Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ntkv No jde o to, že manžel našel na lampách v přilehlém okolí inzeráty, že když se děti nedostanou do vybrané školky, tak oni ještě berou. Už to je divné. Tak mě zajímalo, když všude čtu (i tady), že je špatná a ještě dává inzeráty, že berou, tak se tam asi děti nehrnou ![]()
Zkusit skupinky na FB z prahy 12? Jako divný to je, když směrem víc do centra jsou školky plné.
máš aspoň nějaké info.. přiznám se, že jsem ani neuvažovala:)
Že by šla na zárubovku, sice jsme spádový, ale doufám, že to nějak dopadne..
jediné co jsem slyšela, že je tam náročnější matika než jinde, jako že chtějí od dětí víc. A pak, že jak tam nikdo nechce, tak nemají ty třídy tak natřískaný.
A proc tam tedy nikdo nechce? A vy chcete Angel nebo Mrackovou nebo jeste neco jineho?
Ahoj, tak řešim intenzivně ZŠ a i ta zárubovka je ve hře. Tak pokud k tomu má někdo víc
@vodolejka muže me si napsat do zpráv a porovnat informace:) Nebo už máte jasno?
@kolik píše:
Taky se pridam, ma nekdo nejake zkusenosti s MS Oaza nebo MS Vetrnicek?
Ahoj dneska jdeme k zápisu je lepší oáza nebo Větrníček? Doktorka říkala, tedy sestřička, že má dítě ve Vetrnicku, jelikož do Oázy je tlačení. Bydlíme v Písnické úplně dole pod Albertem.
Tak preferuji Oázu. Uvidím zda nás nevyhodí
Jo a berou starší přednostně? 1.7.2018 mu budou 3 a národní se Verunka. No uvidíme jak dopadnene
@ntkv @vodolejka zdravim holky, mohu se zeptat, jak to dopadlo se ZS? Ta Zarubovka? Jak jste/deti tam spokojene? Pristi rok nas ceka zapis a spadova je prave Zarubovka, tak se krapet desim, co jsem slysela a hledam alternativy… Predem moc diky za info! Klidne do zpravy, pokud nechcete veřejně! M.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo nějaké aktuální recenze/informace na MŠ Větrnícek? Chtěla bych tam malou dát od září, tak ať trochu víme do čeho jdeme, teda pokud nám to vyjde a vezmou ji ![]()
Ahoj, rozhodujeme mezi Hvězdičkou a Vetrnickem. Mohl by nám někdo poradit co je lepší? Já opravdu nevím…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.