Školka - Praha 12, reference

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3888
6.3.15 22:27

@kolik omlouvám se, jsem zvyklá se tu potkávat s uživatelkami a uživatelů je tu jen málo, tak jsem automaticky použila ženský rod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
6.3.15 22:43

@kolik To sice vidím, ale je to jen namalovaný obrázek, ten o tom, kdo za ním je vůbec nic neříká :lol: a Status pod ním říká Ukecaná baba ;) takže je to zavádějící :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
6.3.15 23:02

@KlaraM no ale jde zařídit, aby se děcko dostalo do té dobré třídy? Asi stoprocentně ne, že? A toho já se bojím…máme tuto školku nejblíže, ale prostě jak jsem viděla děti s učitelkami na zahradě, tak kolikrát se mi to nezdálo…a pak taky mě zaráží, že skoro nikdy děti nevídáme v té nejvíce vybavené nejpěknější části zahrady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
6.3.15 23:06

@kolik no tak to mě od té školky úplně odrazuje…jedna učitelka na oko hodná a druhá se nepáře s nikým :roll: syn je hodně citlivý, tím nemyslím nějak uplakaný či rozmazlený, ale prostě vždy se s ním doma domluvíme a neřveme na něj…když výjimečně se křičí, tak on je z toho docela špatný a to ví, že to tak nemyslíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
7.3.15 00:32

@kolik díky :) já budu taky rada, ale Vetrnicek z výběru vyloučim, dnes jsem už rovnou vyloučila další, takže zbývají 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
7.3.15 00:47

MS Srdíčko neznám. Smolkova je od nas daleko. Ještě chci mrknout i do Pohádky. A vy jste šli z Prahy pryč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
7.3.15 00:52

Tam to neznám, jen vim, ze jsou tam květinové ulice :) my se jen přesunuli z Modřan výš na Kamýk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
7.3.15 00:56

No u nás ted půjde starší syn v necelých 4 letech, ale hned příští rok ma jít mladší, jenže je narozený v dubnu a řekli nám, ze nám ho stoprocentně od května nikde nevezmou a kdo ví jestli ho vezmou od září 2016..takže mladší bude muset do soukromé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
7.3.15 14:40

Mladší taky půjde ve třech letech a já do prace. Staršímu jsem dala rok navíc doma, protože do prace jsem nemusela a on je taky zářijový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
7.3.15 17:45

@vodolejka pokud myslíš hřiště po levé straně školky, když k ní stojíš bokem, tak tam z těch tříd nejblíž moc nechodí, protože většinou chodí na procházku do lesa, kde si pak děti taky chvíli hrají, na hřiště se tam chodí spíš odpoledne. Ono to není tak, že by mladší paní učitelka děti nepomazlila, naopak, ale nepřetvařuje se před rodičema a nedělá na ně ťuťu ňuňu a na děti pokud vím, tak nekřičí, pozná, cp které dítě víc potřebuje. Dokonce v té přídě probíhá už druhý rokem integrace a velice úspěšně, co vím. V přihlášce můžeš napsat třídu, kterou preferuješ, ale nikdo ti to na 100% nezaručí, záleží na počtu volných míst v dané třídě ten rok a taky kolik rodičů do přihlášky tu třídu uvede. Po zkušenostech bych žádnou školku neházela do „koše“ celou, je to vždy jen a jen o tom, jaká tam učitelka je, takže může být školka, která má strašnou pověst všeobecně, ale v jedné třídě to bude úžasné, pak zas bude školka všeobecně vyhlášená a dostaneš se do třídy, kde učitelky budou na nic a budeš zklamaná, proč je tak vyhlášená. Syna jsme tehdy do Větrníčku dávali s tím, že jsme na ní slyšeli dobré reference, ještě jsme zvažovali Oazu, ale o té se nám ze 3 naprosto rozdílných stran donesly jen špatné věci, tak jsme tam ani přihlášku nedávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
9.3.15 11:28

MŠ Oázu nemůžu doporučit. Loňský školní rok tam byla fajn ředitelka, školka šla celkově nahoru, ale nějak jí odtamtud bohužel vyštípali. Od září 2014 je tam nová ředitelka a rozhodně jí nemůžu chválit. Navíc se bude školka rekonstruovat a bude zavřená od dubna až do září, což je opravdu drzost maximální. Místo aby rekonstrukci dělali o prázdninách, tak začnou v dubnu, protože čerpají nějakou dotaci, která ale platí jen do července. Jako kde to jsme? Za dobu co tam chodíme je tam už třetí ředitelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
9.3.15 11:29

Ve Větrníčku jsme byli na prázdninovém provozu loni a tam byly děti nadšené, byly U Veverek. Ale to asi nejde hodnotit, o prázdninách je ten provoz jiný než během školního roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.3.15 20:20

Ahoj holky,
syn chodí do školky církevní Studánka. Jsme spokojeni, ale i tak přemýšlím, jestli ho nedat na poslední předškolní rok do státní. Zvažuji buď Srdíčko nebo Studánka.
Nemáte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.3.15 22:52

Skolka Praha 12

Zdravim, ma nekdo zkusenosti s temito skolkami: MS Montessori na Beranku, Pastelka, Angelka a Jahudka? Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.3.15 22:55

Jak čtu @kolik, tak je vážně možné, aby mi přijali dítě do dvou školek a já si pak vybrala?

Potřebuju jednu ze dvou školek co mám nejblíž(dítě na podzim 4r), a nevim jestli risknout jednu přihlášku. Nebo dát do obou, kdy se může stát, že vezmou dítě do té „horší“. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin