Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosím o recept na jednoduchou sladkou omeletu, svůj recept jsem zapomněla
a na netu nic rozumného nemůžu najít
děkuji
Pokud myslíš palačinku tak já míchám 0,5l mléka, jedno vejce, 25dkg hl. mouky a špetku soli… když promažeš marmeládou nebo tvarohem tak je to sladké až až…
pokud by nestačilo tak trochu i osladit cukrem moučkou ale nepřeháněla bych to zbytečně…
Mleko, vajíčka, hladkou mouku, špetka soli, vanilkový cukr, vše od oka. Teda pokud myslíš palačinku.
@kitty77 Tak holky byly rychlejší s receptem. Mám ten samý recept jako @sweet78, jen místo jednoho vejce dávám dvě.
@kitty77 Nebudeš věřit, ale díky tobě jsem na ně dostala chuť a jdu připravit těsto
To zase bude kilo nahoře po dnešním večeru ![]()
@sweet78 píše:
Pokud myslíš palačinku tak já míchám 0,5l mléka, jedno vejce, 25dkg hl. mouky a špetku soli… když promažeš marmeládou nebo tvarohem tak je to sladké až až…pokud by nestačilo tak trochu i osladit cukrem moučkou ale nepřeháněla bych to zbytečně…
JA DODÁM, že je dělám na panvičce a na másle, jsou jemnější, neno do testa je dobré přidat trochu másla
Já dávám dva hrnky hladké mouky, dva hrnky mléka, 4 vejce, trochu oleje, špetka soli. Osladí to náplň ![]()
@abc123 vajíčka jsou drahá a přes zimu slepice hůř nesou
jedno uplně stačí ![]()
@kitty77 když je chci mít sladší tak tam míchám i ten cukr.. ale třeba jen lžici
smažím bez tuku na titanové pánvi a jsou luxusní
Jakou mouku je lepší použít? Někde píšou hladká a někde polohrubá.
Příspěvek upraven 22.01.14 v 16:47
@abc123 ![]()
děkuji jdu na to, hledala jsem to pod omeletami tak jsem to nenašla ![]()
@sweet78 dobře, nechám si poradit a hned teď vyzkouším těsto jen s jedním vajíčkem
Snad ti nebude zvonit v uších ![]()