ze sekáče
Dle vyjádření ČOI je zdražení zboží a následná „sleva“ podvodná praktika. Přesně proto zloději jsou. ![]()
@ekira5 píše:
@FatherOfThree už len to, že sinsay považuješ za značku vysvetľuje to, že nechápeš zdražovanie. V potravinách beháš vykrikujúc, že sú zlodeji pretože pred týždňom to bolo lacnejšie? Nenakupuj v sinsay ani v pepco a nebudú ti tričká vyzerať ako handra a neošúpu sa ti obrázky
Tak jelikož si dcery samy vybraly obchod který mi byl do té doby úplně ukradený jsem to nemohl vědět. Teď už tu zkušenost mám a vím že tam nemáme nakupovat. A zdražování chápu, jenže dle vyjádření ČOI je zdražení a následný prodej „ve slevě“ za větší peníze podvodná praktika. ![]()
@Kriss Tina píše:
@FatherOfThree oni si nehrajou na žádnou značku, každý vi, ze jsou to nekvalitní hadry, horší než pepco.
Tak díky mé zkušenosti už to vím taky. Dosud mi byl ten obchod úplně jedno. Teď už mám zkušenost a vím že se tam nakupovat nevyplatí. ![]()
@FatherOfThree píše:
A ty si najdi práci, dle počtu komentářů zde jde vidět že nemáš nic lepšího na práci když už si tedy tykáme.![]()
![]()
Tykání je na zdejším serveru naprosto běžné. Práce mám dostatek, neměj obavy, jinak bych si nemohla dovolit slow fashion a další. Čí trapná reinkarnace je tahle osůbka? Netuší někdo?
Když bych chtěla být podobně trapná jako ty, doporučila bych ti se vrátím na ZŠ a doplnit si základy, které ovládají děti ve třetím až čtvrtém ročníku prvního stupně. Týká se minimálně mateřského jazyka.
Trollolo ![]()
@krecik.dzungarsky píše:
Tykání je na zdejším serveru naprosto běžné. Práce mám dostatek, neměj obavy, jinak bych si nemohla dovolit slow fashion a další. Čí trapná reinkarnace je tahle osůbka? Netuší někdo?
Když bych chtěla být podobně trapná jako ty, doporučila bych ti se vrátím na ZŠ a doplnit si základy, které ovládají děti ve třetím až čtvrtém ročníku prvního stupně. Týká se minimálně mateřského jazyka.
Trollolo
Tykání je zde běžné jako nespočet internetových hrdinů jako jsi ty. Vyřeš si komplexy jinde a mě z toho laskavě vynech. Svůj názor si napsala a já ho ignoruji stejně jaký ty ignoruješ zásady slušného chování. Napsal bych má úcta ale lidé jak ty si úctu nezaslouží.
![]()
@FatherOfThree píše:![]()
![]()
Tykání je zde běžné jako nespočet internetových hrdinů jako jsi ty. Vyřeš si komplexy jinde a mě z toho laskavě vynech. Svůj názor si napsala a já ho ignoruji stejně jaký ty ignoruješ zásady slušného chování. Napsal bych má úcta ale lidé jak ty si úctu nezaslouží.
![]()
![]()
![]()
Prosím tě, uklidni se. A prý hysterky jsou jen ženský
Děláš jako bys koupil tričko za 5 litrů a ne za 50 kč. Ty budeš asi hodně opatrnej na prachy ![]()
@mamina2017 píše:
Prosím tě, uklidni se. A prý hysterky jsou jen ženskýDěláš jako bys koupil tričko za 5 litrů a ne za 50 kč. Ty budeš asi hodně opatrnej na prachy
Bože, další dotčená Mařka. Už můj nick ti měl napovědět že jsem otec tří dětí a nevím jak ty ale já nemám nikoho kdo by živil mě a moje děti. Tak si zastrč estrogen tak kam patří a neotravuj. Nikdo není zvědavý na tvůj výkřik do tmy. Jen sem sdílel svou zkušenost tak nějak nechápu proč tady brečíš když se tě to evidnetně netýká. Pac a pusu
![]()
@FatherOfThree jezis ja lituju tvoje deti fakt…jako děláš jak kdyby to triko stalo 3 tisíce a ne 60 Kč vzpamatuj se.
A mně se věci v Sinsay líbí, včetně třeba kuch. prkének, hrnků… je to OK.. od hader nečekám zázraky za ty prachy, ale přitom se to tak nepáře a neopírá jako Pepco, líp se mi tam nakupuje, obchody jsou hezčí a přehlednější.. takže třeba věci do školky - proč ne, stejně z toho děcka hned vyrostou a triko za 49kč mne fakt nebolí za půl roku vyhodit..
@Lutern píše:
@FatherOfThree jezis ja lituju tvoje deti fakt…jako děláš jak kdyby to triko stalo 3 tisíce a ne 60 Kč vzpamatuj se.
Ty si dej facku než to udělá někdo jiný. Prý lituji tvých dětí. Nevíš a absolutně nic o mě a mých dětech tak mlč a najdi si chlapa. Jenže kdo by stál o takovou pí. že? Chtěl bych vidět tebe když by si tvoje dítě za své peníze něco koupilo a pak zjistilo že bylo okradeno. Ty se ani raději nevzpamatovávej, zůstaň kde jsi a žij si svůj jednoduchý život.
![]()