Školka - Praha 12, reference

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
9.3.15 23:29

@ntkv to si vyberou ředitelky…u zmnozenych přihlášek sedí a diskutují..taky budem dávat přihlášku do dvou. Do vícero ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.3.15 13:38

Přemýšlím i nad tím větrníčkem..to mám taky blízko, a je to i dobrý na mhd..
Tak uvidíme..

Držim všem palce,
roku doma na „podpoře“ na konec nelituju..Ale teda těšim se do práce :oops: (vim, žev září si budu nadávat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
10.3.15 14:35

My dáme do některých dvou, snad ho vezmou, budou mu 4 na podzim. Blbý je, že na jaře by měl nastoupit mladší syn ve 3 letech, já budu muset zpátky do práce a to mi ho nikam nevezmou.

Příspěvek upraven 02.07.17 v 23:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
11.3.15 23:00

Tak co, kde jste všude byli? Nějaké dojmy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
11.3.15 23:11

Liškova, Větrníček, Pohádka…dojem mám jen z Větrníčku, kde udělali den otevřených dveří v dost špatnou dobu. Nechápu, proč to nedali dopoledne. Přihlášky jsme vyzvedli všude bez problému, ale do Větrníčku na otevřené dveře jsme se halt nedostali, protože moje děti byly KO a potřebovaly se jít domu vyspat…mohla jsem tam pak ještě letět odpoledne před koncem, ale to už se mi fakt nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
11.3.15 23:13

Tak zítra to taky jde..co víš o Pohádce..já vůbec nic, ale mám jí nejblíž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
11.3.15 23:17

Kdepak, Větrníček měl den otevřených dveří jen dnes. A děti jim v momentu zahájení dnu otevřených dveří ještě spaly a pak svačily, takže jsme vzali přihlášku a šli jsme domů. Byla jsem celkem naštvaná.
Ale pro přihlášku se tam může jít i zítra.

Příspěvek upraven 11.03.15 v 23:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
11.3.15 23:18

Pohádka byla OK, zápis se konal přímo v jedné ze tříd. Byla to horní třída, tam prý chodí starší děti, prťata jsou v přízemí. Třídy jsou si prý hodně podobné. Učitelky tam byly strašně fajn. Ředitelka vypadá přísně, ale byla moc příjemná a každému se poctivě věnovala. Moc se mi tam líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
11.3.15 23:20

@ntkv a vy jste dnes nebyli nebo jo? Kam se budete hlásit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
11.3.15 23:29

No byla jsem jen v té pohádce..Malá po o nespala, takže byla nevrlá..tak zítra ještě kouknu do angelky a asi na ten větrníček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
11.3.15 23:34

Angelka byla dřív chválená, ale aktuálně nevím. To už je od nás ale daleko. Přihlášky už mám vyplněné, tak ještě skočit k dr. pro potvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
11.3.15 23:44

Dám přihlášku do těch dvou..čistě kvůli tomu, že to mám blízko a uvidim..angelka má myslim věkově smíšený třídy, což mi připadá lepší..vzhledem k tomu, že dítě mám říjnový..

Ale zase do Pohádky loni přijali poslední dítě narozené v květnu..takže by vlstně asi chodila s dětma staršíma cca o půl roku..
Ještě se pak zeptám ředitelky jak to mají cca věkově s přihlášenýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
11.3.15 23:50

No já podám taky jen 2 přihlášky. Musím se rozhodnout, které 2 školky. Zatím mám vyplněné všechny, ale myslím, že víc jak 2 asi nemá ani cenu podávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
12.3.15 00:00

Mě právě loni říkali, že se nějak ty duplicitní přihlášky vyndávaj a přijímají se děti podle bydliště..
Jenže to co psal Kolik to popírá, žejo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
12.3.15 00:08

No já mám pouze informaci, že nemá cenu přihlášek dávat hodně a do vzdálenějších školek. Takže pokud máš 2 školky víceméně stejně daleko, šanci máš v obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin