Školka - šikana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
20.10.11 15:34

Tak co jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.10.11 15:35

a ptěšilo mě že mi nikdo nenalžil že vyhrožuju dětem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.10.11 17:24
Kamča.dalmatinka píše:
a ptěšilo mě že mi nikdo nenalžil že vyhrožuju dětem :mrgreen:

Naopak, já si myslím, že je to účinnější a rychlejší, než to hnát přes kraj :mrgreen: Asi bych to tak řešila, když bych viděla, že se s nikým rozumně nedomluvím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
20.10.11 17:38

Holky zatim nijak,amlej rano brecel ze do skolky nechce,ze je tam hnusna Madlena :oops: tak jsem ho omluvila,ale zitra uz pujde,ja bych te holcicce i neco rekla,ale co kdyz ,e pak bonzne tatinkovi? :lol:

• Citovat
  • Upravit
50725
20.10.11 17:41

Všecko zapřeš :mrgreen:

Tak to řeš první s ním a kdyžtak budeš mít argument, že když si s ní neudělají pořádek oni, tak musíš sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.10.11 19:26

Jé tak to já dělám furt, že vyhrožuju :mrgreen:
Naposledy jsem v létě řekla chladnokrevně chlapečkovi: Ještě jednou strčíš do mé holčičky a strčím si já do tebe.. :evil:
Po chlapečkovi se jen zaprášilo a byl pryč. :mrgreen:

Přeju hodně zdraru..Nenech to být :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
20.10.11 19:48

Já být tebou, tak to řeším okamžitě, když se s ní neudělá pořádek teď, co bude až bude větší.Učitelky jsou tam od toho aby na naše prcky dávaly pozor a né, aby si četly noviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
21.10.11 09:16

Holky tak jdu informovat:rano ve skolce,mala tyranka,kdyz se Maty prevlikal,mu rekla,ze co tam dela,ze mu da facku :roll: takze tyranku jsem si pritahla k sobe(nemela tam rodice)a slusne a hezky ji rekla,ze pokud ho nenecha na pokoji,ze pujdu za maminkou a uvidi to točo,zacla se mi smat 8-o takze jsem nasadila tvrdsi kalibr a rekla ze zavolam jeziskovi at ji nenosi darky ale uhlí :lol: zacala brecet a rvat na cele kolo :oops: prisla ucitelka,a nastesti v pohode vse jsem ji vysvetlila,a rekla ze ji konecne nekdo neco rekl :roll: a ze tyranizuje vsechny deti,nejen Matyho,a dohlednout na ni :roll: brzo no :roll: tak uvidime,s cim Maty prijde dneska,diky moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
50725
21.10.11 09:55

:mrgreen: Tak jsem zvědavá, jestli to zabere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
21.10.11 11:06

Také jsem zvědavá, jak to dopadne …!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
21.10.11 11:26

Já jsem taky zvědavá,držím palce,aby to pomohlo.Napiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
21.10.11 11:36

Nečetla jsem celou diskusi. Situaci bych řešila a to okamžitě. Podobné dlouhodobější ubližování bude mít vliv na další začleňování synka do kolektivu a na jeho sebevědomí. Klasická šikana existuje už ve školce a tito malí agresoři nemají hranice. Bohužel, pokud nezasáhne ředitelka zařízení, hnala bych to přes zřizovatele školy a přes odborníky na šikanu. Bohužel takové případy nejčastěji končí tak, že školu nebo školku opouštějí děti šikanované, ne agresoři. Syn má v Tobě velkou důvěru, že se vůbec svěřil, tak ho nezklam. Mohl by se uzavřít do sebe. Přeju hodně štěstí, ať se situace vyřeší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.10.11 13:19

Je, no tak to je fajn, že jsi zvládla najednou jak tyranku tak učitelku :mrgreen:
No, včera jsem nestačila koukat já(je to fakt všude) Holka (3tí třída) byla v hudebce a najednou telefon od ředitele, že holce vyhrožuje nějaký kluk a že se sesypala a je v ředitelně a bojí se jít domů 8-o
Na Zš jim do třídy přibyl propadlík. vím, že říkala, že mlátí a škrtí děti i ona s ním měla potyčku,ale protože to říkala normálně, tak jsem to nějak neřešila a čekala jsem až potkám jejich třídního, že mu řeknu ať chlapečkovi přistřihne křidýlka. No,ale včera mě to teda už fakt dostalo. Jelikož sám do hudebky nechodí, tak si odchytl kluka co tam zrovna šel a pod pohrůžkou zmlácení mu řekl, co má vyřídit naší Adéle 8-o Takže dnes jsem byla v ředitelně na ZŠ je to známá firma, rodina na ho*no. Snad mi chvílema přišlo, že ho ředitelka snad i omlouvá,ale slíbila, že to začne řešit a pokud to nepřejde vloží do případu sociálku a ústav. Ty některý děti jsou fakt … :cert:
Takže dneska ji na další kroužek musím odvést a přivést protože ona se prostě bojí. A to sjem si říkala, jak je super, že bydlíme v malém městě, že ji mohu poslat samotnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.11 13:39

Ahoj Marro! Určitě situaci řešit!! Napřed bych se obrátila na učitelku, klidně opakovaně. Pokud by někdo takto trápil moje dítě, řešila bych to s ní klidně každý den. Pokud by to nebylo k ničemu, neváhala bych a šla bych dál - za ředitelkou, za zřizovatelem. Zkus si promluvit i s maminkou té druhé holčičky, pokud vás bude víc, bude to lepší.

My jsme měli problém pro změnu s učitelkou, bylo nás víc rodičů. Učitelka nakonec po pár týdnech odešla, přišla nová, bezvadná.

Určitě to za to stojí (i když ty debaty nemusí být dvakrát příjemné) některé děti jsou prostě citlivější a neumějí se tak dobře bránit a potřebují zažít, že tohle si k nim NIKDO nesmí dovolit. Držím palce!

• Citovat
  • Upravit
685
21.10.11 13:59

Už je to dávno co byl kluk ve školce, ale taky jsme měli ten problém. Já si ho odchytla toho chlapečka a dostal kartáč i před ředitelkou a ona že o tom ví ale že maminka jeho je tak jak to říct slušně no že je jí to jedno a ještě se nasrala na učitelky. Vždycky se někdo najde, teď máme jednoho smrada ve třídě a potáhne s námi ještě hoodně dlouho. Klukovi jsem řekla ať se nepere a setře ho pokud možno slovně, ale můj chlap říká škoda rány co padne vedle. Jeho tatínek je u policie a tak on si myslí, že na něho nikdo nemůže :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin