Školka Praha 15

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
24.2.13 22:56

V. ještě ted zavírají K2 školku tady v Hostivaři :(((

• Citovat
  • Upravit
17984
24.2.13 22:59

Jak to? Mně teď přišel nějakej mail že otvíraj novou, to je místo toho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.2.13 23:02

@Bébka ne místo toho úplne ne. Ted bezi obe. Tahle pry byla ekonomicky neúnosna. Bude fungovat do konce skolniho roku. Ta druha jede z grantu.

• Citovat
  • Upravit
1063
7.3.13 21:33

Holky dmes jsem si byla pro papíry k zápisu na Boloňské a paní ředitelka mě řekla, že su můžu dát vyplněné přihlášky minimálně do dvou školek i do třech třeba, oni si to pak stejně rozdělí. Ještě chci tedy zkusit Horolezeckou a Slinečnici nebo Milánskou i když mě řekli, že nájemní smlouva jim nestačí, co je taky pěkná hovadina. Určo si dejte přihlášky do více školek, protože těch děti zas moc neberou, na Boloňské jen 32, Trhnovské náměstí 39, tak abyste pak nebyli zklamané aby Vás do Vaší vysněné školky nevzali. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
24.8.13 21:51

Ahoj holky je tu některá maminka, které dítko půjde od září do školky Horolezecká? Může tam jít prvně a i kdo už tam chodí. Dcerku tam vzali a tak bysme chtěli už někoho poznat kdo tam chodí nebo bude chodit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
30.8.13 14:25

@Mischa69 Ahoj my jdem taky prvně do které jdete třídy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
30.8.13 18:55

@antche Tak to je super ;) My už jsme do školky chodili, ale do jiné a měla by jít dcerka do Berušek i když paní ředitelka říkala, že se to může ještě změnit. Kam jdete vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
30.8.13 23:00

My nejspš do ještěrek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
31.8.13 10:48

Uvidíme jak se to ještě rozhází :-)..kolik je prckovi? Dcerce jsou čtyři a třičtvrtě a v té školce je dobré, že mají třídy smíšené. Bydlíte někde blízko školky? My bydlíme hned přes cestu do školky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.9.13 22:49

@Mischa69 tak jsem nějak zaspala odepsat. Míšovi jsou 4 a2měsíce. Bydlíme u lidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
11.9.13 13:16

@antche to vůbec navadí je toho teď hodně co? :-).. Tak to není tak daleko, předtím chodila Kája do jiné školky a tam jsem musela dojíždět a plno času jsme trávili v buse, tak teď si to vychutnávám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.12.13 11:00

Obnovuji… Budem davat prihlasku do Slunecnice. Chci dat jeste druhou, jaka je Parmska? Vim, ze jsou tam dve…

Jak stare deti vam vzali? Dceri budou uz v rijnu 4, dostane se? :nevim: Ted chodi do soukrome, ale budeme se stehovat a je to uz hodne daleko jako nahradni reseni. Doma by mne sezrala zaziva. Nudou.

• Citovat
  • Upravit
12959
9.12.13 11:19

Moji kluci chodí do Parmské (do Kytičkové) a jsem spokojená, učitelky tam jsou bezvadný. Staršího mi tam vzali v těch 4letech - když nastoupil, tak mu bylo 4,5…a mladší nastoupil tenhle rok, na konci července mu byly tři a co vím, tak brali ještě i srpnové děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.12.13 11:22

@Alyss Super, to je fajn zprava… Zrovna tu Kytickova se mi libila vic. Jeste se zeptam, jestli travi hodne casu venku? A jidlo? Díky!

• Citovat
  • Upravit
12959
9.12.13 11:30

Ven chodí vždycky po svačince do oběda a když je hezky a teplo, tak chodí i odpoledne na zahradu.
Tady je jejich jídelníček :http://www.kytickova-materinka.cz/…__13_12_2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin