Virtuální realita v těhotenství

20
29.3.18 19:34

Virtuální realita v těhotenství

Ahoj holky, mám na vás dotaz. Jsem pravděpodobně na začátku 6. týdne těhotenství, ještě to nemám potvrzené od Dr., ale dostala jsem teď poukaz na virtuální realitu. Nemůže to mě nebo mimču nějak ublížit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1805
29.3.18 19:38
@Annie-17 píše:
Ahoj holky, mám na vás dotaz. Jsem pravděpodobně na začátku 6. týdne těhotenství, ještě to nemám potvrzené od Dr., ale dostala jsem teď poukaz na virtuální realitu. Nemůže to mě nebo mimču nějak ublížit? :nevim:

Jak by mu to mohlo ublížit? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.3.18 19:44

Ach bože… :roll:

• Citovat
  • Upravit
3087
29.3.18 19:45

Ne, nemohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.3.18 19:47

Asi budu za trubku, ale co už. Co to prosím vás je? Obsah slov sice znám, ale netuším, co si pod tím spojením představit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.3.18 19:57

Kamarádka na virtuální realitě byla před měsícem. Z těch brýlí měla migrény a zvracela. Proto se raději ptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.3.18 20:08

Ve virtuální realitě vám v podstatě nasadí 3D brýle a nasimulují tak různé virtuální „světy“. Vy pak chodíte s brýlemi na očích a snímá to vaše pohyby. Může se tam třeba bojovat, střílet apod. Nevím, jak lépe to popsat - je to jako kdybyste byla reálně v nějaké hře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.3.18 20:35
@Annie-17 píše:
Ve virtuální realitě vám v podstatě nasadí 3D brýle a nasimulují tak různé virtuální „světy“. Vy pak chodíte s brýlemi na očích a snímá to vaše pohyby. Může se tam třeba bojovat, střílet apod. Nevím, jak lépe to popsat - je to jako kdybyste byla reálně v nějaké hře.

aha…tak musíš zvážit svůj fyzický a psychický stav. Netuším, co je to za hry, jak jsou náročné :think: Mě by asi „reálná“ vize, jak na mě někdo střílí nebo jinak útočí, příjemná nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí