Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucinen neměla jsem ms i 3 měsíce, tohle není indikace toho, že by to nešlo.. zkus pít kontryhelový čaj, mi pomohl i přes HA ![]()
@martina.se Takže to nema vliv na početí a udržení plodu? No ja čaj tady mam, ale nechutná mi, ja ho nevypiju a moc se mi ani pít nechce…
Příspěvek upraven 11.06.16 v 21:33
@JayLee Děkuju to se mi ulevilo
ja sem si taky říkala, že je duležite že tu ms mam ![]()
@Lucinen píše:
@martina.se Takže to nema vliv na početí a udržení plodu? No ja čaj tady mam, ale nechutná mi, ja ho nevypiju a moc se mi ani pít nechce…Příspěvek upraven 11.06.16 v 21:33
já fakt ms ani neměla, dr mi nasadil HA, potom jsem ms taky neměla, tak ještě do toho pít kontryhelový čaj a do půl roku jsem byla těhotná
nečekaně, nechtěně… délka a intenzita ms nemá souvislost, neboj.
Mno tak spíš záleží na tom, jestli máš ovulaci.
Délka nebo intenzita krvácení je celkem fuk… - akorát velmi dlouhé cykly se slabým krvácením někdy můžou značit, že ovulace neprobíhá.
@Pipet Jojo ovulaci mam, posledně sem jí měla zrovna na prohlídce na gyndě, tak mi ji dr potvrdila
Ja ani nevím jake mam cykli, nevím jak se to počíta jen vím že mam kratkou a slabou ms
Délka cyklu - od prvního dne krvácení do prvního dne dalšího krvácení…
Prostě první den krvácení je první den cyklu a pak počítáš po jednom dokud to nedostaneš znova. Normální je 21-35 dní, jak u koho.
Tak jsem celkem zmatena, druhy den mam ms ted na wc vlozka cista a kdyz sem se utrela tak jen malinko ruzoveho, to uz asi normalni nebude ne ![]()
@Lucinen píše:
Tak jsem celkem zmatena, druhy den mam ms ted na wc vlozka cista a kdyz sem se utrela tak jen malinko ruzoveho, to uz asi normalni nebude ne
a nemůžeš být těhotná? tohle jsem měla v těhotenství ![]()
@Martina.E Mužu,o mimi se snažíme, ale jako těhotná si nepřipadam a ms mam právě takovou, teda až takle ne, toto je poprvé, ale slaba je vždy
Nechci zakládat novou diskuzi na stejné téma, proto píši sem.
Snažíme se s manželem o miminko, ale teprve 3 měsíce, předtím jsem brala antikoncepci. První měsíc po vysazení jsem menstruovala včas, druhý měsíc jsem měla zpoždění přesně na hodinu týden, a teď dokonce 9 dní. Ale po 48 hodinách mám už jen slabý, vodnatý výtok.
Těhotenské testy jsem si dělala první den po vynechání a osmý den po vynechání. Oba byly negativní. ![]()
Je možné, že jsem tak rychle otěhotněla, nebo jsem stále ovlivněna antikoncepcí?
Všem předem děkuji za reakce ![]()
Hezký večer, jsou tu holky, dámy, co měly kratkou a slabou ms a normalně otěhotněly? Ja mam již několik měsícu ms 3-4 dny a pomalu nekrvacím, dneska ji mam druhý den a krev jen když se utřu, na vložce hodne malo, spíš jak kdyby to už mělo končit, proto se bojím, že se nam nebude dařit počít nebo že se mimi nedokaže udržet, děkuji za odpovědi, pěkný večer