Školka - Praha 12, reference

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
25.9.15 20:16

Nemám, mám dítě ve školce kousek, taky na P12. Vidím v tom vedeni k samostatnosti. S dětmi dělají spousty věci a řešit kozí nohy nebo dvoje tepláky na sobě, tak asi neudelaji nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.16 21:31

Ráda bych obnovila tuto diskuzi - jak jste spokojeni se školkami tady na Kamýku po zářijovém nastoupení do školky? Reference na Pohádku, Větrníček, Angelku, Hvězdičku?
Předem díky moc za postřehy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.16 21:40

Mám v pohádce už druhé dítko a spokojenost veliká. Nelíbí se mi věkově smíšené třídy a to je zrovna ve větrníčku. Omluva za anonym, ale nemusí každý vědět kde se nachází moje děti.

• Citovat
  • Upravit
896
6.2.16 22:01

Také mám dítě v pohádce a také jsme velmi spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 14:38

Prozatím díky za reakce. Ještě někdo něco? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
6.3.16 22:27

Já jsem spokojená, věkové smíšení vnímám jako +. Problém dnešní doby je ten, že je ve třídě hodně dětí. Takže pociťuji, že jsou na ně kladeny vyšší nároky na samostatnost a je znát řekněme určitá přísnost. Ale prcek chodí do školky rád, tak snad to i tak zůstane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
31.8.16 11:04

Dobry den, poradi mi tu nekdo, zda mam sanci syna 2,5 roku mu bude v lednu umistit do nejake statni skolky? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
31.8.16 20:42

Nerozumim otázce, jakože teď do státní školky, nebo mluvíte o příštím roce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.9.16 08:08

No v lednu 2017

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.9.16 15:54

Takže v tom lednu mu budou 3 roky? u zápisu jste byli? Jako nevim jaká je šance, ale odhaduju, že naprosto mizivá, zkusila bych obvolat školky..ale spíš tu příjímají děti, kterým jsou spíš skoro 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
2.9.16 08:44

Nee v lednu mu budou 2,5 a me se ma narodit dalsi mimco. u zapisu jsme nikde zatim nebyli, vubec nebim jak to chodi, kdy jsou zapisy a co a jak, proto tady zadam radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.9.16 16:55

Ahoj, pokud mu v lednu bude 2,5 roku - tj. 3 roky bude mít do 31.8.2017, měla bys jít na zápis na jaře roku 2017. Termíny vypisuje městská část Praha 12 a jsou na stránkách školek i myslím městské části Praha 12 (termín bývá někdy únor/březen/duben). Do školky nastoupí od září 2017, pokud bude ve školce místo! Každá školka má svoje kritéria pro přijetí dítěte. Jsou na stránkách dané školky. Podívej se na weby školek, kam bys chtěla, aby tvůj syn chodil. Před třetími narozeninami, myslím, že nemáš šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
2.9.16 17:09
@Maru2208 píše:
Ahoj, pokud mu v lednu bude 2,5 roku - tj. 3 roky bude mít do 31.8.2017, měla bys jít na zápis na jaře roku 2017. Termíny vypisuje městská část Praha 12 a jsou na stránkách školek i myslím městské části Praha 12 (termín bývá někdy únor/březen/duben). Do školky nastoupí od září 2017, pokud bude ve školce místo! Každá školka má svoje kritéria pro přijetí dítěte. Jsou na stránkách dané školky. Podívej se na weby školek, kam bys chtěla, aby tvůj syn chodil. Před třetími narozeninami, myslím, že nemáš šanci.

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
16.10.16 22:04

Dobrý den,
teprve nás to čeká, ale zajímalo by mě, co je špatného na MŠ Smolkova? Sice pořád někde čtu, že je to tam špatné, ale proč? Učitelky? Kroužky? Co konkrétně?
Předem díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.10.16 15:16
@Evelynka82 píše:
Dobrý den,
teprve nás to čeká, ale zajímalo by mě, co je špatného na MŠ Smolkova? Sice pořád někde čtu, že je to tam špatné, ale proč? Učitelky? Kroužky? Co konkrétně?
Předem díky :)

Asi spíš zkuste maminky někde na hřišti poblíž. To ze je školka špatná uslyšíte asi o každé. Záleží na vašem nastavení a míře únosnosti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin