Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ntkv to si vyberou ředitelky…u zmnozenych přihlášek sedí a diskutují..taky budem dávat přihlášku do dvou. Do vícero ne.
Přemýšlím i nad tím větrníčkem..to mám taky blízko, a je to i dobrý na mhd..
Tak uvidíme..
Držim všem palce,
roku doma na „podpoře“ na konec nelituju..Ale teda těšim se do práce
(vim, žev září si budu nadávat).
My dáme do některých dvou, snad ho vezmou, budou mu 4 na podzim. Blbý je, že na jaře by měl nastoupit mladší syn ve 3 letech, já budu muset zpátky do práce a to mi ho nikam nevezmou.
Příspěvek upraven 02.07.17 v 23:02
Liškova, Větrníček, Pohádka…dojem mám jen z Větrníčku, kde udělali den otevřených dveří v dost špatnou dobu. Nechápu, proč to nedali dopoledne. Přihlášky jsme vyzvedli všude bez problému, ale do Větrníčku na otevřené dveře jsme se halt nedostali, protože moje děti byly KO a potřebovaly se jít domu vyspat…mohla jsem tam pak ještě letět odpoledne před koncem, ale to už se mi fakt nechtělo.
Tak zítra to taky jde..co víš o Pohádce..já vůbec nic, ale mám jí nejblíž..
Kdepak, Větrníček měl den otevřených dveří jen dnes. A děti jim v momentu zahájení dnu otevřených dveří ještě spaly a pak svačily, takže jsme vzali přihlášku a šli jsme domů. Byla jsem celkem naštvaná.
Ale pro přihlášku se tam může jít i zítra.
Příspěvek upraven 11.03.15 v 23:37
Pohádka byla OK, zápis se konal přímo v jedné ze tříd. Byla to horní třída, tam prý chodí starší děti, prťata jsou v přízemí. Třídy jsou si prý hodně podobné. Učitelky tam byly strašně fajn. Ředitelka vypadá přísně, ale byla moc příjemná a každému se poctivě věnovala. Moc se mi tam líbilo.
No byla jsem jen v té pohádce..Malá po o nespala, takže byla nevrlá..tak zítra ještě kouknu do angelky a asi na ten větrníček..
Angelka byla dřív chválená, ale aktuálně nevím. To už je od nás ale daleko. Přihlášky už mám vyplněné, tak ještě skočit k dr. pro potvrzení.
Dám přihlášku do těch dvou..čistě kvůli tomu, že to mám blízko a uvidim..angelka má myslim věkově smíšený třídy, což mi připadá lepší..vzhledem k tomu, že dítě mám říjnový..
Ale zase do Pohádky loni přijali poslední dítě narozené v květnu..takže by vlstně asi chodila s dětma staršíma cca o půl roku..
Ještě se pak zeptám ředitelky jak to mají cca věkově s přihlášenýma.
No já podám taky jen 2 přihlášky. Musím se rozhodnout, které 2 školky. Zatím mám vyplněné všechny, ale myslím, že víc jak 2 asi nemá ani cenu podávat.
Mě právě loni říkali, že se nějak ty duplicitní přihlášky vyndávaj a přijímají se děti podle bydliště..
Jenže to co psal Kolik to popírá, žejo..
No já mám pouze informaci, že nemá cenu přihlášek dávat hodně a do vzdálenějších školek. Takže pokud máš 2 školky víceméně stejně daleko, šanci máš v obou.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.