Školka - Praha 12, reference

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
17.3.15 22:56

A nespletla se jakoby o rok..Toje fakt divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
17.3.15 22:58

Ne, tam jsem vůbec přihlášku nedala, odradilo mě to tam. Ta spadá normálka pod Prahu 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
17.3.15 22:59
Ne ne, nespletla. Prej je na 12 hodně dětí no :(
@ntkv píše:
A nespletla se jakoby o rok..Toje fakt divný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
18.3.15 11:17

Já nespěchám, nemám to ani vyplněný.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
18.3.15 11:51
Já musím tyhle věci dělat hned, byla bych pak schopná na to zapomenout a vzpomenout si den po :mrgreen:
@ntkv píše:
Já nespěchám, nemám to ani vyplněný.. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.3.15 22:08

TAk jak, byla si už v té druhé školce..zítra to vypukne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
24.3.15 23:03

Ne ne, jdu zítra, hned na začátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
25.3.15 18:18

Tak druhá přihláška podána, málem jsem tam nedofuněla, mám zánět průdušek nejspíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
25.3.15 20:33

No, umě taky podána ta jedna jediná, a mělo by to být na pohodu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
15.4.15 22:51

.

Příspěvek upraven 06.03.16 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
15.4.15 22:56

Byla jsem se tam po přijetí podívat, protože jsme nebyli na dnu otevřených dveří a líbilo se mi tam. Tak teď ještě chytit třídu s dobrou učitelkou. Potřebovali bychom někoho ne moc přísného, aby syn nechodil vyděšený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.9.15 20:55

MŠ Srdíčko - praha 12 smíšené pocity

Ráda bych otevřela téma o MŠ Srdíčko na praze 12. Letos v září mi syn nastoupil do MŠ Srdíčko a jsem trochu rozpačitá z fungování této školky (konkrétně třída žluté srdíčko). Školka má rozhlášené celkem dobré renomé, tak nevím :-(. Syn má při vyzvedávání bačkůrky občas obráceně (levá/pravá), už měl i dvoje tepláky na sobě (ty dovnitř a na ven) a není ve třídě sám. Co se bavím s maminkama, je to velmi podobné. Já můžu být ráda, že ještě neměl na sobě bačkůrky někoho jiného… atd. Je to ve školkách normální? Nechci ani vědět, jak chodí na zahradu oblečený/neoblečený… Jsou mu 3 roky, vypadá „bohužel“ na 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
24.9.15 22:02

To vidíš jako zásadní problém? Ve třídě je kolem 28 dětí…syn tedy neměl na sobě dvoje tepláky, ale „kozí“ nohy v bačkůrkách kolikrát…hlavní jsou přeci jiné věci ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.9.15 23:31

No z mého pohledu to trochu problém je, proto se o tom tady zmiňuju a řeším to. Jestli to pro tebe je v pořádku, tak ok. Pokud máš v této školce dítě a jsi spokojená, budu ráda, když se o tom více rozepíšeš. Co s dětmi dělají, jaké to tam vlastně je skvělé. Aspoň mne uklidníš :-). Já zatím vidím jen ty vnější věci. 28 dětí tam mají oficiálně, já jich tam tolik nikdy neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
25.9.15 06:04

Tak se zeptej učitelek. Já bych viděla jako pozitivum to, že vedou děti k samostatnosti a když už si ten špunt ty bačkorky obuje sám, tak mu je nechají a nepřehazují, aby nekazili tu radost. Jen bych přátelsky učitelkám řekla, že syn ještě v tom oblékání není tolik zdatný a jestli by na něj mohly dohlédnout, když se jde ven, pomalu začnou sychravé dny, tak aby nešel nalehko nebo bez čepice.
Tchýně vyprávěla, jak jednou šla pro syna do školky a viděla ho sedět na pískovišti jen v punčochách, uprostřed zimy. Tak ztropila učitelkám celkem scénu. Ale doufám, že takové učitelky už vymřely :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin