Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám na vás dotaz. Jsem pravděpodobně na začátku 6. týdne těhotenství, ještě to nemám potvrzené od Dr., ale dostala jsem teď poukaz na virtuální realitu. Nemůže to mě nebo mimču nějak ublížit? ![]()
@Annie-17 píše:
Ahoj holky, mám na vás dotaz. Jsem pravděpodobně na začátku 6. týdne těhotenství, ještě to nemám potvrzené od Dr., ale dostala jsem teď poukaz na virtuální realitu. Nemůže to mě nebo mimču nějak ublížit?
Jak by mu to mohlo ublížit? ![]()
Asi budu za trubku, ale co už. Co to prosím vás je? Obsah slov sice znám, ale netuším, co si pod tím spojením představit ![]()
Kamarádka na virtuální realitě byla před měsícem. Z těch brýlí měla migrény a zvracela. Proto se raději ptám…
Ve virtuální realitě vám v podstatě nasadí 3D brýle a nasimulují tak různé virtuální „světy“. Vy pak chodíte s brýlemi na očích a snímá to vaše pohyby. Může se tam třeba bojovat, střílet apod. Nevím, jak lépe to popsat - je to jako kdybyste byla reálně v nějaké hře.
@Annie-17 píše:
Ve virtuální realitě vám v podstatě nasadí 3D brýle a nasimulují tak různé virtuální „světy“. Vy pak chodíte s brýlemi na očích a snímá to vaše pohyby. Může se tam třeba bojovat, střílet apod. Nevím, jak lépe to popsat - je to jako kdybyste byla reálně v nějaké hře.
aha…tak musíš zvážit svůj fyzický a psychický stav. Netuším, co je to za hry, jak jsou náročné
Mě by asi „reálná“ vize, jak na mě někdo střílí nebo jinak útočí, příjemná nebyla.