Školka Praha 15

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
22.1.14 14:06

@Bébka - ale ne, neodvezli - mmj., taky jim říkám Hadi :) já bych brala klidně ještě jedno, ale to už finančně nedáme, i ty tři jsou drahá legrace, ale já vždycky chtěla hodně dětí, takže jsem š´tastná i za ty 3 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
22.1.14 14:07

@petruna26 No tak takový datum narození, to jen tak někdo nemá, to si nemohl nechat ujít ;) Tobi je zas narozenej dřív, museli ho vyvolávat…jinak jsem měla termín až za polovinou srpna, Máťa deset dní přenášenej, tak bůh ví, kdy by se Tobiáš narodil kdyby to bylo na něm :mrgreen:

Třetí bych viděla tak za rok, možná dva…teď to mám každopádně zakázáno, čeká mě někdy kolem dubna operace, plus nástup do nové práce, tak tam chci taky chvíli pobýt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
22.1.14 14:08

Dobře ty :pankac:

Tak to jestli jsme se tady někde minuly venku, tak jsem určitě civěla jak puk, protože já vždycky zkoumám ty matky s houfem dětí a říkám si „ty voe, jak to kurňa dělá, že je živá, zdravá“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
22.1.14 14:08

Jo a kluci leželi od září snad v kuse :zed: Vždycky v pondělí nastoupili a v pátek už nešli, před Vánocema už jsem to nevydržela a stáhla jsem je oba až do novýho roku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.1.14 14:13

@Alyss - tak to A. se letos drží, prvně, co je doma, že jífakt něco bylo, jidy byla doma spíš kvůli tomu, že jsme se nebyli schopni vyhrabat z postele :mrgreen: - no, já kdybych náhodou ještě někdy - tak bych chtěla tak duben 2016, A. chce pořád ještě segru, ale ani brácha prý neva, prej by pak byli jako Princ a Večernice (taky měla 3 bratry :D)

@Bébka - nevím, HM je malá ves, určitě jsi nás někdy viděla - případně slyšela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.1.14 14:18

Ja vam zavidim, ja bych tri taky brala.. ale nejsou prachy, zdravi ani misto… :-)

• Citovat
  • Upravit
12959
22.1.14 14:20

@petruna26 Já se nestačila divit, čekala jsem, že jak nastoupí i Tobi, tak to bude asi něco…ale tohle byl masakr…jednou přitáhl jeden, pak druhej, samozřejmě se pokaždý nakazili od sebe…Takže doufám, že už to stačilo :roll:
Princ a Večernice - to je dobrý :mrgreen:
U nás jednohlasně - další brácha :mrgreen: Prej aby rozšířili chlapskej tým, říkal Mates :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.1.14 14:26

@Alyss Jeee, ja vzdycky doufala, ze se ten mladsi promori od toho starsiho… protoze od zari, co starsi chodi celodenne, jsme vsichni porad nemocni.

• Citovat
  • Upravit
1858
22.1.14 14:29

@Alyss - jj, kluci jsou fajn, nevěřila bych, ale jsou - mně by to asi bylo už úplně fuk.. Druhý jsem chtěla holku, třetí už mi to bylo skoro jedno, teď už naprosto jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.1.14 14:31

@Anielka - my kvůli třetímu museli prodat byt a koupit větší (to byl masakr - 14 dní po porodu jsme se stěhovali), ale jsem spokojená.. ač máme teď mnohem levněji vybavený byt než ten náš původní, ale je nám tu dobře.. větší auto (projistotu už 7mi místné), pak už nebudou případně žádný změny.. ale manžel nechce, pro něj už jsou ty tři dost, ale uvidíme, až mládě povyroste, třeba bude chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.1.14 14:33

@petruna26 My jsme rádi, ze se vůbec budeme mít vlastni bydlení… :)

• Citovat
  • Upravit
17984
22.1.14 14:36

My v mém 2kk :roll:
Můj krásný vymazlený, pařící a užívací byt vzal za své, teď je z něho hračkárna a skladiště, nevejdem se :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
22.1.14 14:40

@Anielka Tak v to jsem taky nejdřív doufala :mrgreen:
Ale nechci strašit, my (tři segry) jsme prý zas nemocné skoro nebyly, ani ve školce:)

@petruna26 Mě je to taky jedno. Holka nebo kluk, hlavně ať jsou zdraví:-)

Tak můj čas klidu končí..jdu se pobalit a vyrazit pro ty dva rarachy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
24.1.14 11:25

Holky, pohár trpělivosti přetekl a zkusím zápis jinde, nám nejblíž, tedy v těch školkách v Milánské :palec: Snad ho někam vezmou, když už chodí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.1.14 20:54

@Bébka - Já budu tu starší taky přehlašovat..
co ti provedli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin