Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj zeny. Prosim Vas mam taky dotaz. V nedelu zacinam 28tt a moja mala v brusku ma uz pomaly mesiac stale v brusku skytavku. Najprv to bolo 3× denne…no teraz ma aj 5× denne a v noci dalsie 3 razy. Mozno to teraz pozorujem viac lebo je vacsia a vtedy som to tak necitila. Vsade si o tom citam ako blazon a lekari vravia, ze to je dobre, ze to je znak toho, ze babatko je zdrave a trenuje si dychanie pitim plodovej vody. No, docitala som aj ze to moze byt problem s pupocnikom a neviem to dostat z hlavy. Prietoky som mala dobre aj malinka sa pekne hybe, ale skytavka 8× denne za 24h…bojim sa. V noci kvoli tomu nespim lebo sa vzdy zobudin ako skyta, ale to mi nevadi, pre malinku vsetko na svete.
Mozno si to vsimam preto, ze som PN a len lezim a Vy zeny co mate deti a starate sa o domacnost si to nevsimate…prosim ukludnite ma…8× denne mi pride vela aj ked niektore zeny pisu, ze to tiez tak mali…dakujem a veselu velku noc ![]()
Len ma nevystraste… ![]()
Příspěvek upraven 30.03.18 v 11:16
@Tulipanik Moje děti taky škytali jak o závod, hlavně v noci
. Jsou úplně zdravé
je to normální.
@Kalukap Omlouvám se, že jsem mimo téma…máš nádhernou profilovku, nevíš kde to je focené?
@Kalukap Krása a kde přesně? v létě plánuju nějaké řecké ostrovy. Na Rhodosu jsem @Kalukap byla…ale na tuhle krásu jsem nenatrefila.