Školka - Praha 12, reference

Napsat příspěvek
Velikost písma:
704
17.10.16 18:48

@ntkv No jde o to, že manžel našel na lampách v přilehlém okolí inzeráty, že když se děti nedostanou do vybrané školky, tak oni ještě berou. Už to je divné. Tak mě zajímalo, když všude čtu (i tady), že je špatná a ještě dává inzeráty, že berou, tak se tam asi děti nehrnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.10.16 19:01

Zkusit skupinky na FB z prahy 12? Jako divný to je, když směrem víc do centra jsou školky plné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.10.16 19:02

Nebo třeba rozšířili kapacity, tak mají volno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
2.7.17 23:39

Ahoj, da nekdo recenzi na ZS Zarubova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.8.17 15:46

:)máš aspoň nějaké info.. přiznám se, že jsem ani neuvažovala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.8.17 00:38

@ntkv neuvazovala o cem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.8.17 18:34

Že by šla na zárubovku, sice jsme spádový, ale doufám, že to nějak dopadne..
jediné co jsem slyšela, že je tam náročnější matika než jinde, jako že chtějí od dětí víc. A pak, že jak tam nikdo nechce, tak nemají ty třídy tak natřískaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
15.8.17 23:08

A proc tam tedy nikdo nechce? A vy chcete Angel nebo Mrackovou nebo jeste neco jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
12.2.18 18:36

Ahoj, tak řešim intenzivně ZŠ a i ta zárubovka je ve hře. Tak pokud k tomu má někdo víc
@vodolejka muže me si napsat do zpráv a porovnat informace:) Nebo už máte jasno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
7.4.18 21:04

My tam pujdeme. Vic to neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
9.5.18 10:53
@kolik píše:
Taky se pridam, ma nekdo nejake zkusenosti s MS Oaza nebo MS Vetrnicek?

Ahoj dneska jdeme k zápisu je lepší oáza nebo Větrníček? Doktorka říkala, tedy sestřička, že má dítě ve Vetrnicku, jelikož do Oázy je tlačení. Bydlíme v Písnické úplně dole pod Albertem.
Tak preferuji Oázu. Uvidím zda nás nevyhodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
9.5.18 10:55

Jo a berou starší přednostně? 1.7.2018 mu budou 3 a národní se Verunka. No uvidíme jak dopadnene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.19 16:09

@ntkv @vodolejka zdravim holky, mohu se zeptat, jak to dopadlo se ZS? Ta Zarubovka? Jak jste/deti tam spokojene? Pristi rok nas ceka zapis a spadova je prave Zarubovka, tak se krapet desim, co jsem slysela a hledam alternativy… Predem moc diky za info! Klidne do zpravy, pokud nechcete veřejně! M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.3.19 22:12

Mš Větrníček

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo nějaké aktuální recenze/informace na MŠ Větrnícek? Chtěla bych tam malou dát od září, tak ať trochu víme do čeho jdeme, teda pokud nám to vyjde a vezmou ji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.4.19 13:37

MŠ Hvězdička

Ahoj, rozhodujeme mezi Hvězdičkou a Vetrnickem. Mohl by nám někdo poradit co je lepší? Já opravdu nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin