Slevy na eMiminu, čím dál horší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10141
10.4.14 18:00
@Rusallka píše:
Ahoj holky,
nevím, jestli jsem jediná, komu to vadí, ale jak jste teď spokojené se záložkou se slevami? dokud to bylo ještě miminakupy.cz, vše bylo přehledné, všechny uvedené slevy se týkali dětí a potřeb pro děti, a nejnovější slevy se řadily na začátek. Teď je to hrůza. Proč je třeba mezi výživou řízek s kaší z Globusu? proč tu jsou slevy na sedací soupravy? proč jsou mezi přebalováním ubrousky na leštění nábytku? To tady za chvíli budou slevy ze všech letáků všech marketů? psla jsem to i adminům, ale nikdo mi neodpověděl, tak si o tom chci podiskutovat, jestli jsem vážně jediná, komu to vadí :D

Také mi vyhovovalo to původní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
10.4.14 18:14

Káva Douwe Egberts a rumové aroma jsou taky dobré :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
10.4.14 18:19

Abych pravdu řekla, tak do teď jsem si nevšimla, že jsou tu slevy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
10.4.14 18:42
@werunkaw123 píše:
Zrovna si říkám kde ty slevy hledat? jsem tady už pěkně dlouho, ale nikdy jsem si nevšimla, že by tady byly někde psané nějaké slevy :mrgreen:Jojo nedávno jsem přišla na to, že je tady chat tak proč se nedozvědět něco i o slevách byť nepřehledných :mrgreen:

a chat je kde?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.4.14 19:36

@surikataXY Když si najedu na diskuse, tak vedle mám diskusní kategorie, nové příspěvky, nová diskusní témata, Moje oblíbené diskusi a chat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.4.14 06:38

Diky zakladatelce za prispevek, taky jsem uvazovala nad tim, ze to napisu.
Vadi mi to hodne.
Koukam tam po slevach kazdy den, snad vic nez do diskuzí.
Miminakupy nevim, to jsem tenkrat jeste asi nemela mimino, koukam i na iletaky.cz.
Ty detske slevy tady byly driv hezky vyselektovane z tech letaku.
No stve me to, jsem na slevy uchylna a to nejsem zadna socka.
Je to konicek a mam radost, kdyz dobre nakoupim.
Nynejsi stav teto rubriky je opravdu ubohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20878
11.4.14 10:58

Dobrý den,

v současné době probíhá redesign slev, z tohoto důvodu může nynější úprava působit nepřehledně.

Budeme velice rádi za vaše náměty a připomínky, které nám můžete zasílat prostřednictvím této diskuze, případně na Facebook.

Za dočasné komplikace se omlouváme a těšíme se na vaše náměty! :kytka:

Přeji pěkný pátek,

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.4.14 11:01

Dobry pokus o vysvetleni, ponekud trapny.
Proste na to ten, co to ma na starost, se*e.
Budeme doufat v napravu. Fakt tuto rubriku pouzivam.

@admin píše:
Dobrý den,

v současné době probíhá redesign slev, z tohoto důvodu může nynější úprava působit nepřehledně.

Budeme velice rádi za vaše náměty a připomínky, které nám můžete zasílat prostřednictvím této diskuze, případně na Facebook.

Za dočasné komplikace se omlouváme a těšíme se na vaše náměty! :kytka:

Přeji pěkný pátek,

Martina
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20878
13.4.14 01:35

@pupyk

Dobrý den,

myslím, že vyjádření slušnější formou by neškodilo, viďte? O problému se slevami víme a řešíme jej. V tuto chvíli bychom uvítali vaše náměty a tipy ;)

Přeji pěkný den,

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.4.14 18:56

@admin Dobrý den,
Děkuji za reakci a těším se na vylepšení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
21.4.14 12:29

Tak me celkem vadi, že už tam dávají jen foto vyrobku a žádný info k tomu. Treba šampon, nenapíšou ale kolik ma ml. Foto plen - nevím zda nabízí vsechny velikosti. Pak treba nábytek- foto cele loznice a cena 5000kc, nevim k cemu to patri. To me štve vic nez to, že se sen tam objevi nekde neco spatne a nebo, že uz tu mame i nábytek apod. Asi si to zaplatili..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
21.4.14 12:32

Me vadi, ze slevy nejsou hned aktualni. Nedavno meli dobrou akci na pampers pleny v lidlu, ale tady nebyla sleva uvedena.

• Citovat
  • Upravit
735
21.4.14 12:35

@Verun83 mimo tema, ale ted maji v albert hyp. Pampersky a vyjdou jeste o drobek min. Nez ty z Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
21.4.14 13:40
@Mikys píše:
@Verun83 mimo tema, ale ted maji v albert hyp. Pampersky a vyjdou jeste o drobek min. Nez ty z Lidlu.

Jo jo, to tady na slevach bylo, takze mame doma zasobu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
208
6.5.14 16:26

@admin můžu se zeptat, jak dlouho bude předělávání slev trvat? je to opravdu dost nepřehledné. také mi vadí, že u slev z albertu není upřesněno, zda se jedná o supermarket, nebo hypermarket :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová