Skleničky od šťáviček a dětské výživy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co vím, tak do skleniček od dětské výživy se zavařovat nedá. I výrobci na to upozorňují - z hygienických důvodů jsou ty skleničky vyráběné tak, aby se nedaly znovu použít. Myslím, že se jedná o všechny s takovým tím „prolamovacím“ víčkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bersaba píše:
Co vím, tak do skleniček od dětské výživy se zavařovat nedá. I výrobci na to upozorňují - z hygienických důvodů jsou ty skleničky vyráběné tak, aby se nedaly znovu použít. Myslím, že se jedná o všechny s takovým tím „prolamovacím“ víčkem.
Pff, hygienicky sa u nas doma do tych skleniciek zavara co pamatam .. pravda, nepamatam detske vyzivy, ale lekvare, pomazanky len tak hucalo. A nekysli ani neplesneli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bábi Zlopočasná píše:Bersaba píše:Pff, hygienicky sa u nas doma do tych skleniciek zavara co pamatam .. pravda, nepamatam detske vyzivy, ale lekvare, pomazanky len tak hucalo. A nekysli ani neplesneli.
Tak dřív asi ano, ale tyhle nové skleničky jsou jiné.
A na koho tady vlastně děláš pff, čarodějnice?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bersaba píše:Bábi Zlopočasná píše:Tak dřív asi ano, ale tyhle nové skleničky jsou jiné.Bersaba píše:Pff, hygienicky sa u nas doma do tych skleniciek zavara co pamatam .. pravda, nepamatam detske vyzivy, ale lekvare, pomazanky len tak hucalo. A nekysli ani neplesneli.
A na koho tady vlastně děláš pff, čarodějnice?![]()
![]()
No na tych vyrobcov co sa tak strasne boja o hygienu.
Ja som pochopila ze zacali robit tie sklenicky ine aby sa nedali tak nehygienicky znovu pouzivat ako predtym.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bábi Zlopočasná píše:Bersaba píše:No na tych vyrobcov co sa tak strasne boja o hygienu.Bábi Zlopočasná píše:Tak dřív asi ano, ale tyhle nové skleničky jsou jiné.Bersaba píše:Pff, hygienicky sa u nas doma do tych skleniciek zavara co pamatam .. pravda, nepamatam detske vyzivy, ale lekvare, pomazanky len tak hucalo. A nekysli ani neplesneli.
A na koho tady vlastně děláš pff, čarodějnice?![]()
![]()
Ja som pochopila ze zacali robit tie sklenicky ine aby sa nedali tak nehygienicky znovu pouzivat ako predtym.
Tož to jo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hmm a ja sboram sklenicky od presnidavek a dzusiku Hipp a mysella jsem ze do toho budu zavarovat takze asi ne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skleničky, kde koupit !!
Našla jsem v Kauflandu, že jsou v akci přesnídávky za 7,50 Kč. Jsou to ty staré šroubovací a cena fakt za hubičku i s obsahem. Teď jsou v akci, tuším do zítřka, ale nejsem si jistá, vím ale, že je tam mají, alespoň v Praze a hodně !!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja uz mam nakoupeno
dnes snedl svji prvni presnidavku a jsou moc dobry
a klasicky sklenicky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám taky nakoupeno a přijdou mi chuťově super, lepší než ty „značkové“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit