skvrny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
439
18.6.14 13:48

To by mě zrovna zajímalo, jak se zbavit skvrn na barevném prádle? Mám spousta oblečků malé, které má pokecané různorodou stravou, v pračce se to nevypralo… co s tím? Na železo se mi osvědčilo polít skvrnu citronovou šťávou, ale tady jsem bezradná… poradíte, jak bojujete se skvrnami na barevném prádle? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.6.14 13:50

@tyna.andilek ihned namáčím do mýdla (s jelenem).. protože co zaschne, to už je nevypratelné :think: bílé ještě vyžere jakž takž slunko, ale na barevné jsem fígl nenašla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
18.6.14 14:22

@martina.se no, já už ty skvrny právě zaschlé mám, jsou už vyprané normálně v pračce na 40C a nepustili… peru v Lovele… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
18.6.14 14:23

Namydlím skvrny před praním jádrovým mýdlem, nechám chvíli působit a hodím namydlené do pračky s ostatním prádlem, zatím se mi vypralo všechno, kromě rozmixovaného listového špenátu :lol:… pokud zůstane flek, věci na ven přecházejí ve věci na doma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
18.6.14 14:24

Jo a peru v tekutém dětském Persilu, myslím, že pere dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
18.6.14 14:29

@Radanka25 ok, jdu koupit to jádrové mýdlo, snad ho seženu v Tetě nebo Tescu…díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.6.14 15:49

@tyna.andilek s lovelou nemám dobré zkušenosti.. a co zaschne, to už většinou nepustí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
18.6.14 20:56

Holky, to jádrový mýdlo je na stejný způsob jako žlučové mýdlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
18.6.14 22:37

Tak holky, nic moc teda… ty zaschlé skvrny prostě nejdou dolů… zkusila jsem nejdřív odstraňovač Iberia (doporučila mi ho kamarádka, má i hlavici na rozetření), pustili jen nové skvrny, zaschlé zůstali (vlastně kromě jedné, které jsem se nemohla dlouho zbavit - to se naše cácora hrabala doma v květináči s nějakým hnojivem…), nanesla jsem to na skvrny, nechala působit a pak vyprala. účinek tak 20%…

Na podruhé jsem zkusila žlučové mýdlo (v Tescu za něj chtěli 70 Kč!), tak jsem čekala zázrak, ale nic… drhla jsem skvrnu mýdlem, kartáčem, nechala působit, vyprala a stejně jsou tam skvrny pořád… Mám je na dvou svých tričkách a asi pěti kouskách oblečků naší malé špindíry:-)prostě jak to zaschne a ještě se to už vypralo, tak to nejde… jádrové mýdlo jsem také koupila (17Kč v Tetě), ale naději si už teda nedávám… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
28.2.15 15:12

Holky, ještě máte problémy s odstraněním skvrn? Ráda bych poradila, ale nevím, zda se zde může vkládat reklama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí