Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ntkv píše:
Angelka je špatnej vtip.. mají tam sice ty aj třídy.. Arogantní paní mi řekla, že má pouze 15 míst, demonstrativně mi ukázala lejstra..Nicméně přihlášku mi dala včetně přihlášky na stravu, tak nevim co si mám myslet
Ale teda těch maminek mladších dětí je mi líto.. prej nedávaj ani přihlášky, když má někdo 3 roky až po 31.8.
@ntkv píše:
OT, strašně vám závidim dvě děti..
Mě je o 2 míň, ještě jsem to teda nevzdala
,ale už nebudou spolu..
Ještě dotaz, loniu zápisu dávali takovej dotazník jako jak schopné máš dítě:)Letos jsem to nedostala ani v jedné školce..zakázali to nebo co?
Nebo jenom pochopili, že za půl roku při nástupu bude stejně všechno jinak:) a nebo mi to zapomněli dát?
Já loni nebyla a letos dotazník nedávali. Přihlášky mám už i od doktorky, ale ředitelka tam už dnes nebyla, takže zatím jsou doma ![]()
Tak jsem odevzdala přihlášku do jedné ze školek, prý máme počítat spíš s nepřijetím, ale v průběhu podzima se jistě něco uvolní…tak jako kde to jsme, malému budou 4 roky
ještě, že to není mnou preferovaná školka, snad nás vezmou do té druhé…
A prý v Krči je to v pohodě, dokonce je tam málo dětí na hodně školek…jenže prý P4 nemůže přijímat děti P12 ![]()
Ale může, když mají místo..jenže přednost budou mít i ty dvouleté děti
Prej ne, nezávisle na sobě mi to potvrdilo několik maminek…P4 má prostě jiné financování než P12…
Ne, tam jsem vůbec přihlášku nedala, odradilo mě to tam. Ta spadá normálka pod Prahu 12
@ntkv píše:
A nespletla se jakoby o rok..Toje fakt divný
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.