Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
250 je fakt dobre, to by sa nechcelo ani mne.. No, asi to mame v rodine, ked to u ans nikoho nechytilo
![]()
@connie2 píše:
Me dceri sou tri a ctvrt a sklada 25O dilku,ja myslela ze je to dobry, ale takhle dobry??? Super
Já jsem ráda, když složím 16 dílků ![]()
@laducha píše:
Já jsem ráda, když složím 16 dílků
mám to stejně a styděla jsem se to napsat ![]()
Moje dcera skladala 24 dilkove puzzle ve dvou letech( dostala k narozeninam, nejake mensi mela uz i predtim), ve dvou a ctvrt s malou dopomoci 48 dilkove. Pak ji to nejak prestalo bavit, ted sklada s dopomoci 100 dilku, ale spis malokdy. Vlastne uz zadne mensi nez tech 100 dilku nemame, uz ji to nebavilo, tak jsem je poslala dal. Ono taky hodne zalezi na obrazku, pokud jsou dilky ruznorode, skladaji se lepe, obrazek musi byt spis jednodussi a barevny.
Koukam, ze mi zmizel druhy metrik… moje mladsi dcera je mesic trileta.
Příspěvek upraven 19.06.12 v 22:12
@kissi píše:
Ahoj, myslíte, že by měla skoro 3letá poskládat puzzle o 20kusech? Tchýně to včera přinesla a že to viděla na návštěvě, chlapeček dávno 3letej
Moje malá skládá puzzle o 25kusech asi už od 2.5roku, ted skládá se 40ks..a hrozně jí to baví ![]()
Příspěvek upraven 19.06.12 v 22:02
@connie2 píše:
Me dceri sou tri a ctvrt a sklada 25O dilku,ja myslela ze je to dobry, ale takhle dobry??? Super
Tak to je super, šikula šikovná
![]()
Nejaká veda tie puzzle, pamatáte sa, kedy ste vy zložili svoje prvé
, ja až niekedy v dospelosti
, skor neboli a tak v žiadnej tabuľke nebolo zanesené v akom veku sa majú poskladať…
Dcéra okolo 2 rokov skladala ako divá, bavilo ju to 20-24 v pohode. Momentálne má 4,5 a nebaví ju to. Niekedy si vytiahne a poskladá si čo má 48, 100 skladáme spolü, samu ju to nebaví
@connie2 píše:
Tý jo, tak to je dcerka hodně hodně dobrá
![]()
To bych nesložila ani já
![]()
Mojí dcerce je 2roky a 9měsíců, začali jsme s puzzlem někdy na Vánoce, to složila ty 4dílky, ve 2 a půl letech 12dílků, včera jsem jí zkusila koupit 20dílků, tak nejdřív s mojí pomojí to skládala a večer a dneska už sama, myslela jsem si, jak je hodně šikovná, že zvládne složit v necelých 3letech 20dílků, ale koukám, že je úplně normální, že to zvládne hodně dětí a ještě daleko více
Hodně jí baví i dřevěné kostky s obrázky, zatím máme doma jen na 6ks s Krtečkem, takže už vím, co jí koupím v říjnu k narozkám, hlavně puzzle a dřevěný kostky ![]()
Synovi budou tři roky v září a skládá puzzle o 60 dílkách. Přišel k tomu sám, nikdo ho nenutil, a moc ho to baví. ![]()
@Faun Tak to je šikulka
Já teď dcerce zkusím koupit puzzle ze 25ks a do konce léta ještě kolem 30ks a k narozkám(v říjnu jí budou 3)bych jí chtěla zkusit koupit puzzlíky na 40dílků, tak uvidíme, jak to zvládne ![]()
@Jenny83 Určitě to zvládne.
Chce to jen ten správný a oblíbený obrázek a uvidíš, jak jí to půjde. ![]()
@Faun Malá miluje krtečka, mně se právě taky strašně líbí a mám zálusk na tyhle krásný puzzle se 40dílky k narozkám, http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
určitě by měla radost, no snad to do října zvládne, zatím umíme jen na 20dílků ![]()
@Jenny83 Jéé, tu dolní, která má 40 dílků, a kde krteček zalévá travičku, máme taky doma. Malej jí má moc rád.
I těch 20 dílků je pěkný výkon, malá je taky šikulka.
![]()