Školka - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31410
19.5.16 13:26

@uklidcb mě se zdá že je školek dost, navíc je asi i méně dětí teď (mě přijali od září i ani ne tříletou do jedné z nejoblíbenějších školek…tedy ale díky tomu, že jí skočily body za sourozence, ale i tak). Soukromých taky :think:, nová vznikla u Družby. Nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
19.5.16 16:56

Taky bych řekla, že je školek dost. Kluk se dostal loni a to je až v listopadu. Letos se dostal kamarádce kluk narozený dojonce až v lednu a to bez sourozence :nevim: asi slabší ročníky. Soukromých je taky podle mě výběr, no za mě další už nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.4.17 13:03

Ahoj. Nemáte někdo zkušenost s tím, že jsme bohužel zapomněli vytisknout žádost do školky? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.5.17 09:39

Maminky, jaké máte zkušenosti se školkou v Čéčovce a v Neplachovce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
16.7.19 06:57
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
16.7.19 07:15
@Leni89 píše:
Dobrý den,
děkuji za odkaz na soukromou školku.No jsem z Livínovic.Nedostali jsme se,ze46 dětí brali 23.Takže půlku,ale příští rok máme to tam již jistější,už tolik dětí v obci není.Všeobecně nejsou tak přísná kritéria v obecních školkách jako v těch městských školkách.No zkoušela jsem to nejdřív v jeslích v K.Štěcha,ale ty jsou plný.Znám paní,co tam dávala syna a prej OHROMNÁ SPOKOJENOST.Zkusila jsem to v Rožnově na chvíli,ale to fakt ten přístup nic moc.Raději si počkám,jsem ráda na mateřské a užívám si to,ale chci dopřát malému i kolektiv,je totiž jedináček , alespoň na to dopoledne , to by stačilo .Když chodíme plavat a na cvičení s ostatními dětmi a vím,že můj syn má děti kolem sebe i přístup lektorů je skvělý . Pokud mohu ještě někomu poradit,tak prej v Čakovci ve státní mš je ještě asi volno,ale jest-li je to ještě aktuální…Já si počkám na kvalitní školku v Litvínovicích s kvalitním porsonálem,pozn.2učitelky na 18dětí.Přístup učitelek milionovej,jak jsem se minulý týden přesvědčila na jejich besídce. Dítě si nechci někde kazit a záleží mi na tom jaký institut bude navštěvovat.Neznám rodiče,kteří by nechtěli jen TO NEJLEPŠÍ PRO SVÉ DÍTĚ/DĚTI.A O TO MI JDE ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
16.7.19 07:21
@leni 88 píše:
Podívejte, slyšela jsem, že se tam furt rodiče hádali s učitelkami a pak to, co se semlelo se neslo v duchu po celej den. Jo, ne každej má dobrou náladu, tomu rozumím, ale nebudu snad někam dávat syna, kde není dobrá atmosféra.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
16.7.19 07:30
@Leni89 píše: :lol: :lol: ANO, Přesně na tuto paní jsem byla upozorněna. Můj chlapeček je jedináček a je dost živí a upovídaný a myslela jsem si, že by bylo fajn, kdyby si zvykl na děti, on je miluje a vyhledává společnost, jenom já mu nestačím. Rozhodně to není o tom, že bych chtěla dát do soukromých rukou svého dvouletého caparta, abych si mohla válet doma šunky. Uvádím pro ty, co by se chtěli navážet. Mám známou a byli ti měli štestí, že se dostali do jeslí K. ŠTĚCH, TETY VÝBORNÉ. Ted hlídám sousedkám holku a kluka občas, když potřebují a malej skutečně ještě více rozkvetl. Myslím, že hlídání dětí od sousedů je jaksi jistější. Jsem ještě na mateřské a nechci na tom nic měnit, školku malou jsem si vytvořila doma a malej má tak mezi sebe i vrstevníky a o to mi jde. Proto, by vždy maminky měly myslet na to, že když už chůva, která není sousedkou- známou, tak chtít občanku a trestní rejstřík a ptát se.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
16.7.19 07:36
@Leni89 píše: :lol: :lol: ANO, Přesně na tuto paní jsem byla upozorněna. Můj chlapeček je jedináček a je dost živí a upovídaný a myslela jsem si, že by bylo fajn, kdyby si zvykl na děti, on je miluje a vyhledává společnost, jenom já mu nestačím. Rozhodně to není o tom, že bych chtěla dát do soukromých rukou svého dvouletého caparta, abych si mohla válet doma šunky. Uvádím pro ty, co by se chtěli navážet.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
16.7.19 07:38
@leni 88 píše:
Podívejte, co jsem slyšela, tak se furt rodiče hádali s učitelkami a pak to, co se semlelo se neslo v duchu po celej den.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.20 20:59

Ahoj, je tu někdo z Budějovic? prosila bych o radu ohledně zápisu do mš tento rok a v této korono situaci. Nemam moznost si prihlasku vytisknout doma a na magistrátu je asi zavreno-pisou kontaktovat školství jen emailem.Bude možnost v určený den skolek si pro přihlášku dojít do mš osobně nebo jak to bude? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.4.20 23:43

Určitě budou na webu školky nějaké informace ;)

A mám také jeden dotaz k zápisum: když dítěti nejsou k 31.8. ještě tři roky (narozené v září) tak nedostane žádné body za věk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
8.4.20 13:32
@anelaCB píše:
Určitě budou na webu školky nějaké informace ;)A mám také jeden dotaz k zápisum: když dítěti nejsou k 31.8. ještě tři roky (narozené v září) tak nedostane žádné body za věk?

Neměla bys je dostat. Ale kdo ví, třeba se změnily podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.4.20 10:57

Tak snad i tak ji vezmou, když musím do práce… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.20 20:27

Ahoj máte někdo zkušenost se soukromou školkou Strom života v Českých Budějovicích prosím? mám obavu, jestli mi vůbec vezmou dceru do školky tak se koukám i po soukromých-kdyby náhodou a je to zatím jedíná sš co má otevírací dobu dřív než v 7 co sem kolem ní četla tak jsem spokojená i když pořádnou stránku se všemi potřebnými informacemi jsem nenašla nebo mi nešli otevřít, takže cena apod není nikde k dohledání. Ale spíše sbírám nějaké názory, protože zatím na dost sš jsou v Č. B. negativní ohlasy převyšující pozitivní, nebo mají otev.dobu od 7 apod. Děkuji za každou odpověď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin