Skříplý nerv, nebo plotýnka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karolina222
12.7.13 22:30

Jo a mravencii mi a cuka mi v ni nekdy me i v ni lechta spis jak je v klidu co to jeee

• Citovat
  • Upravit
15319
12.7.13 22:42

No tak znovu k neurologovi s tím, že obstřiky nezabírají. Mám stejnou zkušenost. Jak píše @Samamama - na pohotovost, tam tě odešlou na neurologii, nečekala bych do pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolina222
13.7.13 12:43

Ahojky bolesti nemam jen necitim tu nohu jen je to neprijemne

• Citovat
  • Upravit
606
19.7.13 14:08

Ja tedy musim rict, ze lékařům taky neverim. Jak ma clovek dlouhodobejsi potize a není proste presne podle tabulek, tak je to v haji, posilaji te od jednoho k druhemu a nakonec ti doporuci psychiatra :lol:

Ja mam hodne podobne problémy přes dva roky, uz jsem vyzkoušela všechno, co jde vcetne altrenativni mediciny. Vysledek nula. Jak vzpominam na casy, kdy jsem byla ještě zdrava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
3
1.5.14 07:32

Zdravim…mam bolisti vzad dole.. a mam obavi s toho ze by to mohli bejt plotinky byl jsem u lekare rekl ze to na plozinky nevipada ze tam mam skriplej nerv napsal my leky ty nepomohli… poslal na tada na herabilitaci.. tam jsem byl tet po druhe a ukazali my cviky ktere mam procvicovavat doma to cviceni my nepomohlo spis se my to tim zhossuje ta bolest je tet horsi.. boli me to jen v sedu jinak kdyz jsem v pohybu tak me neboli ni.. muzete my prosim nekdo poradit jestli to jsou priznaky plotinek dekuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
27.8.19 09:48

Už 3tí den mě šíleně píchá v jednom místě v oblasti ledvin u páteře. Jakoby mi tam někdo vrazil pletací jehlici. Bolest vystřeluje podél páteře nahoru pod lopatku a i dolů do stehna, ale pouze, když sedím. Během chůze, ani v leže nepozoruji. Nemám omezenou hybnost. Mám sedavé zaměstnání takže celou dobu v práci trpím. Všemožně se kroutím, abych si ulevila. Protáhnu se, uleví se mi na cca minutu. Bolest opět přijde do 3 minut. Z ničeho nic ostrá bolest. Je to k zbláznění. Napadá vás, co by to mohlo být??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
27.8.19 09:59

@Janča1212 Může to být skříplý nerv nebo i ploténka. Nemáš možnost zajet na pohotovost nebo k obvodnímu? Já měla skříplý mezižeberní nerv a pomohl mi klid na lůžku (úlevová poloha) a suché teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
18.9.19 16:53

Tak mé problémy se zády neustále trvají.
Už jsem 14 dní na neschopence. Nevydržím v sedě! Nejhorší je to na tvrdém. Chytá mě jakoby křeč, píchá mě v bedrech a musím se postavit. Mám za sebou RTG - prý plotýnky vypadají ok. Dostala jsem 6 injekcí dolmina, bez efektu. Jen úleva, zlepšila se mi hybnost, ale sedět stále nevydržím. Do toho mi onemocnělo dítko, takže jsem měla větší honičku a hned se to na zádech zase negativně projevilo.
Nyní 2hý den kapačky a musím říct, že je to ještě horší. Popichuje mě tam i v leže…
Navíc tam příští týden doktor není - předělávají ordinaci. Už jsem opravdu nešťastná.
Máte někdo podobnou zkušenost??? Bojím se, že se to nezlepší a já budu doma bůh ví, jak dlouho 😭
Jsem samoživitelka, takže už tohle bude čára přes rozpočet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.9.19 17:10

@Janča1212 Rentgen je na nic. Ten plotýnky nevyřeší. Musíš na CT nebo nejlíp na rezonanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
18.9.19 17:17
@P4ja píše:
@Janča1212 Rentgen je na nic. Ten plotýnky nevyřeší. Musíš na CT nebo nejlíp na rezonanci.

Nojo, ale to mi přece musí doktor napsat… Já si přeci nemůžu diktovat, co má dělat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.9.19 17:44
@Janča1212 píše:
Nojo, ale to mi přece musí doktor napsat… Já si přeci nemůžu diktovat, co má dělat… :think:

Co třeba zajít na neurologii a domluvit se tam. Pokud nepomáhají obstriky atd.pak to asi nic banálního nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
18.9.19 18:03
@P4ja píše:
Co třeba zajít na neurologii a domluvit se tam. Pokud nepomáhají obstriky atd.pak to asi nic banálního nebude.

Asi tam zajedu příští týden. Dojdu do pátku na ty kapačky, příští týden tam nejsou, tudíž zkusím tu neurologii :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.9.19 18:14
@Janča1212 píše:
Asi tam zajedu příští týden. Dojdu do pátku na ty kapačky, příští týden tam nejsou, tudíž zkusím tu neurologii :palec:

Pokud tě vezmou bez žádanky od praktika tak běž. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
18.9.19 18:19
@P4ja píše:
Pokud tě vezmou bez žádanky od praktika tak běž. ;)

No to nevím… 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
18.9.19 18:51

Urcite neurolog a ten napsat ct. Take jsem to tak mela, byl z toho skriply nerv a trochu plotynka. Narovinu take mi nic nepomohlo, leky na bolest, kapacky bez odezvy:'( musela jsem si to „odlezet“ jen jsem litala po doktorech a úplně k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí