Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, máte zkušenost s tímto eshopem? Já už zkušenost mám, ale bohužel špatnou. ![]()
Mamce jsem objednávala na Vánoce oblečení z toho a došlo to v pohodě a mamka to furt ráda nosí
@R.E.M.I 98 píše:
Ahoj holky, máte zkušenost s tímto eshopem? Já už zkušenost mám, ale bohužel špatnou.
Tak ja mam dobrou, kupovala jsem edavno a prislo to rychle
Kvalitní věci za tu cenu očekávat člověk nemůže, to je jasné. Už jsem párkrát objednávala a vše bylo ke spokojenosti. Ale nyní mi přišlo pyžamo, které je po vyprání širší než delší ![]()
Sinsay je kamenný obchod snad v každém nákupáku, tak si to tam můžeš jít osahat 🤷🏼♀️ poměr kvalita cena je ok
Jak špatnou? Já jsem spokojená. Vše chodí rychle s cena je úměrná kvalitě. Nikdy jsem neměla problém a objednávám často
Za mě jsou ty hadry hrozné, hned se to vytahá, lezou z toho nitě, materiály taky nic extra. Akorát neco detem tam občas vezmu, ale ty to mají jako spotřební zboží, většinou to za chvíli vyhazuju. Ale co čekat za ty peníze no ![]()
Objednávám často a bez problémů, zboží chodí rychle, nejak nekvalitní kousky mi taky nikdy nepřišly.
Zkušenost mám normální, velikost sedí, dodáno rychle, za ty ceny neočekávám extra kvalitu.
Tak zrejme sa už i niečo zmenilo za tie 3,5 roka čo dávala pani dotaz
čo sa týka vecí, kvalita zodpovedá cene ![]()
Taky objednávám, někdy i zajdu osobně, mám to kousek..kvalita odpovída ceně.
Ale mám od nich třeba pěknou kozenkovou bundu za pár stovek a jsem spokojená, záleží jak co.
Trička pro děti beru větší a s životností nepočítám, legíny taktéž.
Je to znát, pro první dceru jsem hodně nakupovala HM, C&A atd a věci jsou super ještě dnes, taky je nosí mladší..Pepco a spol nebylo. Tam když něco koupím, letí to pak akorát do kontejneru, to už by se dědit moc nedalo ![]()
Já tam teď objednala poprvé - do kamenného obchodu se nemám šanci dostat - synovi tričko a triko s dl. rukávem, není žádná nudle, trika jsou volnější, takže je spokojený. Objednala jsem mu i peněženku za pár korun ve slevě a stále slouží. A co boty z tama? Máte někdo zkušenost?
@Sykorenka botasky na prd, tam se hned nějak propadla pata
A jedny nazouváky, takové s mašlí na nártu k šatům, ty jsou super
Mmch právě jsem tam dnes dopoledne byla ![]()
@Petra Z píše:
@Sykorenka botasky na prd, tam se hned nějak propadla pata
A jedny nazouváky, takové s mašlí na nártu k šatům, ty jsou super
Mmch právě jsem tam dnes dopoledne byla
Aha, tak díky za radu - jsem uvažovala o kotníkových teniskách synovi, má to do školy kousek, jen na cestu, tak to ještě zvážím ![]()
@Sykorenka asi kus od kusu
Ale to už raději Sportisimo třeba